Hej:) z racji tego że już niedługo święta to chciałabym się dowiedzieć jaki prezent dla dziadków od wnuczki/ wnuczka planujecie dać? myślałam o foto książce, ale chętnie dowiem się jakie Wy macie pomysły
Fajną sprawą jest tez kalendarz z zdjeciani dziecka…
Fotoksiążka, kalendarz imoże poduszki/kubki
Tzn dla jednych dziadków fotoksiążka i poduszki ze zdjęciem Natana
A dla drugich kalendarz i kubki
Ale jeszcze myślimy
Zastanawiam się nad jakąś bombką, w której środku będzie zdjęcie wnuczki albo odcisk rączki w masie solnej, pomalowane i do powieszenia na choince
Ostatnio widziałam też fajne magnesy ze zdjęciem
Właśnie zastanawiam się nado kalendarzem jeszcze w sumie chciałabym jednym dziadkom i drugiej babci dać taki sam prezent
Ja uwielbiam dawać kalendarz że zdjęciami maluchow:)! Aktualny i na czasie:) może bombka że zdjęciem :)!?
Bardzo fajny pomysł z tym kalendarzem i bombka że zdjęciem, podoba mi się
Zdjęcie dziecka na płótnie jako obraz , kolaż ze zdjęciami, lub jak dla babci łańcuszek z wisiorkiem w kształcie serca a w środku zdjęcie wnuczki lub wnusia
Bombka ze zdjęciem dziecka to chyba wymarzony prezent świąteczny
Ja bym bombki nie kupowała. A jak się stlucze? To dopiero żal…
Co prawda bombka może się stłuc . Jednak lepiej zostać przy kalendarzu
Zawsze można wybrać plastikową opcja nieco bezpieczniejsza
tylko nie wiem czy akurat takie produkują ze zdjęciem czy grawerem?
Dziewczyny empikfoto.pl na wyprzedaże teraz na kalendarze, fotoksiazki i inne takie dodatki ze zdjęciami chyba. Ja robilam fotokalendarz - bardzo ładnie wyszedł , jestem mega zadowolona, zdjęcia bardzo wyraźne czyste . Ja go robiłam z początkiem listopada gdy mieli -60% na fotokalendarze i zamiast 60zl placilam 23.90 ;))) teraz dostałam maila ze właśnie fotoksiazki ekstra ceny ale chyba fotokalendarze cały czas też w promocji. Kto zainteresowany skoczcie sobie na stronę obcykac. Ja zamówienie złożyłam w czwartek a we wtorek już miałam odbiór. Bardzo szybka obsługa .polecam
Mam już jedną książkę Zamówiłam ją ma Sall :-). Muszę przyznać że robi wrażenie
u mnie dzieci nie robią prezentów dziadkom, a mikołaj to im kosmetyki przynosi my fotoksiązke na dzień babci i dziadka ostatnio daliśmy a w tym raku chcemy obraz dzieciaków
Ja ostatnio widziałam w empiku piękne podświetlane bombki na choinkę z imieniem dziecka !! Kosztują 16,99 wiec to nie dużo
Kika dziękuje bardzo za linka do foto-kalendarzy planuje zrobić taki prezent dziadkom z okazji ich święta w styczniu
powoli zbieram zdjęcia synka, i pewnie wkrótce będe zamawiać
Super fotokalendarze są na stronie fotobum
Jutro planuję zamówić dwa
Na saal digital są znów fajne fotoksiążki. Dość drpgie ale jakość pierwsza klasa
A ja w następnym roku planuje dać zdjęcia w ramkach. Chce dorobić zdjęcia malej w każdym miesiącu życia i wsadzić do takiej ramki na 12 zdjęć.
Z plastikowymi na których jest zdjęcie nie spotkałam się jeszcze. Całkiem możliwe że są dostępne