AmiAga dzieki za wytlumaczenie bo sie glowilam Hmm no ale wtedy nie zostaje na poczcie jak listonosz nikogo nie zastanie? przeciez powinien zostawic przekaz, w takim wypadku to jak z listem poleconym czy sie myle?
Roxi ja wlasnie jutro wstapie do rossmana i mimo ze mala ma dopiero ponad 2 miesiace to musze wykupic kilka produktow z kuponow bo sa wazne tylko do konca czerwca a w domu sobie poleza nic im sie nie stanie no i musze ta paczke za 1gr odebrac
o już masz paczkę ? Fajnie,że tak szybko ale Hipp akurat się stara nie powiem,że nie
a kupony fajna sprawa,szkoda,że juz na mleko nie mam tych kuponów bo one dotyczyły dwójki,trójki i czwórki a ja wtedy byłam na etapie jedynki
a jednak to było na 5-6 zł zniżka więc się opłaca
Ale teraz nie kupuję w Ross mleka tylko w Niemczech albo w Lidlu bo nie ma już opakowań 800g tylko 600 za tą samą cenę
skoro mniej proszku mogli cenę dać mniejszą cwaniaki…
Roxi tak mam dlatego ze zaobserwowalam ze w profilu byla zla data urodzenia gdzies to przeoczylam i wychodzi na to ze Miska ma juz ponad 3 m
Niunia - tak powinno być - jeśli listonosz ma paczkę a nie zastanie Ciebie w domu to powinien zostawić awizo, a paczka przez - o ile się nie mylę - 2 tygodnie czeka na poczcie, a po tym terminie odsyłają ją do nadawcy.
My niestety mamy leniwego listonosza, który czasem nawet nie bierze ze sobą paczek tylko od razu awizo do skrzynki wrzuca… Interwencje i skargi nic nie pomogły niestety.
Ja jestem na Hippie od czasu ciąży i jeszcze nic nie dostałam. Każdy portal tak samo - niektórym tylko wysyła. Z bobovity dostałam paczkę po tym jak się upomnialam i to jakaś drugą bo młoda ma już pół roku. Jedynka tez mi przepadła.
Dobrze, że nasz listonosz taki leniwy nie jest. W ogóle mężczyzna jest w porządku. Roznosi nam listy od kilku lat i zna w zasadzie wszystkich ).
Zuzia - to mamy dokładnie tak samo. Może nasze maile im nie pasują
A jesteście dziewczyny zarejestrowane na wizaz.pl?
Tam co chwilę jakieś testy kosmetyków. Wczoraj dostałam paczkę, że z przykrością zawiadamiają mnie , że się do testów nie zakwalifikowałam ale na pocieszenie dają szampon. O i parę złoty w kieszeni jest.
ja na wizażu jestem od lat i od lat coś dostaje,chociaż raz na 2-3 miesiące coś uda mi się wygrac
Wygrałam kapsułki priorin z wizażu ostatnio 3 opakowanie,każde z nich ok. 70 zł kosztuje więc sama pewnie bym tego nie kupiła,bo mi szkoda przeznaczyć na suplement diety 200 zł a to akurat na całą kurację mam
Ale wiele wygrałam perfumy,podkładów mnóstwo,kremy,płyn micelarny no różności opłaca się tam byc ale też słyszałam że tam kilka osób ma konto i dlatego niektórym ciężko wygrać
moja koleżanka od 3 lat bierze udział i wygrała aż raz w życiu
a bierze udział we wszystkim…
Na ofeminim tez jest ciężko raz tylko wygrałam do testów coś ale kilka razy się do czegoś nie dostałam i juz nie jestem zmotywowana
Od kiedy jestem w ciąży robię bardzo często zakupy w aptece i zostawiam tam sporo pieniędzy (niestety, )żeby sobie poprawic humor w czasie zakupów proszę o próbki kremów na roztepy dla kobiet w ciąży, dzięki takim probkom sporo zaoszczedzilam bo zuzylam tylko nie cale opakowanie swege kremu na roztepy ktory i tak udalo mi się wygrać w konkursie
Moja córeczka tez ma szczęście w aptece bo zawsze coś i dla niej milego wpadnie to baloniki, naklejki, cukierki a dziś dastala za darmo dwa opakowania kredek:-)
Ja na wizażu jestem może ze 3 - 4 miesiące a już udało mi się załapać na testy NIVEI i LUKSJI. A w tym tygodniu wygrałam laktator elektryczny - a w sumie tylko tego mi brakowało i przymierzałam się do zakupu Także warto próbować swoich sił w różnych konkursach i wysyłać zgłoszenia do testów
Dziewczyny a udzielacie sie na wizażu?Czy tak po prostu zgłaszacie sie do testów?
Ja tam jestem z 5 lat i nigdy nic mi sie nie udało testować.
Mamabasia u mnie córka też ma szczęście w aptekach baloniki,naklejki,lizaki,ołówki,notesiki:)
Po prostu zgłaszać się do testów. A nóż, widelec coś się trafi. Jak byłam w ciąży dostałam emolium i cetaphil, a teraz szampon i wsio. Aż taki wypas jak u Doris to jeszcze mi się nie trafił. Gratki!
ja się udzielam na wizażu ale teraz już trochę mniej.
Kiedys wygrałam z wizażu zestaw produktów Oillan jak byłam w ciąży bardzo mnie ucieszyło to :)i raz wygrałam zestaw kosmetyków Atoperal dla chrześniaka który ma AZS
Doris85 gratuluję laktatora
Ja na wizaz jestem 3lata i w testach brałam udział…bodajże 4 razy w tym aktualnie Luksja.
ja też myślę o Canpolu,ostatnio 2 posty usunęłam w sumie na brak czasu nie narzekam,jak młody śpi to ja wtedy mam czas przed komputerem,w nocy do późna siedzę więc może jakoś pożytecznie zagospodaruję ten czas
doris, a przysłali Ci jakiegoś maila? Bo ja też tam się zgłaszałam, ale na stronie nie mogę tego w ogóle znaleźć
Manndarynko, ja po próbki Vichy zaglądam do SuperPharmu :-), panie nigdy ich nie żałują, ale ten link to też super sprawa.
Ja po Waszych komentarzach dzisiaj zarejestruje się na wizażu. A nóż widelec uda się na coś załapać
Hirudo ja właśnie dzisiaj się zarejestrowałam;) również liczę że raz na jakiś czas może się coś trafi.
manndarynka próbka kremu zamówiona;) dzięki
Na wizażu tej już trochę jestem i póki co nie udało się nic upolować. Tam to naprawdę dużo osób startuje to testowania, ale jak ktoś ma szczęście to pewnie, ze się uda.