Problem z logowaniem

Czy też  was wyrzuca  z strony  jak chcecie  dodać  komentarz na forum lovi. Walczę  z tym od kąd się zarejestrowałam. Czasem 2-3 dni próby  logowania  kończą  się na tym, że mnie za raz wylogowuje. Macie jakiś  patent  na to?

Tak, mam to samo. Jak się loguje to musi być komunikat że się powiodło czy coś takiego. Szybko mnie wylogowuje i gdy znajdę wątek który mnie interesuje i już mam pisać komentarz to przerzuca mnie do logowania i tracę wątek którym byłam zainteresowana i muszę go wyszukiwać. 

Ja w takim wypadku wchodzę w historię i W ostatnio otwierana stracone która mnie interesuje żeby ponownie napisać komentarz;) wcześniej oczywiście kopiuję to co napisałam żeby nie stracić treści 

Ja tylko na tel  się loguje , ale też za każdym razwm musze, bo nie mam opcji zapamiętaj

A może tworzysz niechcący adres URL? 

też musiałam zresetować hasło

Ja to wam powiem że chyba znalazłam związek z tym logowaniem. Zauważyłam że logując się muszę poczekać aż na tym koszyku zakupowym na górze strony pojawi się różowe 0 bo inaczej mnie wyrzuca. Nie wiem czy u was jest tak samo ale ja próbowałam już kilkanaście razy i jak nie ma 0 w koszyku to zaraz przerzuca mnie do logowania jeżeli chce napisać komentarz. Po prostu trzeba poczekać 5 sekund dłużej 

Dokładnie tak samo miałam nawet po zalogowaniu. Korzystam na telefonie więc nawet jak wyświetla się logowanie to cofam i kopiuje mój komentarz (zeby nie pisac tego samego od nowa) i loguje sie w innej przegladarce - Chrome. 

Spróbuj z innej przeglądarki. Ja zwykle korzystam na tel więc kopiuje sobie wiadomość, która chce wysłać by nie pisać 2x

Też dzisiaj rano miałam problem ale wkoncu się udało ale próbowałem chyba z 10 razy się zalogować 

Próby logowania z samego rana, po dwóch nieudanych zostawiłam . Po pewnym czasie zadziałało 

ja tak czasem miałam i po prostu odświeżam stronę i problem u mnie znika 

Ja też tak czasami mam. Są dni, że muszę po kilka razy się logować, a nawet resetować hasło chociaż napewno wpisuję dobre;). A są dni, że jest ok. Myślałam nawet, że to wina internetu, że coś rozłącza, ale widzę, że ten problem nie tylko u mnie.

Czasem mam taki problem 

Na początku miałam problem z logowaniem, ale ostatnio jako wszystko idzie dobrze. Czasami za wiele razy naciskam logowanie i w tedy dostaje do głowy. Ale po odświeżeniu wszystko działało dobrze

Tak, strona chodzi okropnie, powoli ładuje.. zanim się zaloguję i wejdę w jakąkolwiek zakładkę to mi się odechciewa 🙃

Mi pomogła zmiana przeglądarki bo czasami mi się zdarzało że napisałam  odpowiedź i okazało się że nie mogę jej dodać bo nie chce mi się  załadować ponownie strona. 

To tez u mnie działa 

Zauważylam ,że niektóre posty wchodzą bardzo bardzo powoli. Np pogaduchy, oczekiwanie na przełączenie na post jest wydłużony. Czy to wina przeglądarki czy też ilości komentarzy na wątku.. 

Wątek o Annibal zawsze wolno się ładuje;)

Tak dokładnie ja Też to zauważyłam że czasami jak w danym wątku jest bardzo bardzo dużo komentarzy to bywają takie dni że on się załaduje szybciutko a bywają takie że troszkę to trwa ale również takie problemy z zalogowaniem się całkowicie też się zdarzają zarówno na tym forum jak i na tym drugim bywają takie dni że na przykład gdzieś tam z rana dzieciaki mi jeszcze śpią Ja próbuję się zalogować bo akurat mam chwilkę wejść tak na spokojnie i po prostu przy każdej próbie logowania mnie wyrzuca i albo gdzieś tam za 10 razem się uda albo rezygnuję I po prostu ponownie próbuję Po kilku godzinach i przeważnie już wtedy bez problemu za pierwszym razem udaje się zalogować Nie wiem czy Jest to związane z jakimś przeciążeniem czy może słabym dostępem do internetu z mojej strony w danym momencie no nie wiem ale bywają takie momenty że czasami nie idzie się zalogować tak jak byśmy chcieli