Próbki, próbeczki

Artan powiem ci że ją stosuje tylko pampersa te zielone dla mnie są najlepsze :slight_smile: ale te zakłada moja siostra swojej więc będą dla niej

Ja nawet nigdzie nie widziałam takich pieluszek, żeby je zakupić, ale skoro Artan ich nie polecasz, to pewnie ich bym nie kupowała.

Hirudo napisz jak Sylwia do bambino, niech wyślą próbki. Zawsze najlepiej przekonać się osobiście.

A jeżeli chodzi o próbki żywieniowe to dzisiaj dostałam paczkę z bobovity z tubką warzywną i słoiczkiem z obiadkiem po 9 miesiącu. A mała raptem wczoraj skończyła 9 miesięcy. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, gdyż wcześniej musiałam się u nich upominać mailowo o takie rzeczy :-).

Bobovita ogólnie późno wysyła swoje produkty. Fajnie, że tym razem Cię pozytywnie Artan zaskoczyli :slight_smile:

O to później też są próbki z bobovita? Nie wiedziałam…
Ja jak narazie dostałam tą pierwszą paszę. Może gdzieś jest o tym napisane nie doczytałam :frowning:

Ja jeszcze nic nie dostałam, bo najpierw dzidziuś musi wyjść na świat :slight_smile:

oi dawno już nie dostałam jakichś tam próbek, ale też ich nie szukam, nie mam czasu, pisze troche tu, troche na canpolu i mi wystarczy :slight_smile:

Manndarynko, ja dzięki Tobie mam koszulkę Dove :-).

W firmowym sklepie Ziaji w Factory Ursus zawsze do zakupionego produktu dokładają cały pęczek próbek innych kosmetyków :slight_smile:

Artan ja probowalam na nestle za kazdym razem i ani razu sie nie udalo.

Iza próbuj, bo ja ostatnio od nich mam i mleko i sinlac :slight_smile:

o prosze jaka szczesciara :smiley: no probuje probuje ale sie nie ludze ze tym razem sie uda

Powysyłałam na kilku stronach prośbę o próbki w zamian o opinie i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Marta dzieki za linka :slight_smile:
jakis miesiac temu tez byly probki ale innych kremow na dzien i na noc (dostalam az 4 probki :slight_smile:

1

Mi odpisał bio-oil, ze w przyszłym tyg wyśle próbki…zobaczymy :smiley:

uuu bio-oli też próbki wysyła;) dobrze wiedzieć. Gosia ty wysłałaś do nich maila z prośbą?

Iza też dostałam te 4 próbki ale mi te krem nie pasuje, moja skóra jest po nim straszna chociaż zawsze zachwalałam firmę Vichy

Artan próbka tego kremu musiałaby długo na mnie czekać heheh:) ale może którejś z naszych mam się przyda:)

Gosiak ja tez dostalam probki od bio oil a nawet podwojnie :slight_smile: pewnie sie pomylili :slight_smile:

Aga tak trzeba napisac meila
Ja ten krem takze oddalam mami bo mi nie pasowal i jesli dostane te kolejne zrobie to samo :slight_smile:

Jak dostanę próbki to wrzucę zdj. :slight_smile:
adres: website@bio-oil.com

Gosiak a co odpisali ci z Yves rocher? Pisalas do nich meila? Jak brzmialo pytanie? Jesli mozna wiedziec.
A z doppelherz wysla ci witaminy dla mam karmiacych i kobiet ciezarnych oraz na pecherz po 5 szt kapsolek przynajmniej mi tak wyslali.
napisz tez do palmers, concertinobaby, ciutishelpmini, feminum jak sobie cos jeszcze przypomnie to dam znac :slight_smile: