Próbki, próbeczki

Niunia :slight_smile:
napisałam do nich w-maila, że pod koniec listopada pojawi się Nasze, Pierwsze, Małe Szczęscie i nie wiem co byłoby najlepsze dla Niej i dla młodej mamy i stąd moja prośba o próbki…
Oni, że nie mają nic w asortymencie dla dzieci ale coś mi przygotują i wyślą…a i musiałam do nich odesłać formularz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych.

Znasz może maila do concertinobaby? Mają kodowaną stronę i nie mogę wejść w ich stronę. :frowning:

Bambino, P&G (Ci od pampersów) odp, że mam polować na promocje w sklepach.

Gosia a nawet nie wiedzialam faktycznie ich strona nie dziala a w google wcale jej nie wyszukuje, dziwne.
tutaj kontakt do concertino - magdalena.nikodemiak@dramers.com.pl

Tutaj mozesz wyslac maile
palmers@avrentim.pl
mimi@dermaprofil.com.pl
bartnicki@miralex.pl
katarzyna.galarowicz@biomed.pl
i jeszcze troche tego bylo ale juz nie pamietam bo wysylalam formularze ze stron

Dodatkowo mozesz zarejestrowac sie na babyboom.pl
jawpolki.pl
wizaz.pl
testmetoo.pl
rekomenduj.to
ofeminin.pl
everydayme.pl
ambasadorinnowacji.pl
aventdlamam.pl
talkmarketing.pl
ambasadatrendow.pl

Hohoho…weteranka z Ciebie :stuck_out_tongue: ( dziękuję ) w zasadzie powysyłałam ze 20 maili…z jednej strony co mi szkodzi…prócz czasu, który musze wykorzystywać na leżenie. :frowning:
Loreal też mi odp, że nic po moich prośbach,

J&J tez nie wysyla wiec tez nie masz co pisac :slight_smile:
Hehe no wiesz bylam w ciazy od 3 miesiaca siedzialam w domu i sie nudzilam szukalam sposobu na nude tutaj pomoglo mi lovi i szukanie stron ktore moze wysylaja jakies probki a z tego wzgledu ze ja lubie darmowki zreszta pewnie jak kazdy to nie szczedzilam czasu tylko szukalam i pisalam i szukalam i pisalam :smiley:
Tych stron bylo duzo wiecej ale juz nie pamietam bo ja ok lutego zakonczylam prosby o probki i inne bo juz nie wiedzialam gdzie wysylac :slight_smile:

Mnóstwo modnych ubrań w dobrych cenach, odzież damska i męska http://www.krolowa-shoppingu.pl/ W takich ubraniach wygląda się elegancko

Lovela też wysyła próbki;-) ja dostałam od nich dużo: mleczko do prania, proszek, odplamiacz. Co jakiśa czas piszą czy chciałabym kolejna próbkę:-)

k.Sepiolo a mi Lovela napisala ze probek nie wysylaja. Dziwne rzeczy…

Cóż mi Lovela nic nie odpisała… :frowning:

Gosiu z tego co pamietam to ja bardzo dlugo czekalam na odp od loveli ale wlasnie napisali ze probek nie wysylaja.

Oj to coś nie fartownie, ja od loveli próbki dostałam był to dokładnie płyn do pralnia białych rzeczy. I pamiętam że w mi napisali że mają na początku miesiąca przydział do rozdania. Chyba ze teraz coś się po zmieniało u nich bo to było ok 4 mc temu.

Eh się namęczyłam, żeby przenieść to zdj z tel na komputer… :smiley:
Kolor włosów zobowiązuje.

…ale wracając…dostałam wczoraj paczuszkę…

1

Gosia to z doppel herz wszystko dostalas?
Co to za przygody pana florka? a te mazaki/dlugopisy?

AmiAga ja pisalam do nich w styczniu tego roku wiec 8miesiecy temu moze pozniej sie cos pozmienialo/

“Przygody Pana Florka” x2 to kilka rebusów i kolorowanka w jednym.
Dostałam 8 szt naklejek dla dzieci.
5 szt długopisów
2 szt reklamówek :smiley:
3 szt magnesów na lodówkę
4 op witamin dla mam w ciąży bądź karmiących
…i rzecz jasna ulotki.

Ale z czego to wszystko? ja tez chce :smiley:

Z Doopel Herz i mojego uśmiechu :D.
Pisz, a nóż widelec coś wyślą.

A mozesz mi podac adresy?

a.bykowska@polconsult.com.pl z tą babką korespondowałam…ale samo zgłoszenie wysyłałam przez formularz - adres masz na 44 stronie komentarz z 11.10.15

Gosia dzieki :slight_smile: Ja kiedys pisalam maila do doppelherz ale dostalam tylko dwa pudeleczka (witaminy dla kobiet w ciazy i na pecherz) i tyle :slight_smile:

niunia989 mi wysłali, co prawda jakieś 4 miesiące temu ostatni raz ale otrzymałam od nich parę fajnych próbek. Zapisałam sie też na Everydayme co jakiś czas wysyłają próbki produktów. teraz jest dozownik do wyboru i kapsułki Vizir. trzeba wejsc na strone i zamówić próbki. Polecam, przychodzą.

Ja z everydayme dostalam duzo probek ale dlugo trzeba na nie czekac, byl juz ariel i teraz est znowu szamponx2 tabletki do zmywarki, plyn fairy, lenor, a dozowniki juz mam 3 bo z dozownikami jest tak ze w kazdym miesiacu mozna zamowic jeden. A dzisiaj dostalam sie do ich kampani pantene :slight_smile: Bo tam oczywiscie tez sa kampanie :slight_smile: