ja tez jestem próbkocholiczką. Ostatnimi czasy nawet wygrałam kilka konkursów, ale niestety nie zawsze mam czas na granie, a szkoda bo fajne rzeczy mozna wygrac. Ostatnio dostałam próbki z Mustelli, Bebiko, Hipp. A w konkursie miesiac temu wygrała duży płyn do kąpieli Emolium z czego sie bardzo ucieszyłam,bo chciałam go kupić, ale troche odstraszala mnie cena i nie wiedziałam czy cena jest adekwatna do jakości, ale okazało się,że kosmetyk jest znakomity i na pewno gokupie jak mie sie skonczy
kropka010 gdzie najczęściej bierzesz udział w konkursach?
Duzym plusem jest to, że korzystając z próbek nawet na ciele dziecka, jesteśmy w stanie zauważyć uczulenia i dzięki temu możemy wyeliminować te kosmetyki z życia maluszka które go uczulają.Super sprawa
oczywiście że bardzo lubimy testować i oczywiście później wystawić opinię. testowałyśmy już próbki różnych kremów, smoczek, zabawki i czekamy na więcej
Mi na razie 2 firmy obiecały próbki: CutisHelp mimi i CONCERTINO BABY.
Natomiast marka Pharmaceris odesłała mnie do apteki.
Agatko świat należy do wytrwałych :-)próbuj dalej
Ulka jak chcesz to zamieszczę tu linki,a poza tym wpisuje w gogle ,darmowe próbki, ,gratisy, ,do przetestowania, itp zawsze cos wyskoczy i przewaznie daję sobie do ulubionych i obserwuje, na faceboku sprawdzam wszystkie możliwe firmy, tam zawsze są inf. o ich konkursach. Należe do stretcom i ostatnio zostałam zakwalifikowana do testowania zup Winiary - dostała ładne pudło, a w nim 10 różnych zup, torbe na zakupy z logo Winiary, notes. Biorę udziały w akcjach ,testowanie,. W tym tygodniu dostałam dwie przesyłki z nagrodami
Kropka jak będziesz miała chwilę wolnego to możesz powrzucać linki. W kilku konkursach też już brałam udział, ale jakoś szczęście mi nie dopisuje.
A co do próbek to oprócz oczywiście samego przetestowania produktu, wykorzystuje je w podróży. Często zdarza nam się gdzieś z małym jechać i zamiast pakować całą torbę kremów, balsamów itp. zabieramy takie “jednorazówki”
kropka010 - dziękujemy Kochana
Ale Arsenal nam kropka przedstawiła
Miłego wygrywania - jak coś wygracie tosię pochwalcie
o kurcze ale lista… Zabieram się za przeglądanie…
Ja juz bralam w różnych konkursach zapisywalam się na próbki i jeszcze nic nie dostalam chyba przestaje w to wierzyc
J. Sikora ja biorę udział w mnóstwie konkursów, nie zawsze cos wygrywam, ale czasami się uda i jestem zadowolona. Ostatnio brałam udział w konkursie do wygrania było pięć lalek Wegeerls i 40 nagród dodatkowych (książeczek). Oczywiście marzyła mi się taka laleczka , ale, wygrałam nagrodę dodatkową, oczywiście też się ucieszyłam. Jakpóżniej przeglądalam wyniki okazało się , że udział wzielo 924 osoby - szok. Więc zawsze sobie zdaję sprawę z tego, że im więcej osób bierze udział tym szanse maleją, ale próbować zawsze warto.
Acha dziewczyny mające córeczki firma Wegerls często organizuje konkursy, nagrody niestety są dziewczęce,
Dzięki kropka - konkurencję sobie stworzyłaś. Ja właśnie wczoraj czekałam na wyniki konkursu Hipp i Rossmann. Udział wzięło 2202 osoby. Niestety nie udało mi się nic wygrać i zapał do konkursów opadł
Codziennie zagladam na rożne konkursy i biorę udział i niestety szkoda może kiedys się uda
Ulka też brałam udziałw konkursie Hipp na stronie rosmana i też niestety nic nie wygrałam. Teraz czekam na wyniki Dog model też na ich stronie
A ja dzisiaj dostałam moją wygraną w konkursie, ale się ucieszyłam - krem i serum Loreal. Czekam na jeszcze jedną przesylkę krem z Kolastyny - tez wygrany
biore i ja sie ostro za konkursu. gratuluke wygranej
Ja jak dotąd nie mam szczescia do wygrywania w konkursach, ale udało mi się tu na forum dostac smoczki do testów i niekapek. Smoczki sa hitem, niekapek wypróbuję jak dziecko osiągnie odpowiedni wiek. Uwielbiam próbki itp., jestem zresztą podatna na to, bo potem kupuję wypróbowane rzeczy w pełnym wymiarze lub inne rzeczy danej marki, tak jakos czuję się zobowiazana, zresztą rzeczy z próbek sa po prostu dobre, uwazam ze producent który pozwala testować ma rzeczy świetnej jakosci, nie boi się porównań, nie ma nic do ukrycia, moze się wrecz pochwalić produktem.