Problem z reklamacją i odszkodowaniem

To rzeczywiście szok , w Polsce nieraz tyle idzie :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Ale to pewnie dlatego że za granicą list przejmuje zagraniczna poczta :smile:

Faktycznie szok, tyle to nie dojdzie list z miasta do miasta . Ale masz rację pewnie dlatego , że szybko przejęła to firmą zagraniczna.

Wczoraj do brata do Holandii wysłałam ciekawa jestem kiedy będzie u niego. U nas na poczcie co chwilę nowe twarze widzę pracują.

U nas ostatnio pocztą się poprawiła bo dostaje paczki :smiley:

Ja już długo nic nie zamawiałam zraziłam się tam

To ja też jakoś specjalnie nie zamawiam , ale czasami nie ma wyboru

Jedyne co to ja ktoś z vinted coś zamówi przez pocztę wtedy jestem zmuszona tam wysyłać

Mozna w ustawieniach wylaczyc opcje wysylki poczta polska. Ja tak zrobilam i mam spokoj

Aa to nie wiedziałam że pocztę można wyłączyć , bo np Orlen paczki nie szło wył kiedyś

A ja to nawet nie wiedziałam , że jest taka opcja . Musze to zrobić

Sprawdziłam i Orlen paczki nadal nie można wyłączyć , szkoda

Na pewno nie można wyłączyć Orlen paczki Inpostu i DPD kropka Ale poczta polską sama wyłączyłam więc da się na szczęście

Ja już wyłączyłam pocztę :smiley: dobrze, że o tym napisaliście . Ktoś zamówił pocztą na początku kwietnia sukienkę i jej nie odebrał i do dzisiaj nie mam ani kasy ani sukienki . :confused:

Tego to nie wiedziałam , a to super że tam można . Ja raz miałam wysyłkę pocztą polską przez Vinted i okleiłam taśmą z logo firmy męża, na poczcie normalnie przyjęli i nic nie mówili , a na sortowni cofnęli przesyłkę z informacją, że nie zgodna czy coś takiego. Nie wiedziałam , że tak nie można .

To super , koniecznie muszę ją wyłączyć :see_no_evil: