Ja na Everydayme zamówiłam na razie próbki kapsułek do prania i dozownik i tak sobie czekam…nic nowego mi się nie pojawia, a do pantene się nie załapałam…bububu
wczoraj mogłam zamówić kapsułkę vizir i dozownik nie było wiecej próbek, a jak wybieraja do kanpani to pisza cos na e-maila?
W moim przypadku…
Zapisałam się do kampanii, wypełniłam ankietę.
Później na maila otrzymałam dodatkowe pytania i czekałam do wyników.
Na samym Everydayme w zakładce - Profil prywatny - też przychodzi Ci info o toku projektu - choć tym razem strasznie się spóźnili.
No i tak na maila wysyłają gratulacje bądź zachętę do dalszego udziału w kampaniach.
Esti tak jak mowi Gosia.
Na pierwszej stronie zawsze pokazuje sie aktualna kampania, wczesniej np byly kapsulki vizir teraz byl pantene. Wypelniasz ankiete i czekasz.
dzięki, to czekam bo już wypełniłam:)
A to jeszcze ta kampania pantene trwa? A ja myslalam ze juz wybrali wszystkich a tu prosze jeszcze sie zalapalas
nie wiem czy trwa ale ankiete szlo wypelnic wiec czekam az sie odezwa. a dlugo Ty czekałas?
esti po wypelnieniu ankiety doslownie kilka dni moze ze 4 -5 maksymalnie,
bralam tez w kampani ariel ale mi sie nie udalo i wtedy mail przyszedl szybciej bo po jakichs dwuch dniach chyba ze niestety sie nie udalo ale powiem szczerze ze z pantene jestem bardziej zadowolona bo w kampani ariel byl tylko ariel a pantene to normalnie szal
“Do własnego użytku…
Lekka Odżywka w Piance Pantene – Intensywna Regeneracja (180 ml)
Lekka Odżywka w Piance Pantene – Większa Objętość (180 ml)
Lekka Odżywka w Piance Pantene – Aqua Light (180 ml)
Lekka Odżywka w Piance Pantene – Lśniący Kolor (180 ml)
Szampon Pantene Intensywna Regeneracja (400 ml)
Kupon uprawniający do zakupu Lekkiej Odżywki w Piance Pantene 180 ml
z 30% zniżką
Przewodnik projektu
Książeczka „Badanie opinii”
Do przekazania innym…
10 Lekkich Odżywek w Piance Pantene – Intensywna Regeneracja (50 ml)
10 kuponów uprawniający do zakupu Lekkiej Odżywki w Piance Pantene
(180 ml) z 30% zniżką
15 ulotek Pantene”
dzieki
Oto co dostałam z BioOil…
Próbki specyfiku i przykłady ćwiczeń po ciąży.
Esti nie ma za co
Gosia ja dostalam takie samo Tylko ze na pierwszej stronie tej ulotki byla mama z brzuszkiem
Od Biodermy dostałam maila, że wyślą mi dwie próbki…
Dziś przyszło.
Gosia tez dostalam wczoraj z everydayme vizir bo szampon przyszedl mi jakos wczesniej a i te pieluszki tez do mnie dotarly
Tylko u mnie sa 4 w fioletowe grochy
słuchajcie, jak dolączyć do kampanii na https://www.everydayme.pl/ ?
Karolina musisz się tam zalogować i wtedy zamawiasz różne próbki a co do kampanii to sama się zastanawiam bo jestem tam od jakiegoś czasu i nie wiem czy to niektórym tylko wyskakują te kampanie czy jak
Karolina na pierwszej stronie od razu jak wejdziesz tak nizej po prawej stronie bedziesz widziala dwie aktualnie trwajace kampanie tj pantene i vizir. jesli jestes zarejestrowana to pozostaje ci czekac na nowe kampanie poniewaz te aktualnie trwaja.
ninia dzięki wielkie ; D
uwielbiam testować nowe produkty jak macie cos jeszcze z takich rzeczy to podsyłajcie stronki :))
Karolina trochę o próbkach, testowaniu masz na wcześniejszych stronach…