Łódź
we Wroclawiu bylam z Michalem jak.jeszcze dzieci nie mielismy ale na pewno tam pojedziemy jak dzieci beda wieksze
My właśnie w tym miesiącu zamierzamy się wybrać, mieliśmy jechać już dawno i tak nam się to odkłada w nieskończoność ![]()
Szczerze że mi jest trudno wybrać które jest fajniejsze zoo Wrocławskie czy właśnie łódzkie oba są tak super
Skad ja to znam ![]()
Ale teraz juz stwierdzilam ze zamiast kupowac te pierdoly na sile to lepiej wydac na bilety, lody, gofry i spedzic razem caly dzien ![]()
Gdy syn ogladajac jak karmią kapibary powoedzial: mamo to jest najlepsza wycieczka w moim zyciu ! " to az babeczki obok sie wzruszyly i uslyszalam takie : oooooooooo "
Takie zobaczenie Jak karmią kapibary to musi być bomba
Misie z minecraft , tory mini hot wheels kinder jaja , i wypad na farmę alexa koło Ustki
A ja się zastanawiałam wczoraj ile procent więcej sprzedaży biletów mają zoo w dzień dziecka albo cały weekend ![]()
Ja kiedyś wpadłam z mężem na genialny pomysł żeby iść w dzień dziecka do zoo (nie pomyśleliśmy o tym że w dzień dziecka może być pełno ludzi) i nigdy takiej długiej kolejki do zoo nie widziałam jak tego dnia
oczywiście sobie darowaliśmy
Jeszcze tym bardziej jak taka ładna pogoda była ![]()
Ja bilety kupilam online i wtedy wchodzi sie innym wejsciem
ale w srodku faktycznie duzo ludzi bylo
My chcieliśmy kupić roczny karnet z kartą nasz Wrocław a mogliśmy wtedy tylko w tym miejscu gdzie była duża kolejka
normalnie zawsze z automatów korzystamy gdzie nie ma kolejek, ale jak będziemy chcieli zabrać synka to niestety będziemy musieli stać w kolejce bo darmowy bilet można odebrać tylko w kasie (do 3 roku życia)
Ja kupilam normalnie bilety online w tym tez jeden bezplatny i na stronie bylo napisane ze nie przechodze przez normalne bramki tylko musze isc do ochroniarza bo to on sprawdza czy mamy uprawnienia do bilety darmowego. I tam nie bylo w ogole kolejki
W dzień dziecka to pewnie kolejki wszędzie tam gdzie są atrakcje dla maluszków
To fajnie jest w Łodzi. We Wrocławiu tak się nie da ![]()
Moze tez tak zrobia bo serio to ulatwia sprawe
Wczoraj po przedszkolu pojechaliśmy do lodziarni w CH. Mąż że starszą zamówili lody i była oddzielna kolejka do podania smaku dla mnie zamówili kawę i ciastko z gałką lodów szybciej pani mi to przyniosła nie zostali obsłużeni
No tak bo pewnie każdy z dzieciakami poszedł na lody. Dla dziecka to jest jednak atrakcja
Moja miała podwójną atrakcję bo raz że z nami a wcześniej w przedszkolu sami robili lody
Ooo to mega fajnie , u nas były na podwieczorek i w domu ![]()
Ooo jak piękne zdj ![]()
![]()