Takie buraczki można o niech pomyslec już po 7mc na pewno tak zrobię a Auchan mam pod nosem
na początek to jeszcze można dynię podać.
Do mnie dotarły słoiczki z Hipp i z Bobovity. Z Hipp to nawet przyszły dwie paczuszki i trzecia odebrałam w Rossmanie.
z hippa przychodzi fajny poradnik zywienia co jest przystosowane dla dziecka i od jakiego wieku super sprawa
Mi na pocztę póki co przychodzą tylko informacje, co się w którym tygodniu, bądź miesiącu życia płodowego mojego maleństwa dzieje.
Ja z hippa to dopiero dostałam pierwszą paczuszke jak synek skończył 3 miesiące, bo mielismy zaznaczone, ze karmie synka mm. Poradnik też dostaliśmy, bardzo nam się przydał.
A ja nie mam szczęścia do tych kont z jedzonkiem dla dzieci, mam konto i na hipp i na bobovita, bebico, dane są pełne i o dziecku i adres a mi przysłali tylko na początku poradniki i tyle a wiem,ze mamy dostają a to zupki a to kaszki,łyżeczki, śliniaczki i td
manndarynka napisz do nich e-mail. Jestem pewna że przyslą.
AmiAga ja w dużej mierze korzystałam z kalendarza “co w diecie dziecka i do kiedy” ze strony ossesek, tam też korzystałam z przepisów na obiadki dla córki w zależności od wieku. Buraczki z tego co pamiętam można podawać od 7ms, moja córka uwielbia…zdecydowanie więcej smaku mają te podłużne, niż okrągłe. Ostatnio zrobiłam zupę z buraków i kaszy manny, była dość gęsta z kolei ta z botwinki jeszcze bardziej przypadła jej do gustu. Wiadomo burak niezawodne źródło żelaza
Napisz maila tak jak agrafka piszę. Ja dostałam z boboivity trzy paczuszki chyba przez pomyłkę bo nazwisko zmieniałam w dwóch pierwszych był słoiczek marchewki a w trzecim marchewka i paczka kaszki.
Do hippa napisałam maila zobaczymy co mi odpiszą
klio wczoraj się natknęłam na stronę ossesek i bardzo przypadła mi do gustu, a przepis są naprawdę fajne;)
I ja z tej strony często zaczerpnę pomysł na obiadek dla synka.
Fakt strona jest mega inspirująca
Bardzo fajna strona fakt napewno będzie korzystać jak narazie czytałam poradniki temat pierwsza łyżeczka i takie tam…
To ja miałam tak z hippem że przysłali 2 no dla mnie fajnie ale szkoda że tak robią jednym wyślą więceinnym wcale ja też poszła bym za radą dziewczyn i napisała do nich manndarynka o swoje trzeba się czasem upomnieć
Już dziś zamówiłam wchodzę na everydayme.pl na bieżąco warto zaglądac polecam!
Ja na everydayme też jestem na bieżąco. Nigdy nie czekałam długo na paczuszkę.
Tak everydayme dają próbki … ale ostatnio też musiałam się o nie upomnieć. No to przyszło razy dwa. I jeszcze pan mi napisał, żebym uczuliła listonosza, że są to niewymiarowe listy. A co ja alergolog jestem?
To uczulony listonosz zostawi najwyżej powiadomienie przesyłka nie wymiarowa i do odbioru na poczcie ja tak już miałam bo ten mój donosiciel chodzi zawsze jak jestem na spacerze.
Mandarynka idz za rada dziewczyn i pisz maila do nich. Poprostu ich przeoczenie. Tak sie zdarza.
Ja z everydayme tez jestem ciagle na bierzaco, co drugi dzien zagladam
Przesylka nie wymiarowa? Pierwsze slysze takie cos :-p
Ja z Hippa w ciąży dostałam 2 paczkI raz chusteczki i kupony a drugi raz chusteczki i balsam do ciała (próbki)
a po ciaży dostałam po 4 miesiącu ziemniaki z marchewką i pudełko mogłam odebrać w Rossmanie a tam soczek Hippa i słoiczek i na 7 miesiąc dostałam zupkę koperkową w słoiczku
także z Hippa jestem zadowolona
Niunia989 idąc slangiem poczty poselskiej będzie to przesyłka niestandardowa jak zwał tak zwał do skrzynki nie wejdzie o to mi chodziło
Roxi to po 7 mc też coś przesyłają? Nie wiedziałam fajnie z ich strony.
Ja też coś nie mam szczęścia do tych przesyłek. Dzisiaj popiszę maile, bo nic mi nie przychodzi. Głównie upominać trzeba się w bejbiklubie i współpracujących z nimi stronach.