Prezenty na Dzień Matki

Dzień mamy spędziłam z córką w szpitalu. To był dla mnie prezent tulić ją w ramionach 

Aneczka dokładnie, najważniejsze to kolekcjonować dobre wspomnienia a nie przedmioty :) 

Dziewczyny czy zastanawiałyście się nad prezentem na dzień mamy w tym roku? Pytam się bo zastanawiam się co podarować swojej mamie. Na pewno nie chcę tego odkładać na ostatnią chwilę, już kilka razy tak zrobiłam i potem żałowałam bo miałam problem z dostaniem czegoś fajnego i w dobrej cenie ( tak więc przepłaciłam).

Chciałabym w tym roku podarować jej coś do domu i zastanawiam się nad zakupem ceramiki Bolesławieckiej. Co sądzicie o komplecie takich talerzyków albo kubeczkach

https://andyceramika.pl/talerze  ?

Zastanawiam się nad skompletowaniem z różnych serii. 

Piękne są, i jak Twoja mama lubi takie rzeczy to warto. Moja akurat nie lubi takiego typu rzeczy;/

Pieknie to wyglada jesli to jej styl to masznjuz prezent ;) ja jeszcze nie myslalam o dniu mamy a w sumie chyba powinnam juz sie zastanawiac ;)

Moja mama ma urodziny za 2 dni i nie mam pomysłu 

nic standardowego typu perfumy zdjęcia itp bo tego juz ma 

Ciężko tak doradzić jak się nie zna upodobań danej osoby, 

może voucher na jakieś zakupy czy do kosmetyczki czy na jakiś masaż:D

Zamowilam jej bluzę z 4F 

tata mi podpowiedział ze chce sobie kupić jak przyleci do PL w sobotę wiec mam nadzieje ze do piątku przyjdzie :D 

kupię jej cos słodkiego do tego 

Kasia może jakiś brelok do kluczy z waszym zdjęciem napisem 😄

Ja dam mamie pieniądze aby poszła do fryzjera na pasemka :D Juz dawno marudzi że by chciała a nie ma kiedy się wybrać... albo kupię karnet u fryzjera i po prostu ją tam zawiozę :D Chyba tak będzie lepiej ;)

Myszka chyba taki karnet lepszy, bo będzie musiała tam jednak iść:D

Kasia szybko dziala zanim dzoewczyny doradzily to juz zamowila;D

tata mi podpowiedział :L