Produkty do sprzątania

Wyślesz zdjęcie jak to wygląda ?

Przepraszam dziewczyny pomyliło mi się z inną nie w Action kupowałam. Nie pamiętam gdzie ale to ta z Zosi samosi

To może w biedronce były

Oj… znam to uczucie doskonale😅 U mnie najlepiej sprawdzily sie pianki do tapicerki i chusteczki do plam – szybko dzialaja i nie niszcza materialu. Czasem tez pomaga mieszanka wody z odrobina plynu do naczyn – delikatnie, punktowo…

Którą piankę polecisz? Mam plamy czy to po mleku mm czy swoim , owocach czy poprostu wylana woda i zacieki zostały :frowning:

A widziałyście te nowe odplamiacze „ kieszonkowe „ w rossmann? Używała któraś ?

Oo nie słyszałam o nich podeślesz link albo jakąś nazwę ? :slight_smile: może to być super kieszonkowy produkt

Ja nie widziałam nic takiego

Nie widziałam tego wcześniej na półce

Uzywalam takich dwoch:

Po obu mleko szybko znikalo, sa bezpieczne dla tapicerek i latwe w uzyciu, wiec polecam :slight_smile:

1 polubienie

Te jakbym kiedyś gdzieś widziała

A to juz z dawien dawna jest :slight_smile:
Sa bardzo dobre. Sa tez w sklepie dm :slight_smile:

2 polubienia

Muszę wypróbować

Ja lubię mydełko na plamy z Action i różowa pastę, to już na poważniejsze plamy (ale na ubrania nie stosuje :p)

Uzysalam i nadal mam caly zestaw u siebie

Rowniez bardzo dobre i polecam :slight_smile:

2 polubienia

Też polecam. Naprawdę odplamiaja. Czasami trzeba poczekać trochę dłużej ale zawsze plama zejdzie.

2 polubienia

Wchodzą w promocję 1+ 1 z dzisiejszym kuponie w Rossmann

2 polubienia

Używamy i polecamy ! Może akurat się sprawdza u Ciebie

Też miałam te płyny, ale pozostałam przy najbardziej uniwersalnej metodzie czyli mydełko na plamy od Beckmanna.

Ja zazwyczaj używam Vanish ten w spray czy w takim dozowniku do pocierania. Chociaż skorzystałam z tej promocji i kupiłam teraz Vanish w proszku ten w dużym opakowaniu bo za dwa zapłaciłam 44 zł