Prezenty na Dzień Matki

Hej Mamusie! 

Jak minął Wam Dzień Matki? 

Dostałyście jakiś prezent? 

Ja na Dzień Matki dostałam bukiet róż i komplet sztućców, a Wy jakie prezenty dostałyście? Był to dla Was szczególny dzień? A może wygrałyście jakąś nagrodę w konkursie dla mam? Pochwalcie się i wrzućcie jakieś zdjęcie upominków 

Dostałam od synka laurkę róże i herbatę w słoiczki która tworzył na warsztatach w przedszkolu 

Ja dostałam laurkę i kwiaty 😍

Ja dostałam laurkę, kwiat doniczkowy i ptasie mleczko (już zjadłam jedno pięterko :D )   oczywiście wszystko za sprawą Tatusia 🙂

U nas dzien matki niestety z chorobą, mała jest przeziębiona i całymi dniami sie tulimy. Za sprawą taty dostałam bluzę dresową,super prezent cieszę się bo chciałam już sobie zamawiać sama, ale tak szczerze myślałam że mój mąż wymysli coś kreatywniejszego, zawsze miał i ma fajne pomysły na prezenty. 

Dostałam kwiatka takie dni zawsze cieszą, a będą jeszcze bardziej jak dostanę coś od syna, laurkę wtedy serce raduje się najbardziej :) 

Ja musze jeszcze trochę poczekać aż moja córeczka mi ją wręczy :) 

Ja dostałam od synka w brzuszku bukiet pięknych czerwonych tulipanów ☺

A ja distalam winko na skołatane nerwy :p

Też czasem mam ochotę się napić wina ale boję się jakoś, chociaż nie karmie już piersią 

Monia skoro nie karmisz to czego się boisz? 

Monia ja miałam z mężem taki układ że zawsze jak jedna osoba piła to druga nie żeby się zająć synem. :) u nas i tak się pije sporadycznie więc nie ma problemu. 

Po lampce wina człowiek się nie upija raczej, ja więcej niż lampka nie wypijam. 

U nas jest tak że 25 maja mamy rocznice ślubu więc kwiatki są już od męża i córki 

Nie wiem tak mam po prostu jskby jakiś wyrzut sumienia 

U nas też przeważnie Maz pije, ja to się boję że jeszcze by coś się stało a tu rodzice pod wpływem. Ja już 3lata nie pije wgl. Tylko piwko karmi 0% :D

Pati dokładnie tak powinno być ☺ zawsze jeden rodzic musi być trzeźwy w 100 %

U mnie ten dzień w sumie minal jak każdy inny ale byl jednak wyjatkowy i mial w sobie cos magicznego bo to moj 1 Dzien Mamy za sprawą Tatusia dostalam piekny kubek od synka na poranną kawę który codziennie przypomina mi jak ważną rolę pełnię i ogólnie wywołuje u mnie usmiech na twarzy będzie tez dla mnie super pamiątką na jakis czas 

U mnie też przeważnie jak ja pije to mąż nie. Ale więcej niż lampkę to nie wypijamy tka czy siak. 

Mama być super prezent :) 

Może jutro się skusze :D