Prezenty świąteczne

Agniejeska też dobry pomysł :slight_smile: mi się podoba fotokalendarz , bo łączy ze sobą pamiątkowe zdjęcia z praktycznym kalendarzem. I fajnie będzie patrzeć jak dziecko zmieniało się z miesiąca na miesiąc rok wcześniej :slight_smile:

Ja w tamtym roki dostalam w prezencie fotokalnedarz i powiem szxzerze ze to byl.bardzo udany prezent.

M. Jacek ja też w tym roku zrobię fotokalendarz dla dziadków. A u Ciebie to już będzie w ogóle cudownie bo Jaś urodził się w styczniu więc każdy miesiąc będzie miał zdjęcie z dokładnie tego samego okresu rok wcześniej. :slight_smile:

FOTO książka to już bardziej dla nas. Tak mi się wydaje.
A zdjęcia w ramkach też są super i zostanie na długo. :slight_smile:

No właśnie ze względu na miesiąc urodzenia synka zdecydowałam się na taki prezent :slight_smile: na każdy miesiąc będzie inne zdjęcia od pierwszych dni życia do prawie roczku :slight_smile: będziemy wspólnie porównywać jak się zmienił :slight_smile:
Fotoksiążki są fajne zamiast albumu. Chociaż ja jestem tradycjonalistką i lubię wklejać pojedyncze zdjęcia do zwykłego albumu. Na pewno foto książka jest trwalsza, no ale cóż. Każdy wybiera to co bardziej mu się podoba :slight_smile:
Kasiu gdzie zamierzać zamawiać foto kalendarz? Na tej stronie podanej przez Kikę czy masz coś innego wybranego?

Kinga dzięki za polecenie fotobum idealne rzeczy :slight_smile:
Widziałam ta Twoja fotoksiazke na Twoim blogu i tez planuje zamówić taka :slight_smile:
Także dziewczyny polecam te strony które podała Kinga666 są idealne :slight_smile:
I juz mam prezent dla dziadków :slight_smile:

Dziadkom dobrze dać jakieś kosmetyki, są fajne kubki z różnymi herbatami w zestawie. Kubek może był spersonalizowany. Ciepły koc czy też bamboszki :slight_smile: wydaje mi się że dziadkowie cieszą się z każdego prezentu od swoich wnucząt :slight_smile:

M. Jacek ja tez tak mam. Uwielbiam recznie robione albumy. Maja dusze. I zawsze cos tam w nich domaluje dopisze. I jakos tal czuje ze wiecej w nich wspomniec niz w fotoksiazce. Chociaz z wlasnego slubu mam wlasnie fotoksiazke i jestem bardzo zadowolona.

W Empiku zamawiałam fotoksiążkę, ostatnim razem płaciłam 29 zł. Raczej zawsze kupuję przy okazjach cenowych. Ogólnie fotoksiążki są wygodniejsze od klasycznych albumów. Mniej wychodzą pod względem kosztownym, zajmują mniej miejsca, są wygodniejsze, nie niszczą się tak szybko. Od mniej więcej 3 lat fotki wywołujemy wyłącznie w fotoksiążkach.
Klasyczne odbitki fotek to raczej na inne okazje, do ramek - raczej bez większych ilości.

Ja polecam takie robione albumy. W ubiegłym roku robilam chrzesniaczce męża. Była mega zadowolona. Pamiątka na całe życie.

Kupowałam album z białymi kartkami, trochę zdjęć, kolorowe długopisy, kolorowy papier jakieś wstazeczki skraweczji do ozdoby i heja. Zresztą ja uwielbiam takie robótki. Mam taki album dla siebie z mojego rocznego pobytu w stanach jako opiekunka . Cały rok w nim- masakra. Nawet dziewczyny nie pytajcie ile waży . W samolocie przewozilam to na kolanach by mu się nic nie stało ;))) był jako bagaż podręczny ;)))

1

1

1

Ewcia ja wlasnie takie albumy uwielbiam. I takie tez robię wlasnie na albumie z białymi kartkami. Cos porysuje cos nakleje cos napisze… I zawsze to taki wyjątkową album jest

Coś nie mogłam tam więcej

1

1

Agniejeska to mamy podobnie ;)) he he

Ja też jestem fanką takich albumów. Z tym, że u mnie królują same zdjęcia, nigdy nic nie dopisuje na poszczególnych stronach, i chyba zacznę teraz uzupełniać te braki :slight_smile:
A Dziewczyny zamawiałyście coś na cewe.pl? Słyszę sporo reklam, ale wolałabym sie dowiedzieć jak u nich z jakością tych foto produktów? Mąż dostał zniżkę 40% na zakupy u nich i teraz się zastanawiam czy warto u nich zamówić np. fotokalendarz?

Fotomagnesy super pomysł, tylko jeśli ma się zwykłą lodówkę bo w zabudowie nie będą się trzymały hihi :wink:
Ja dwa lata temu robiłam fotoksiążki z colorlandu.
Super jakość i tylko 40 zł.

W tym roku dziadkowie dostaną ramkę ze zdjęciami z minionych lat :wink:

Mi ostatnio przyszły kalendarze z Fotobum ze zdjęciami Natana. Niesamowite i w super cenie.
Przy zakupie jednego drugi jest za złotówkę a jak się poleci fotobum na facebooku to 1zł się dostaje i wychodzi kalendarz za darmo :slight_smile: Ja z tej możliwości skorzystałam :slight_smile:
I jeszcze podaję Wam kod na 10% może się komuś przyda ; wadput :slight_smile:

Kinga, dzięki :slight_smile:
Cena faktycznie zachęcająca :slight_smile:

Polecam dziewczyny :slight_smile: Już nie ma tej promocji z drugim kalendarzem za złotówkę. Ale może jeszcze będzie :slight_smile:

Trzeba zapisać się do newslettera :slight_smile:

Ja polecam odbicie gipsowe rączki bądź nóżki :slight_smile: zamawialam ze strony bodajże zatrzymujacczas.pl . Samemu robi sie takie odbicie , super sprawa i wychodzi rączka jak prawdziwa . Dostajesz do tego farbki do pomalowania bo gips jest bialy i drewniane pudeleczko z wypelniaczem i miejscem na zdjęcie :slight_smile: pięknie się prezentuję i pamiątką na cale lata dla dziadków , rodziców i samego dziecka :slight_smile:

W tamtym roku dziadkowie na dzień dzianka i babci dostali Zuzanny odbitą łapkę w masie solnej :slight_smile:
Ciasto zostało wypieczone i pomalowane :slight_smile:

Łapki stoją w honorowym miejscu na kominku :slight_smile: