ja jakos nie mam szczęścia ani do konkursów a już tym bardziej do testowań ale wam dziewczynki życze szczęścia i powodzenia
ja też nie mam szczęścia do testowania, przypuszczam że biorą zgłoszenia według jakiegoś klucza, jeszcze nie wpadłam na to jak pisać te zgłoszenia, a próbowałam na różne sposoby, może kiedyś mi się uda…
Gosia ja od doppelherz dostalam takie gadzety
Esti - to chyba przypadek, albo wybierają ludzi w drodze losowej. Czasem jak się bardzo staram i pracuje dług nad zgłoszeniem - nie udaje się. A jak napiszę kilka zdań tak na szybko - dostaję się do testów
Ostatnio zapałam się na wizażu do testów Neutrogeny - niedługo przyjdzie produkt
Doris a czy z wizazu wysylaja maila ze sie dostalas do testow czy trzeba sprawdzac?
Ja ostatnio dostałam fajne próbki
Sylwia pisalas do nich z prosba o probki?
iza długo czekałaś na doppelherz? pisałam do nich na kontakt, ale nic mi nie odpisali, a nie pamiętam czy e-maila podałam
hmm wiesz co ciezko mi powiedziec kilka dni na odpowiedz a potem ponad tydzien az przyszlo a moze nawet ze dwa tygodnie
a pisałaś przez kontakt czy normalnie e-maila?
Esti88 ja również dostałam dziś e-mail ze zakwalifikowałam się na pieluszki:-) tylko nie wiem czy w 3 moja malutka wejdzie bo ostatnio mama kupiła mi w tesco 3 “tesco loves baby” to były beznadziejne i stosunkowo małe do “dady” czy “pampersa”
esti przez formularz.
k.Sepiolo tez mialam te tescowe i uwazam je za totalny badziew i nie wiem jak mozna taki za przeproszeniem shit wypuscic na rynek to prawda sa duzo mniejsze od dada a wagowo to samo. Ale musze Ci powiedziec ze bambino tez sa mniejsze od dada. ale jakos nie ma wielkiej roznicy
Niunia napisałam do nich prywatna wiadomość na fb z zapytaniem czy była by możliwość otrzymania od nich próbek od razu i odpowiedzieli i po trzech tygodniach próbki były u mnie:-) Spróbuj
niunia989 Ja nie wiedziałam że to jest to samo… Szkoda bo bym wcale nie zamawiała, ja się męcze z tymi pieluchamistrasznie, po prostu się rozpadają i strasznie przeciekaja… badziew nie pieluchy.
Ja dostałam próbki Vichy dla skóry po menopauzie…dla teściowej jak znalazł.
KOCHANE MAMUSIE <3j. Biore udzial w konkursie i mam ogromną prośbe:) Polubcie moj komentarz w linku poniżej (Jagoda Bystrzycka_:)) z gory dziekuje
https://web.facebook.com/TelefonyKomorkoweDk/posts/978538335551215?comment_id=978960095509039¬if_t=feed_comment_reply
Sylwia dzieki Ale zanim przeczytalm Twoj komentarz napisalam do nich z kontaktu na stronie i tez dostalam probeczki
Niunia, a to zielone z Biodermy to cóż za specyfik?
Niunia a co zrobiłaś żeby dostać próbki od Biodermy??