Wizaz jest jednym z najbardziej obleganych portali i o wygrane tam niezwykle trudno. A względem testów to chyba bardziej jakaś loteria tam jest, na zasadzie doboru kryteriów wiek, miejscowość i rodzaj cery np. Względem pytań otwartych, które zazwyczaj brzmią, dlaczego chciałabyś przetestować…? nie wysilam się zbytnio i nie nastawiam, że coś tam wpadnie…zbyt duża loteria. A do komunikatu…Droga Wizażanko niestety nie zakwalifikowałaś się do testu zdążyłam się już przyzwyczaić.
Teraz się zdemotywowałam;( no nic zalogowana jestem nic mnie to nie kosztuje, a nóż się coś uda…
nie wiem od czego to zależy ja zawsze patrzę jaką ma specyfikację dany produkt . Np. krem jest do suchej skóry i zaznaczam,że mam suchą skórę
)taki przykład
ale nie biorę udziału w testach które mnie nie interesują bo nie chce mi sie wysilać
Z tym laktatorem to istny fuks. I to jest dokładnie ten konkurs z linka Dariolki. Czasem mam tak, że jak się staram przy robieniu zgłoszenia - nie wychodzi, a jak napiszę coś z myślą - co mi szkodzi spróbować to uda się coś trafić. I tutaj nie dostałam żadnego maila, informacji o wygranej - wyniki tylko były na stronie, a na drugi dzień kurier przyniósł paczkę z laktatorem
Co do testów - po kliknięciu stron ze zgłoszeniem miałam komunikat czy sie załapałam do testów czy nie. I tak jak dziewczyny piszą - nie ma reguły co do wyboru testerów - ja patrzę na ilość i rodzaj produktów do testów - jeśli jest czegoś np. 30 szt to sobie odpuszczam, a jeśli 1000 - tak jak ostatnio, albo coś co mnie interesuje - wysyłam zgłoszenie. I jakoś specjalni się na tym portalu nie udzielam - dodałam raptem 2 opinie po testach produktów i tyle
Wzięłam udział wczoraj w dwóch konkursach o testowanie produktów i zobaczymy co z tego wyjdzie. A nóż widelec się uda. Na pewno zdam relacje
To powodzenia Hirudo może masz to szczęście
Mi to takie rzeczy nie wychodzą choć też biorę udział w różnych konkursach i nic jak narazie…
Ja na wizazu probowalam juz wiele razy i nic sie nie udalo zgarnac do testowania ale takie moje szczescie…
Dokładnie taki zestaw Cetaphil miałam do testów z Wizaz i jeszcze mam :). Dla wrażliwej skóry jak znalazł. Warto się zgłosić. Niunia nie ma co się poddawać, jak nie teraz to później, jak nie tu to w oreo
Doris85 gratuluje wygrania laktatora kto nie próbuje ten nie wygrywa
mnie akurat na wizażu nie mai chyba nie dam rady tam cokolwiek zadziałać, za braknie mi dnia
ale próbujcie dziewczyny próbujcie gdzie się da:-)
hirudo-bonum trzymam kciucki za Ciebie a nóż się uda:-)
Artan wlasnie wlasnie Hehe tylko to oreo to dla taty bylo
Album i dwie paczki ciastek ale nie zmienia sie punkt widzenia ze wybrane z wielu tysiecy zgloszen
No i właśnie to jest dopiero satysfakcja jak zgłoszenia idą w tysiące a doceniają właśnie Ciebie
W oreo też wzięłam udział, ale tylko “album” Tacie na maila wysłałam, bo na ciasteczka nie udało się zapracować.
Hirudo a mi ten album przyszedl w papierku
To z ciasteczkami nie wygrałaś? To było jako nagroda główna z tego co wiem, razem z Oreo. Ja niestety w wersji papierowej takiego nie otrzymałam.
Z ciastkami 2 opak + album w wersji papierwej Moj tata stwierdzil “Stara a glupia” Ale bardzo sie osmial i na poczatku sie zastanawial skad ja cos takiego dorwalam dopiero jak mu powiedzialam to zaczal sie smiac i powiedzial ze zapisze sobie rok i zostawi na pamiatke bo dawno mu “laurek nie dawalam”
W takim razie gratuluję wygranej :). Mój ojciec nabijał się z nas 2 lata temu jak równo o 12.00, ale w południe, usiadłyśmy wszystkie 3 przed nim (akurat się tak złożyło, że wszystkie tego dnia byłyśmy w domu), dałyśmy mu oreo i powiedziałyśmy "wszystkiego najlepszego tato ". Też się zaśmiał i stwierdził, że jesteśmy głupiutkie :p, ale był szczęśliwy.
A co to za kosmetyki?
Póki co nie mam dzisiaj czasu na czytanie regulaminu, ale może po weekendzie zajrzę i się zarejestruję.
Hej dziewczyny ostatnio na fb wysłałam emaila z zapytaniem o próbki pieluszek i dziś dostałam odpowiedz że próbki zostaną do mnie wysłane i poprosili o dane do wysyłki jeśli macie ochotę to próbujcie i wysyłajcie zapytania na priv do nich
https://www.facebook.com/BambinoBabyLove
A tu macie jeszcze stronkę na której można zamówić próbki z Garniera
http://zafree.com.pl/index.php/oddam-za-darmo/592-darmowe-probki-kremowbb
Sylwia dobrze, że dostaniesz próbki. Ja na warsztatach świadomej mamy miałam okazje dostać próbki tych pieluch i na pewno nie jest to produkt dla mnie ani tym bardziej na pupkę mojej córki. Przeszkadzał mi zapach, były grube i nie za specjalnie wchłaniały siusiu czy grubsze sprawy…