Próbki, próbeczki

Takie buraczki można o niech pomyslec już po 7mc na pewno tak zrobię a Auchan mam pod nosem :slight_smile:

na początek to jeszcze można dynię podać.
Do mnie dotarły słoiczki z Hipp i z Bobovity. Z Hipp to nawet przyszły dwie paczuszki i trzecia odebrałam w Rossmanie.

z hippa przychodzi fajny poradnik zywienia co jest przystosowane dla dziecka i od jakiego wieku super sprawa :slight_smile:

Mi na pocztę póki co przychodzą tylko informacje, co się w którym tygodniu, bądź miesiącu życia płodowego mojego maleństwa dzieje.

Ja z hippa to dopiero dostałam pierwszą paczuszke jak synek skończył 3 miesiące, bo mielismy zaznaczone, ze karmie synka mm. Poradnik też dostaliśmy, bardzo nam się przydał.

A ja nie mam szczęścia do tych kont z jedzonkiem dla dzieci, mam konto i na hipp i na bobovita, bebico, dane są pełne i o dziecku i adres a mi przysłali tylko na początku poradniki i tyle a wiem,ze mamy dostają a to zupki a to kaszki,łyżeczki, śliniaczki i td

manndarynka napisz do nich e-mail. Jestem pewna że przyslą.

AmiAga ja w dużej mierze korzystałam z kalendarza “co w diecie dziecka i do kiedy” ze strony ossesek, tam też korzystałam z przepisów na obiadki dla córki w zależności od wieku. Buraczki z tego co pamiętam można podawać od 7ms, moja córka uwielbia…zdecydowanie więcej smaku mają te podłużne, niż okrągłe. Ostatnio zrobiłam zupę z buraków i kaszy manny, była dość gęsta z kolei ta z botwinki jeszcze bardziej przypadła jej do gustu. Wiadomo burak niezawodne źródło żelaza :slight_smile:

Napisz maila tak jak agrafka piszę. Ja dostałam z boboivity trzy paczuszki chyba przez pomyłkę bo nazwisko zmieniałam w dwóch pierwszych był słoiczek marchewki a w trzecim marchewka i paczka kaszki.
Do hippa napisałam maila zobaczymy co mi odpiszą

klio wczoraj się natknęłam na stronę ossesek i bardzo przypadła mi do gustu, a przepis są naprawdę fajne;)

I ja z tej strony często zaczerpnę pomysł na obiadek dla synka.

Fakt strona jest mega inspirująca :slight_smile:

Bardzo fajna strona fakt napewno będzie korzystać :wink: jak narazie czytałam poradniki temat pierwsza łyżeczka i takie tam…
To ja miałam tak z hippem że przysłali 2 no dla mnie fajnie ale szkoda że tak robią jednym wyślą więceinnym wcale ja też poszła bym za radą dziewczyn i napisała do nich manndarynka o swoje trzeba się czasem upomnieć :slight_smile:

Już dziś zamówiłam wchodzę na everydayme.pl na bieżąco warto zaglądac polecam!

Ja na everydayme też jestem na bieżąco. Nigdy nie czekałam długo na paczuszkę.

Tak everydayme dają próbki … ale ostatnio też musiałam się o nie upomnieć. No to przyszło razy dwa. I jeszcze pan mi napisał, żebym uczuliła listonosza, że są to niewymiarowe listy. A co ja alergolog jestem?

To uczulony listonosz zostawi najwyżej powiadomienie przesyłka nie wymiarowa i do odbioru na poczcie ja tak już miałam bo ten mój donosiciel chodzi zawsze jak jestem na spacerze.

Mandarynka idz za rada dziewczyn i pisz maila do nich. Poprostu ich przeoczenie. Tak sie zdarza.

Ja z everydayme tez jestem ciagle na bierzaco, co drugi dzien zagladam :slight_smile:

Przesylka nie wymiarowa? Pierwsze slysze takie cos :-p

Ja z Hippa w ciąży dostałam 2 paczkI :slight_smile: raz chusteczki i kupony a drugi raz chusteczki i balsam do ciała (próbki) :slight_smile: a po ciaży dostałam po 4 miesiącu ziemniaki z marchewką i pudełko mogłam odebrać w Rossmanie a tam soczek Hippa i słoiczek i na 7 miesiąc dostałam zupkę koperkową w słoiczku :slight_smile: także z Hippa jestem zadowolona :slight_smile:

Niunia989 idąc slangiem poczty poselskiej będzie to przesyłka niestandardowa jak zwał tak zwał do skrzynki nie wejdzie o to mi chodziło :slight_smile:
Roxi to po 7 mc też coś przesyłają? Nie wiedziałam fajnie z ich strony.

Ja też coś nie mam szczęścia do tych przesyłek. Dzisiaj popiszę maile, bo nic mi nie przychodzi. Głównie upominać trzeba się w bejbiklubie i współpracujących z nimi stronach.