Problem z logowaniem

Aniball  ma dużo kom ,myślę że dlatego wolno się ładuje.

Mamą być lubię czytać Twoje komentarze, są treściwe,syte,pisane nie na odczepnego byle  coś napisać- nie są na ilość ,a na jakość:) 

U mnie też takie stare wątki zwłaszcza ładują się bardzo długo, ale to pewnie dlatego, że jest tak bardzo dużo postów i system musi je przemielić. Ja nie próbowałam zmieniać przeglądarek, bo jestem przyzwyczajona do jednej i jakoś mi ciężko:d

Ja też nie lubię zmieniać przeglądarki, jestem już przyzwyczajona do jednej;)

Mnie też się wydaje że te wątki z przed 10 lat gdzie jest tysiące komentarzy wolniej się lądują. Nie jest to chyba wina przeglądarki bo ja zmieniałam i było to samo. A z tym logowaniem to wcześniej nie było takiego problemu nie wiem z czego to teraz wynika bo czasem jest do rzęs a czasem też rezygnuję bo mam chwilę coś bym napisała a tu mnie wywala do strony logowania. A jak już się zaloguje to czasami napiszę jeden komentarz i trzeba coś robic. W ogóle nie mam czasu ostatnio tu siedzieć bo ogródek zakładamy i codziennie mam inną wizję haha 

A to ja nie zauważyłam takiej zaleznosci, ale rzeczywiście coś w tym może być.

Chyba faktycznie coś w tym jest

Na bank  to nie jest wina przegladarki  a ilości dodanych komentarzy,  ja ciągle aktualizuje tel,  a wątki z ogromną ilością komentarzy najwolniej się ładują.

Ja ostatnio mam problem z logowaniem przez telefon co chwila mnie wywala ;) ale  często sobie czytam co tam u was nie dodając komentarzy;) 

tak dużo lepiej z laptopa

Czasem będę  chyba musiała z laptopa popisać z Wami ;) 

Też wolę z laptopa ale nie zawsze jest pod ręką;)

Nie mogę wejść w najnowszy wątek od Maminy  :/ taki komunikat mi wyskakuje 

DaNutka, u mnie wszystko działa. W ogóle nigdy nie widziałam takiego komunikatu.

Przepraszamy Was za te wszystkie niedogodności. Nasz stary system już we wrześniu zostanie wymieniony na nowy. Jeszcze trochę cierpliwości i już wszystko będzie śmigać. Szykujemy dla Was też różne udogodnienia na forum, aby aktywność na forum  #teamlovi była dla Was komfortowa. 

W innym wątku kilka dno temu pisałam, że logowanie się tutaj to udręką czasami. Ciągle wybija i po którymś razie odpuszczam już. 

Super, że będzie wymiana bo to jednak motywacja l, by tutaj zaglądać;) czasami mam już gotowa odpowiedź czy swoja historie a przez problem z logowaniem zapominam co chciałam napisać i tylko człowiek się sfrustruje

Super !

Świetnie. Mnie czasami też wyrzuca z forum więc miejmy nadzieję, że będzie lepiej;)

Ło jej  Redakcjo, a czy można zgłaszać uwagi  ,co można ulepszyć  ,co zmienić?  :)))

Świetne wieści! Oby wdrożenie nowego systemu poszło szybko i gładko :)

Redakcjo  to może ja już zglosze ,w kilu  wątkach dodałam po 2x kom bo ładowało się i ładowałalo , i nie wiedziałam czy się dodało czy nie :/ może będzie opcja kasowania podwójnych komentarzy?  �