Próbki, próbeczki

Wizaz jest jednym z najbardziej obleganych portali i o wygrane tam niezwykle trudno. A względem testów to chyba bardziej jakaś loteria tam jest, na zasadzie doboru kryteriów wiek, miejscowość i rodzaj cery np. Względem pytań otwartych, które zazwyczaj brzmią, dlaczego chciałabyś przetestować…? nie wysilam się zbytnio i nie nastawiam, że coś tam wpadnie…zbyt duża loteria. A do komunikatu…Droga Wizażanko niestety nie zakwalifikowałaś się do testu zdążyłam się już przyzwyczaić.

Teraz się zdemotywowałam;( no nic zalogowana jestem nic mnie to nie kosztuje, a nóż się coś uda…

nie wiem od czego to zależy :slight_smile: ja zawsze patrzę jaką ma specyfikację dany produkt . Np. krem jest do suchej skóry i zaznaczam,że mam suchą skórę :slight_smile: )taki przykład :slight_smile: ale nie biorę udziału w testach które mnie nie interesują bo nie chce mi sie wysilać :smiley:

Z tym laktatorem to istny fuks. I to jest dokładnie ten konkurs z linka Dariolki. Czasem mam tak, że jak się staram przy robieniu zgłoszenia - nie wychodzi, a jak napiszę coś z myślą - co mi szkodzi spróbować to uda się coś trafić. I tutaj nie dostałam żadnego maila, informacji o wygranej - wyniki tylko były na stronie, a na drugi dzień kurier przyniósł paczkę z laktatorem :slight_smile:

Co do testów - po kliknięciu stron ze zgłoszeniem miałam komunikat czy sie załapałam do testów czy nie. I tak jak dziewczyny piszą - nie ma reguły co do wyboru testerów - ja patrzę na ilość i rodzaj produktów do testów - jeśli jest czegoś np. 30 szt to sobie odpuszczam, a jeśli 1000 - tak jak ostatnio, albo coś co mnie interesuje - wysyłam zgłoszenie. I jakoś specjalni się na tym portalu nie udzielam - dodałam raptem 2 opinie po testach produktów i tyle :wink:

Wzięłam udział wczoraj w dwóch konkursach o testowanie produktów i zobaczymy co z tego wyjdzie. A nóż widelec się uda. Na pewno zdam relacje :slight_smile:

To powodzenia Hirudo może masz to szczęście :slight_smile:
Mi to takie rzeczy nie wychodzą choć też biorę udział w różnych konkursach i nic jak narazie…

Ja na wizazu probowalam juz wiele razy i nic sie nie udalo zgarnac do testowania ale takie moje szczescie…

Dokładnie taki zestaw Cetaphil miałam do testów z Wizaz i jeszcze mam :). Dla wrażliwej skóry jak znalazł. Warto się zgłosić. Niunia nie ma co się poddawać, jak nie teraz to później, jak nie tu to w oreo :slight_smile:

Doris85 gratuluje wygrania laktatora :slight_smile: kto nie próbuje ten nie wygrywa :slight_smile: mnie akurat na wizażu nie mai chyba nie dam rady tam cokolwiek zadziałać, za braknie mi dnia :slight_smile: ale próbujcie dziewczyny próbujcie gdzie się da:-)

hirudo-bonum trzymam kciucki za Ciebie a nóż się uda:-)

Artan wlasnie wlasnie :slight_smile: Hehe tylko to oreo to dla taty bylo :slight_smile: Album i dwie paczki ciastek ale nie zmienia sie punkt widzenia ze wybrane z wielu tysiecy zgloszen :slight_smile:

No i właśnie to jest dopiero satysfakcja jak zgłoszenia idą w tysiące a doceniają właśnie Ciebie :slight_smile:

W oreo też wzięłam udział, ale tylko “album” Tacie na maila wysłałam, bo na ciasteczka nie udało się zapracować.

Hirudo a mi ten album przyszedl w papierku :smiley:

To z ciasteczkami nie wygrałaś? To było jako nagroda główna z tego co wiem, razem z Oreo. Ja niestety w wersji papierowej takiego nie otrzymałam.

Z ciastkami 2 opak + album w wersji papierwej :slight_smile: Moj tata stwierdzil “Stara a glupia” Ale bardzo sie osmial i na poczatku sie zastanawial skad ja cos takiego dorwalam dopiero jak mu powiedzialam to zaczal sie smiac i powiedzial ze zapisze sobie rok i zostawi na pamiatke bo dawno mu “laurek nie dawalam” :smiley:

W takim razie gratuluję wygranej :). Mój ojciec nabijał się z nas 2 lata temu jak równo o 12.00, ale w południe, usiadłyśmy wszystkie 3 przed nim (akurat się tak złożyło, że wszystkie tego dnia byłyśmy w domu), dałyśmy mu oreo i powiedziałyśmy "wszystkiego najlepszego tato :slight_smile: ". Też się zaśmiał i stwierdził, że jesteśmy głupiutkie :p, ale był szczęśliwy.

A co to za kosmetyki?

Póki co nie mam dzisiaj czasu na czytanie regulaminu, ale może po weekendzie zajrzę i się zarejestruję.

Hej dziewczyny ostatnio na fb wysłałam emaila z zapytaniem o próbki pieluszek i dziś dostałam odpowiedz że próbki zostaną do mnie wysłane i poprosili o dane do wysyłki jeśli macie ochotę to próbujcie i wysyłajcie zapytania na priv do nich

https://www.facebook.com/BambinoBabyLove

A tu macie jeszcze stronkę na której można zamówić próbki z Garniera :slight_smile:
http://zafree.com.pl/index.php/oddam-za-darmo/592-darmowe-probki-kremowbb

Sylwia dobrze, że dostaniesz próbki. Ja na warsztatach świadomej mamy miałam okazje dostać próbki tych pieluch i na pewno nie jest to produkt dla mnie ani tym bardziej na pupkę mojej córki. Przeszkadzał mi zapach, były grube i nie za specjalnie wchłaniały siusiu czy grubsze sprawy…