Problem z zajściem w 2 ciążę - śluz

fajnie ze s ą takie aplikacje ułatwienie dla nie jednej kobiety;) 

Malazolza ja mam ten sam i też mi się w porządku sprawdza :) kiedyś miałam ściągnięty inny ale totalnie nie mogłam się do niego przyzwyczaić jednak ten jest prosty w obsłudze :) 

Dzisiaj już taka wygoda, że wszystko mamy w telefonach. Mało kto ma kalendarzyk tradycyjny z kartkami.

Dzisiaj czytałam artykuł, że Amerykanki usuwają właśnie takie aplikacje ze względu właśnie, że informacje zostają w sieci, a u nich zakazali aborcję, co o tym myślicie?

no co ty ? nie myślałam ze to aż tak głeboko idzie do sieci

Myślę, że to jest głupia panika. Bez przesady, aby to było tak powiązane. To jest coś nowego, więc wiadomo każdy nie wie czego się spodziewać. Oczywiście, wiem, że gdzie jak gdzie, ale w USA to wszystko się da.

Wiecie to ,że internet nas śledzi to nie jets nic nowego. Jak dla mnie zrozumiałe jeśli tam więcej osoby dokonuje aborcji . Ja nawet czasem rozmawiając o czymś z mężem zaraz mam sponsorowane te tematy,a nie szukam w google. Ja ciągle pamiętam jak mi powiedział,że kumpel szukał pierścionka bo się będzie oświadczał,a ja zaraz sponsowane miałam pierścionki zaręczynowe . Ja już byłam żoną,więc nikt z nas nie szukał nic w necie 

Ja nie Zwróciłam uwagi na takie rzeczy 

mazia też kiedyś nad tym sie zastanawiałam jak to jest ;) jeszcze nie klikniesz a już masz podpowiedzi;) 

ale jak zyc bez neta telefonu bez elektroniki? 

Dziewczyny to jest już od dawna takie podpowiadanie reklam tylko ludzie na to uwagi nie zwracają. Telefony mają głośniki i posługują nasze rozmowy. Potem reklamy dobierane są pod to o czym mówimy, czego szukamy w necie. Tak nad śledzą, monitorują, kontrolują i obserwują dronami. Pełna inwigilacja w nasze życie niestety :(

Na netflix kiedyś był fajny dokument o tym jak to jest z tym że telefony wszystko o nas wiedzą i tak naprawdę to, że wyświetla się nam jakis produkt ma nam pomóc bo tak jest telefon zaprogramowany

wiem o jakim dokumencie mowisz :) social life jakos tak, petarda otwiera oczy

Właśnie znajomy mi opowiadał, który jest informatykiem, jak jego drugi kolega włamał się do jego tv który miał podłączony do sieci i normalnie widział przez kamerkę co robi i gdzie się znajduje w domu...

Technologia stale.idzie na przyd z jednej strony to przerażające a z drugiej jakie.to ułatwienie załatwić wszystko z domu.

Mnie zastanawia to jakim sposobem jak w pracy na słubowym komputerze coś sobie ogladałam np. sukienki to później te same sukienki wyświetlały mi się na telefonie w reklamach. W domu to ok bo wszędzie jestem zalogowana na tym samym koncie google to historia się zapisuje, ale skąd z pracy?

Mi tez często się wyświetlają reklamy takich rzeczy co oglądam na komputerze narzeczonego 

Dlatego trzeba uważać co się przegląda niby świat idzie do przodu ale niektóre rzeczy chyba nie do końca na naszą korzyść 

olaaleksandra no niestety tak jest u nas za często się wyświetlają reklamy rzeczy , których nawet jeszcze nie szukamy ,

Paula może zalogowałaś się też na konto swoje czy poczty czy fb w pracy i to wszystko jest połączone , a my nawet o tym nie wiemy 

wystarczy, że jesteśmy połączeni np. przez konto google, wszystko zapamiętuje i później wyświetlają się takie reklamy.

Dokładnie Paula, musiałaś na czymś być zalogowana i się to połączyło.

O tych podsłuchach wiem, to zauważyłam właśnie a też mi mąż mówił. Jedna na insta co mówi o oszczedzaniu też o tym wspominała bo ona zawsze oszczędzanie porównuje do odchudzania i mówiła, że jej non stop oferty diet wyskakują :D

Idziemka ale tym to mnie przeraziłaś :O a jak miałam kiedyś kamerę w laptopie zaklejoną to mnie mąż wyśmiewał. Mamuśka tak samo zaklejała :D