Aniball ma dużo kom ,myślę że dlatego wolno się ładuje.
Mamą być lubię czytać Twoje komentarze, są treściwe,syte,pisane nie na odczepnego byle coś napisać- nie są na ilość ,a na jakość:)
Witaj na forum #teamLOVI!
Aniball ma dużo kom ,myślę że dlatego wolno się ładuje.
Mamą być lubię czytać Twoje komentarze, są treściwe,syte,pisane nie na odczepnego byle coś napisać- nie są na ilość ,a na jakość:)
U mnie też takie stare wątki zwłaszcza ładują się bardzo długo, ale to pewnie dlatego, że jest tak bardzo dużo postów i system musi je przemielić. Ja nie próbowałam zmieniać przeglądarek, bo jestem przyzwyczajona do jednej i jakoś mi ciężko:d
Ja też nie lubię zmieniać przeglądarki, jestem już przyzwyczajona do jednej;)
Mnie też się wydaje że te wątki z przed 10 lat gdzie jest tysiące komentarzy wolniej się lądują. Nie jest to chyba wina przeglądarki bo ja zmieniałam i było to samo. A z tym logowaniem to wcześniej nie było takiego problemu nie wiem z czego to teraz wynika bo czasem jest do rzęs a czasem też rezygnuję bo mam chwilę coś bym napisała a tu mnie wywala do strony logowania. A jak już się zaloguje to czasami napiszę jeden komentarz i trzeba coś robic. W ogóle nie mam czasu ostatnio tu siedzieć bo ogródek zakładamy i codziennie mam inną wizję haha
A to ja nie zauważyłam takiej zaleznosci, ale rzeczywiście coś w tym może być.
Chyba faktycznie coś w tym jest
Na bank to nie jest wina przegladarki a ilości dodanych komentarzy, ja ciągle aktualizuje tel, a wątki z ogromną ilością komentarzy najwolniej się ładują.
Ja ostatnio mam problem z logowaniem przez telefon co chwila mnie wywala ;) ale często sobie czytam co tam u was nie dodając komentarzy;)
tak dużo lepiej z laptopa
Czasem będę chyba musiała z laptopa popisać z Wami ;)
Też wolę z laptopa ale nie zawsze jest pod ręką;)
DaNutka, u mnie wszystko działa. W ogóle nigdy nie widziałam takiego komunikatu.
Przepraszamy Was za te wszystkie niedogodności. Nasz stary system już we wrześniu zostanie wymieniony na nowy. Jeszcze trochę cierpliwości i już wszystko będzie śmigać. Szykujemy dla Was też różne udogodnienia na forum, aby aktywność na forum #teamlovi była dla Was komfortowa.
W innym wątku kilka dno temu pisałam, że logowanie się tutaj to udręką czasami. Ciągle wybija i po którymś razie odpuszczam już.
Super, że będzie wymiana bo to jednak motywacja l, by tutaj zaglądać;) czasami mam już gotowa odpowiedź czy swoja historie a przez problem z logowaniem zapominam co chciałam napisać i tylko człowiek się sfrustruje
Super !
Świetnie. Mnie czasami też wyrzuca z forum więc miejmy nadzieję, że będzie lepiej;)
Ło jej Redakcjo, a czy można zgłaszać uwagi ,co można ulepszyć ,co zmienić? :)))
Świetne wieści! Oby wdrożenie nowego systemu poszło szybko i gładko :)
Redakcjo to może ja już zglosze ,w kilu wątkach dodałam po 2x kom bo ładowało się i ładowałalo , i nie wiedziałam czy się dodało czy nie :/ może będzie opcja kasowania podwójnych komentarzy? �
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.