Lipka mi najwiecej przyjemnosci sprawialy CIEPLE swieta wielkanocne…rodzice chowali nam prezenty pod krzaczkami, w sadzie …teraz mi kikacu przypomniała o koszulce…pamietam jak bylam w zerówce dostałam T-shirt ze słonikami …dluuugo go nosiłam
Monika no tak teraz prezentów można by było szukać pod śniegiem, jeśli znowu nas zaskoczy w Wielkanoc ja kiedyś dostałam takiego fajnego plastikowego królika, który trzymał pisanie i jak sie ja nacisnelo to grał. A jeżeli chodzi jeszcze o prezenty to najczęściej pojawiały sie tam pistolety, czy tez jajka na wodę
Taa zabawa w “odśnież pisankę”
tak mi się przypomniało jak mówicie o śniegu w Wielkanoc, rok temu siedzę w kościele i wchodzi rodzina z dzieckiem ja wiem może 3 do 4 lat i dziecko do mamy : " mamo a gdzie aniołek i szopka" heh noo ciężko jest z tą nasza pogodą, a dzieciom trudno jest rozróżnić święta. Dlatego my wprowadziliśmy prezenty o tematyce Wielkanocnej żeby dzieci wiedziały, o które święta chodzi.
u mnie kupuje się niewielkie prezenty albo słodycze - ja w tym roku postanowiłam kupić wszystkich po książce, właśnie robię listę według tego: Najciekawsze książki 2014 roku – Xięgarnia może wam też pomoże
ja się wreszcie zdecydowałam na książkę teraz będę tylko jeszcze szukać jakieś ciekawej dla 7latka
Ja dla chrześnicy kupiłam fajną książeczkę do czytania a w środku puzle , chrześniak dostanie pieniądze a druga chrześnica koszulke z koniem bo uwielbia konie i oczywiście po zajączku z dzwoneczkiem
Mraczek a pokazałabyś zdjęcie tej książeczki, czy to jest dla mniejszych dzieci?
Kikacu tak ale jutro ok:)
Kikacu my też mamy taką książeczkę z puzzlami , ale uważam że jest ona dla trzylatka
tak więc na razie służy nam tylko do czytania z układaniem puzzli jeszcze poczekamy
dziękuję, aaa no to chyba się nie nada dla 7latka to dziś siadam i szukam czegos dla łobuza.
Jeśli to chłopiec to podkładam pomysł z pendrivem, teraz to chyba wiekszość ucieszy taki mały, ale praktyczny prezent, zwłaszcza ze bedzie miał swój
Jeśli ma być związane z tematyką świąt, to oczywiście czekoladowy zajączek, im większy tym lepszy )
Kikacu moim zdaniem ta książeczka jest już nie odpowiednia dla 7 latka
może kup większe puzzle albo ciastolinę
My kupiliśmy dla chrześniaka mojego męża. Jak miał niecałe 7 lat książkę o bezpieczeństwie drogowym ze znakami drogowymi, numerami alarmowymi - super i sie przydała w szkole na zajęciach o ruchu drogowym .
chodzi głównie o to, żeby było związane z tematyką Wielkanocną, książkę będę szukać
kikacu mysle ze dla 7 latka takiej ksiazeczki szybko nie znajdziesz
Monika jeszcze jakies 3 tygodnie mam;)
No nie wiem.jaka książkę z tym zajaczkiem dla takiego chłopca, no chyba, że królik z czaszką
A ja mogę polecić Franklina Mieliśmy takiego i był fajny
mamabasia jesteś cudowna:) ja tu przeszukuje książki a Ty taką perełkę mi wyszukałaś, kolejny raz allegro okazuje się zbawienne a ja taka do niego sceptyczna. Ta gra z oskub kurczaka idealna :)dziękuję jutro zamawiam