ja nie mam szczescia i nie dostaje takich rzeczy he;) ale myśle, że z chęcią bym testowala;) mama też musi być piękna
Katie gdzie udaje ci się zdobywać takie próbki? Dla mnie byłby to raj ponieważ źle reaguje na wiele kosmetyków i chemię, więc boje się, że z Maluszkiem będzie podobnie.
Oj ciężko jest dostać takie próbki ja swojego czasu zgarnualam dużo próbek na fan page firmy dzidziuś
“Dzidziuś” już polubiony Czekać na jakieś konkursy czy lepiej do nich napisać z prośbą o próbki.
Tak tak o niego chodzi jak ja się w to bawilam to po prostu mieli konkurs na fana miesiąca organizowanego co miesiac i wystarczyło skomentować ich posty samemu cos opublikować i za to dostawało się próbki a konkursy tez maja fajne wiec możesz obserwować tylko ja sama tam dawno nie zagladalam
Dzięki za podpowiedź Sylwia. Będę obserwować ich profil
Niema za co jak jeszcze na vos własne to dam cynk
Pamiętam jeszcze ze jak się wejdzie na fan page mustelli i się tam zarejestruhe to wybiera się dla siebie i dla dzidzi próbki takie male kosmetyki nie saszetki zapakowane w ładna kosmetyczke tylko ze trzeba na nie trochę poczekać pamiętam ze ja dostalam od nich @ ze muszę poczekać ok 3-4 miesięcy na próbki ale w końcu przyszły wtedy
Spróbować mozesz
Sylwia - jesteś nieoceniona <3
Dziewczyny! Na dzień dzisiejszy JOHNSON&JOHNSON nie prowadzi rozdawnictwa próbek, ale zachęcają do odwiedzania profilu na FB i brania udziału w konkursach Taką info dzisiaj dostałam w odpowiedzi na zapytanie o próbki
Polecam się na przyszlosc
Ja jestem bardzo podatna na próbki i produkty do testowania, bo mam tak, że jak cos dostanę to potem to kupię, to, co było w próbkach w paczce ze szpitala mam w całości teraz w wersji pelnej, wszytsko stwierdziłam, ze jest dobre. Tak tez z kosmetykami z apteki czasem dostalam próbke i ta próbka była na tyle do mnie dobrana przez farmaceutkę, ze okazała się strzałem w dziesiatkę. Mój mąż się smieje, że nie powinnam brac próbek, bo zbankrutujemy :)Ale do producentów nigdy nie pisałam, zapisałam się do programu HIPP ale jeszcze nic mi nie przysłali, mimo to ich herbatki mam tak.
Proponuje jeszcze zapisać się do bobovity
Lipka, ja jestem tego samego zdania, ale mimo to lubię próbki bo dzięki nim mogę sprawdzić czy kosmetyk nie uczuli mojej dzidzi zanim kupię pełnowymiarowy kosmetyk
Ziaja także nie oferuje wysyłkowo próbek. Jeżeli chcecie coś zdobyć to tylko jako materiały reklamowe (np. dołączone do gazet) lub w punktach sprzedaży - drogerie i sklepy Ziaja dla Ciebie (o ile będą mieli coś na stanie).
Fajna sprawa z tymi próbkami, bo można coś wypróbować. U mnie też często taka wypróbowana próbka, jeżeli mi spasuje przekłada się na całościowy produkt. Teraz myślę że jest więcej możliwości wypróbowania danych kosmetyków itp. wcześniej jakoś tak rzadko spotykałam się z taką możliwością.
Ja też bardzo lubię testować wszelkiego rodzaju próbki, czy produkty. Wówczas mam możliwość zapoznać się z różnymi markami, które są na rynku bo zawsze wszystko co dostaniemy przetestujemy a ostatecznie wybierzemy to co odpowiada nam najbardziej Z doświadczenia widzę jednak, że mój synek nie jest zbyt wybredny…i cieszy się i pasuje mu niemalże wszystko co dostanie
Próbkoholiczka to ja ! Najwięcej próbek mam z apteki, większe apteki zawsze coś mają na stanie, tylko trzeba samemu pytać. W sklapach Ziaji też chętnie dają próbki, nawet w przypadkach gdy nic się u nich akurat nie kupuje.
Kiedyś, ale to kilka lat temu, firmy chętniej wysyłały próbki po prośbie mailowej, teraz niestety o to bardzo trudno.
Uważam że próbki są super, bo nie musisz kupować np. całego proszku do prania, jeśli nie jesteś pewna czy nie uczuli maluszka. Dostałam paczkę z próbkami po wypisie ze szpitala, wiele z nich okazało się do kitu. Ze smoczkami był dopiero problem… córka ma zestaw chyba wszystkich możliwych smoczków. Jedyne które akceptuje, to smoczek uspokajający z lovi. Przechodzi właśnie z 0-3, na 3-6 i coś czuję że całą przygodę “smoczkową” przejdziemy właśnie z tą marką.
Sandra a ja ci powiem czemu tak jest z tymi smoczkami
Smoczki lovi SA najlepszejsze jakie SA możliwe moja cora tez je uwielbia
Lubię testować nowości, a tym bardziej rzeczy dla dzieci których jest od groma…dzięki możliwości otrzymania próbek np. od producenta mogę mieć większe rozeznanie i świadomość tego na co powinnam się zdecydować przed kolejnym zakupem.