Prezenty świąteczne

Hej:) z racji tego że już niedługo święta to chciałabym się dowiedzieć jaki prezent dla dziadków od wnuczki/ wnuczka planujecie dać? :wink: myślałam o foto książce, ale chętnie dowiem się jakie Wy macie pomysły :slight_smile:

Fajną sprawą jest tez kalendarz z zdjeciani dziecka…

Fotoksiążka, kalendarz imoże poduszki/kubki :wink:
Tzn dla jednych dziadków fotoksiążka i poduszki ze zdjęciem Natana
A dla drugich kalendarz i kubki :slight_smile:
Ale jeszcze myślimy :slight_smile:

Zastanawiam się nad jakąś bombką, w której środku będzie zdjęcie wnuczki albo odcisk rączki w masie solnej, pomalowane i do powieszenia na choince :slight_smile:
Ostatnio widziałam też fajne magnesy ze zdjęciem

Właśnie zastanawiam się nado kalendarzem jeszcze :slight_smile: w sumie chciałabym jednym dziadkom i drugiej babci dać taki sam prezent :slight_smile:

Ja uwielbiam dawać kalendarz że zdjęciami maluchow:)! Aktualny i na czasie:) może bombka że zdjęciem :)!?

Bardzo fajny pomysł z tym kalendarzem i bombka że zdjęciem, podoba mi się

Zdjęcie dziecka na płótnie jako obraz , kolaż ze zdjęciami, lub jak dla babci łańcuszek z wisiorkiem w kształcie serca a w środku zdjęcie wnuczki lub wnusia

Bombka ze zdjęciem dziecka to chyba wymarzony prezent świąteczny :slight_smile:

Ja bym bombki nie kupowała. A jak się stlucze? To dopiero żal…

Co prawda bombka może się stłuc . Jednak lepiej zostać przy kalendarzu

Zawsze można wybrać plastikową :slight_smile: opcja nieco bezpieczniejsza :slight_smile: tylko nie wiem czy akurat takie produkują ze zdjęciem czy grawerem?

Dziewczyny empikfoto.pl na wyprzedaże teraz na kalendarze, fotoksiazki i inne takie dodatki ze zdjęciami chyba. Ja robilam fotokalendarz - bardzo ładnie wyszedł , jestem mega zadowolona, zdjęcia bardzo wyraźne czyste . Ja go robiłam z początkiem listopada gdy mieli -60% na fotokalendarze i zamiast 60zl placilam 23.90 ;))) teraz dostałam maila ze właśnie fotoksiazki ekstra ceny ale chyba fotokalendarze cały czas też w promocji. Kto zainteresowany skoczcie sobie na stronę obcykac. Ja zamówienie złożyłam w czwartek a we wtorek już miałam odbiór. Bardzo szybka obsługa .polecam

Mam już jedną książkę :smiling_face: Zamówiłam ją ma Sall :-). Muszę przyznać że robi wrażenie :wink:

u mnie dzieci nie robią prezentów dziadkom, a mikołaj to im kosmetyki przynosi :stuck_out_tongue: my fotoksiązke na dzień babci i dziadka ostatnio daliśmy a w tym raku chcemy obraz dzieciaków

Ja ostatnio widziałam w empiku piękne podświetlane bombki na choinkę z imieniem dziecka !! Kosztują 16,99 wiec to nie dużo :wink:

Kika dziękuje bardzo za linka do foto-kalendarzy :slight_smile: planuje zrobić taki prezent dziadkom z okazji ich święta w styczniu :slight_smile: powoli zbieram zdjęcia synka, i pewnie wkrótce będe zamawiać :slight_smile:

Super fotokalendarze są na stronie fotobum :slight_smile:
Jutro planuję zamówić dwa :slight_smile:
Na saal digital są znów fajne fotoksiążki. Dość drpgie ale jakość pierwsza klasa :slight_smile:

A ja w następnym roku planuje dać zdjęcia w ramkach. Chce dorobić zdjęcia malej w każdym miesiącu życia i wsadzić do takiej ramki na 12 zdjęć.

Z plastikowymi na których jest zdjęcie nie spotkałam się jeszcze. Całkiem możliwe że są dostępne