fajnie ze s ą takie aplikacje ułatwienie dla nie jednej kobiety;)
Witaj na forum #teamLOVI!
fajnie ze s ą takie aplikacje ułatwienie dla nie jednej kobiety;)
Malazolza ja mam ten sam i też mi się w porządku sprawdza :) kiedyś miałam ściągnięty inny ale totalnie nie mogłam się do niego przyzwyczaić jednak ten jest prosty w obsłudze :)
Dzisiaj już taka wygoda, że wszystko mamy w telefonach. Mało kto ma kalendarzyk tradycyjny z kartkami.
Dzisiaj czytałam artykuł, że Amerykanki usuwają właśnie takie aplikacje ze względu właśnie, że informacje zostają w sieci, a u nich zakazali aborcję, co o tym myślicie?
no co ty ? nie myślałam ze to aż tak głeboko idzie do sieci
Myślę, że to jest głupia panika. Bez przesady, aby to było tak powiązane. To jest coś nowego, więc wiadomo każdy nie wie czego się spodziewać. Oczywiście, wiem, że gdzie jak gdzie, ale w USA to wszystko się da.
Wiecie to ,że internet nas śledzi to nie jets nic nowego. Jak dla mnie zrozumiałe jeśli tam więcej osoby dokonuje aborcji . Ja nawet czasem rozmawiając o czymś z mężem zaraz mam sponsorowane te tematy,a nie szukam w google. Ja ciągle pamiętam jak mi powiedział,że kumpel szukał pierścionka bo się będzie oświadczał,a ja zaraz sponsowane miałam pierścionki zaręczynowe . Ja już byłam żoną,więc nikt z nas nie szukał nic w necie
Ja nie Zwróciłam uwagi na takie rzeczy
mazia też kiedyś nad tym sie zastanawiałam jak to jest ;) jeszcze nie klikniesz a już masz podpowiedzi;)
ale jak zyc bez neta telefonu bez elektroniki?
Dziewczyny to jest już od dawna takie podpowiadanie reklam tylko ludzie na to uwagi nie zwracają. Telefony mają głośniki i posługują nasze rozmowy. Potem reklamy dobierane są pod to o czym mówimy, czego szukamy w necie. Tak nad śledzą, monitorują, kontrolują i obserwują dronami. Pełna inwigilacja w nasze życie niestety :(
Na netflix kiedyś był fajny dokument o tym jak to jest z tym że telefony wszystko o nas wiedzą i tak naprawdę to, że wyświetla się nam jakis produkt ma nam pomóc bo tak jest telefon zaprogramowany
wiem o jakim dokumencie mowisz :) social life jakos tak, petarda otwiera oczy
Właśnie znajomy mi opowiadał, który jest informatykiem, jak jego drugi kolega włamał się do jego tv który miał podłączony do sieci i normalnie widział przez kamerkę co robi i gdzie się znajduje w domu...
Technologia stale.idzie na przyd z jednej strony to przerażające a z drugiej jakie.to ułatwienie załatwić wszystko z domu.
Mnie zastanawia to jakim sposobem jak w pracy na słubowym komputerze coś sobie ogladałam np. sukienki to później te same sukienki wyświetlały mi się na telefonie w reklamach. W domu to ok bo wszędzie jestem zalogowana na tym samym koncie google to historia się zapisuje, ale skąd z pracy?
Mi tez często się wyświetlają reklamy takich rzeczy co oglądam na komputerze narzeczonego
Dlatego trzeba uważać co się przegląda niby świat idzie do przodu ale niektóre rzeczy chyba nie do końca na naszą korzyść
olaaleksandra no niestety tak jest u nas za często się wyświetlają reklamy rzeczy , których nawet jeszcze nie szukamy ,
Paula może zalogowałaś się też na konto swoje czy poczty czy fb w pracy i to wszystko jest połączone , a my nawet o tym nie wiemy
wystarczy, że jesteśmy połączeni np. przez konto google, wszystko zapamiętuje i później wyświetlają się takie reklamy.
Dokładnie Paula, musiałaś na czymś być zalogowana i się to połączyło.
O tych podsłuchach wiem, to zauważyłam właśnie a też mi mąż mówił. Jedna na insta co mówi o oszczedzaniu też o tym wspominała bo ona zawsze oszczędzanie porównuje do odchudzania i mówiła, że jej non stop oferty diet wyskakują :D
Idziemka ale tym to mnie przeraziłaś :O a jak miałam kiedyś kamerę w laptopie zaklejoną to mnie mąż wyśmiewał. Mamuśka tak samo zaklejała :D
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.