Prezenty na Wielkanoc

U nas w przedszkolu tez szukaja jajeczek :slight_smile: w tym roku corka chodzi do innego przrdszkols wiec nje wiem jak tutaj jest ale napewno tez cos fajnego wymysla bo patrzac na mikolaja to bylo wiecej wrazen niz w starym przedszkolu :slight_smile:

1 polubienie

No ja gdyby nie tutaj forum to bym nie wiedziała , że gdzieś niema takich zwyczajów :smile:

1 polubienie

My zawsze szukalismy i moje dzieci tez szukaja… ale za to moj chlopak co mieszkal praktycznie 2 domy dalej ode mnie oni juz nie szukali… i jak urodzilam pierwszego syna i zaczrlam mu chowac w domu jajeczka to on sie ze mnie smial :see_no_evil: ze co ja robie

1 polubienie

U nas zazwyczaj jest taki festyn z okazji Wielkanocy. Sa rozne wystawy, mozna cos kupic i zawsze po parku chowaja slodycze dla dzieci i dzieci musza szulac super zabawa :wink:

1 polubienie

Ooo , a to dziwne , ze tak blisko i taka różnica :smiley: nawet na Wielkanoc sa zawsze promocje na jajka i u nas są zawsze wszystkie wykupione :smiley: @ewelkar899_wp.pl ooo to u was też inaczej , ale fajnie że chociaż jest ta zabawa :smiley: zawsze jest ta fajna radość dzieci . :smile:

1 polubienie

u nas to jałowcem się robi kto śpi a jak wstanie to oblany wodą zostaje :grinning:
a od jakiego mniej więcej wieku zacząć to chowanie jajeczek?

Ja to zawsze zamykam pokój jak idę spać przed dyngusem aby nikt nie wparował z jałowcem :rofl::rofl:

U nas też tak jest ! :smiley: zawsze było tyle sprzątania po tym :hear_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: no myślę , że można juz około roczku :slight_smile: a teraz dajemy prezencik też 6 miesięcznej dzidzi :smiling_face_with_three_hearts: my potem jeszcze robimy wspólne zdjęcia :smiley: rodzina się zjeżdża i też zawsze maja jakis mały prezencik :smiley: a wgłębiło kiedyś tak że schowaliśmy gdzieś jajeczka a potem do końca nie mogliśmy wszystkich znaleść :sweat_smile::speak_no_evil::see_no_evil:

Haha , je też ale taa i tak mnie zawsze dopadł :sweat_smile::speak_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Aaa to tak jest jak u nas mąż chowa , to sam się potem zastanawia gdzie co jest i czy wszystko już znalazł , kiedyś po czasie kilka jajek nie znalezionych się odkryło :face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 polubienie

jeszcze fajnie jak do tych jajeczek się doda zagadki i podpowiedzi gdzie mozne3byc schowane natepne jajeczko

1 polubienie

To chociaż synek później był szczęśliwy , że jeszcze coś znalazł :smiley: @Molly no coś takiego też by było super , fajny pomysł na pewno dzieci byłyby zadowolone

1 polubienie

To były czekoladowe , kilka tyg przeleżały to już się nie nadawały do niczego :sweat_smile:. Za dużo już z tego nie zostało

1 polubienie

Ahhh, to szkoda wielka :see_no_evil: ale chociaż zabawki były :smiley: chociaż te zabawki w kinder nie są teraz takie fajne .

1 polubienie

ja je zawsze uwielbiałam składać :grinning:

Aaa ja właśnie nie , bo one takie często byle jakie . Jeśli chodzi o te z kinder jajaka , ja już nawet zdarzało się że prosto do kosza leciały bez składania ich . Chyba że myślisz o innych :smiling_face:

Ja tych składanych zabawek a kinder jajkach nie lubię. Są byle jakie. Najfajniejsze byłby te figurki z bajek . Się zbierało całą kolekcję. Ostatnie jakie widziałam fajne to były z psiego patrolu

Tak właśnie , jedyne co w tych czasach były trochę lepsze tam . I lubił syn u nas też te jogurty z figurkami z psiego patrol tam też fajne figurki były

No u nas to samo… chyba że jeszcze te duże jaja to tam jakaś zabawka jest ale nie jest to co kiedyś , jak byłam dzieckiem to zbierałam wszystkie ludziki i do dzisiaj są gdzieś na strychu . A chodzi ci o te z psi patrolu z biedronki?

A macie jakieś ciekawe pomysły na ozdoby wielkanocne w mieszkaniu ? :smiling_face_with_three_hearts: może skąd kupić coś ciekawego ?