Akurat nie bo sąsiad zajmuje się tym profesjonalnie więc my nie sprzątamy samochodów bo nam nie pozwala
240 zł jest za jedną czy jakiś komplet?
Wez no podeslij go 100 km dalej razemnze sprzętem
No to niestety nic się nie da zrobić
Haha to tira by musiał wziąć tyle tego ma
Wystarczy karcher do sofy, tapicerki w aucie, oooo i do płytek przed domem ;D
O tak to też niezastąpione urządzenie
Karcher to naprawdę wszechstronne urządzenie, świetnie sobie radzi ze wszystkim
Te rękawice teraz reklamują na insta no ale cena powala
No niestety.
fajnie ze ci się sprawdzają i polecasz je, tez rozważam nad zakupem przy przeprowadzce do nowego domu
za rękawice , sunbeam na sucho, i szare mydło ok 270 zależy tez jakie kto promocje ma ale w tych granicach
To trochę dużo
To prawda cena jest wysoka. Mnie tez zastanawia sama forma czyszczenia tych scierek i rekawic bo podobno w samej wodzie lub wodzie z szarym mydlem. Czy one sie doczyszcza?
Ja piorę w 30 sropniach i dopierają się. Nie są już śnieżnobiałe ale widac, ze czyste.
Ostatnio reklamował takie ścierki z tych włosków Filip Hajzer , ale ceny jak zobaczyłam to prawie klęknęłam 🫨🫨🫨 on pootwierał sobie budki z kebsami i pewno dla jego pracowników to jest zbawienie , biorąc tez na firmę fv to moze rozliczyć, mnie matkę polkę nie stać na takie szmatki
Też to widziałam. Ale za szmatkę był tyle nie dała chyba by mi serce pękło
Ale są też chyba takie drogie ścierki do mycia okien z tego co kojarzę że tylko woda potrzebna i okna się błyszczą
Ja mam takie ściereczki z Action były bardzo tanie i bardzo dobrze się nimi myje
Pokaż jak wygląda opakowanie i nie zostawia ci tych kłaczków na szybie ?