Prezenty na Dzień Dziecka

Taki wybraliśmy, ale czy się sprawdzi to dopiero zobaczymy jak przyjdzie :sweat_smile: https://allegro.pl/oferta/konsola-dj-mikser-dla-dzieci-bluetooth-6-trybow-z-led-efektami-18598786631
Nie chcemy kupować na razie nic droższego, bo z zapałem do nowych zabawek różnie bywa, niektóre zdecydowanie za szybko się nudzą :sweat_smile:

O super ! Moja córka ma takie tylko kategoria zawody. Ja bym to brała na Twoim miejscu :slight_smile:

Ja chcę kupić na urodziny 5 łatkowi w lipcu taką książeczkę. Bo on jest bardzo ciekawy świata

Może coś takiego go zainteresuje ?

Dziękujemy za podzielenie się planami :heartpulse:

1 polubienie

Super pomysł na spędzenie razem czasu :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

To na pewno będzie udany dzień :smiling_face_with_three_hearts: :heartpulse:

No ja właśnie zastanawiam się nad tym monopoly na 6 urodziny. Dokładnie też edycję kociową

@jagoda.paradziej_gm moja starsza taką magnetyczną układankę. Kupiliśmy jej lecąc samolotem jak miała 4 lata i wręcz cały lot była non stop tym zajęta

Zapowiada się intensywny dzień pełen atrakcji :heart_eyes: :revolving_hearts:

My się wybierzemy napewno na jakiś festyn , i kupiłam Lego chłopakom dodatkowo z tej promocji w Kaufland

1 polubienie

Szkoda , że u nas nie ma tego sklepu

A u nas w Auchan było stoisko LEGO i dzieciaki mieli za zadanie złożyć albo smoka bo jednorożca i jak złożyły zabierały go ze sobą i dostawały dyplom

Wygrałam kiedyś monopoly koty w konkursie. Czasem my dorośli sobie gramy w planszowki z dzieciakami albo sami to zdecydowanie wszyscy wolą monopoly na karty. Otworzyliśmy raz te monopoly koty ale chyba nawet nigdy nie zagraliśmy. Polecam tamte.

Wczoraj tez to widzielismy. Niestety bylo sporo dzieciakow. Dodatkowo widzialam ze onok wystawili Hot wheelsy. Ludzie walczyli o pudelka, biegali z pelnymi koszami :sweat_smile:

U nas nici z dnia dziecka z wszystko odwołane najstarsza od wczoraj gorączkuje :sweat: tak mi jej szkoda… poszłam na drzemce do parku na dzień dziecka z bliźniakami i kupiliśmy siostrze balona

2 polubienia

Ale to byl auper dzien :blue_heart:

[grid]

1 polubienie

Ojej biedna i to w takim momencie

Dzieki za polecajke :slight_smile: mam ta ksiazeke w domu i moja corka bardzo lubi te “fakty”:slight_smile: zwlaszcza kwadratowe kupy wombata.
Zdecydowalam sie na ukladanke magnetyczna, ale nie byl nia super zainteresowany. Caly nasz pobyt piszczal pod telewizorem, bo chcial ogladac).
Za to kupilam jego mamie maly upominek na dzien matki i strasznie sie ucieszyla :slight_smile: mam nadzieje ze zrobi sobie dziewczyna male spa i troche odpocznie od swoich trosk.

1 polubienie

Super że udało się coś wybrać i kupić :smiling_face: to najważniejsze

1 polubienie

Czy to Zoo Wrocław?

My lubimy zawsze w zoo te małpki oglądać