Na Internecie jest, tyle mi wystarczy, bo zamawiam i tak z wyprzedzeniem, a że dużo z internetu korzystam, to mogę zamówić ![]()
O Laktovit nie słyszałam
Moj maluch ma 7 tygodni. Karmiony kpi i mm.
Prezenia rowniez mamy, ale u nas polozna zwala to na razie na uklad trawienny i podchodzenie kwasow zoladkowych pezez co dziecko czuje duzy dyskomfort… kupka co 2 dni, masaze i lezenie na brzuchu pomagaja wiec na razie nie zmieniam mleka
No u nas już ponad 3 miesiące, więc postanowiłam zmienić mleko. Wyszło mi to na dobre ![]()
Myslalam, ze tylko ja tak mialam😉. Trz przy 1szym dziecku stresowalam sie spacerami i wyjsciami, ze bedzie plakac a ja nie bede wiedziala co zrobic🙈
Zdecydowanie tak, mielismy problem z brzuskiem w pierwszym miesiacu zycia synek po prostu az widziałam z jaka ulga go trzymał na brzuszku… wiec z calego serca polecam ![]()
@DDoominika dobrze czytać ,że córeczka już się wyciszyła. Widzsz mleko potrafi zdziałać cuda tak samo jak mamy intuicja ![]()
![]()
![]()
Powiem Ci że córce daje capricare od wyjscia ze szpitala ,jak nie zdarzę odciągnąć swojego ,albo z lodowki by się długo podgrzewało. Kupy robi tez x1 na 3-4 dni, ostanio widze że się pręży , to mm x1 na dobe daje.
Ja właśnie muszę kupić jakieś mleko rezerwowe. I zastanawiam się nad tym NAN. Chyba że macie jakies inne polecajki to chętnie posłucham.
Ja polecę Kendamil, które stosujemy obecnie. Ma bardzo dobry skład, nie ma dodatków oleju palmowego. Nawet aptekarka jak zamawiałam je do apteki, powiedziała, że zdecydowaliśmy się na jedno z lepszych mlek. Fakt ciężko z dostępnością, ale ja zamawiam z wyprzedzeniem
U mnie jest podobna sytuacja- syn ma 4 miesiące, jest karmiony głównie moim mlekiem, ale raz-dwa razy na dobę dostaje Bebilon ProFutura i od dwóch tygodni zauważyłam, że rzadziej robi kupki i przy nich czasami płacze. Dzisiaj idę do pediatry na bilans i chcę o go zapytać, bo też mnie to martwi. ![]()