Produkty do sprzątania

Akurat nie bo sąsiad zajmuje się tym profesjonalnie więc my nie sprzątamy samochodów bo nam nie pozwala :rofl::rofl:

240 zł jest za jedną czy jakiś komplet?

Wez no podeslij go 100 km dalej razemnze sprzętem :wink:

No to niestety nic się nie da zrobić :rofl:

Haha to tira by musiał wziąć tyle tego ma :rofl::rofl:

Wystarczy karcher do sofy, tapicerki w aucie, oooo i do płytek przed domem ;D

O tak to też niezastąpione urządzenie :smiley:

1 polubienie

Karcher to naprawdę wszechstronne urządzenie, świetnie sobie radzi ze wszystkim :slight_smile:

Te rękawice teraz reklamują na insta no ale cena powala

No niestety.

fajnie ze ci się sprawdzają i polecasz je, tez rozważam nad zakupem przy przeprowadzce do nowego domu :wink:

za rękawice , sunbeam na sucho, i szare mydło ok 270 zależy tez jakie kto promocje ma ale w tych granicach

To trochę dużo

To prawda cena jest wysoka. Mnie tez zastanawia sama forma czyszczenia tych scierek i rekawic bo podobno w samej wodzie lub wodzie z szarym mydlem. Czy one sie doczyszcza?

Ja piorę w 30 sropniach i dopierają się. Nie są już śnieżnobiałe ale widac, ze czyste.

Ostatnio reklamował takie ścierki z tych włosków Filip Hajzer , ale ceny jak zobaczyłam to prawie klęknęłam 🫨🫨🫨 on pootwierał sobie budki z kebsami i pewno dla jego pracowników to jest zbawienie , biorąc tez na firmę fv to moze rozliczyć, mnie matkę polkę nie stać na takie szmatki :sweat_smile:

Też to widziałam. Ale za szmatkę był tyle nie dała chyba by mi serce pękło

Ale są też chyba takie drogie ścierki do mycia okien z tego co kojarzę że tylko woda potrzebna i okna się błyszczą

Ja mam takie ściereczki z Action były bardzo tanie i bardzo dobrze się nimi myje :rofl::rofl:

Pokaż jak wygląda opakowanie i nie zostawia ci tych kłaczków na szybie ?