Prezent na 40 rocznicę ślubu

U mnie tata teatru nie lubi. Zdecydowanie woli słodycze w polewie z czekolady.

Widziałam w Internecie takie spersonalizowane wyroby czekoladowe :slight_smile: nawet w formie narzędzi. Niż na w manufakturze wybrać coś super lub wykonać na zamówienie. To też jest bardzo oryginalny pomysł na prezent

ja tam ostatnio wykosztowałam się na zegarek firmy Adriatica. Wybrałam tą firmę w sklepie internetowym https://odczasudoczasu.pl/ . Zegarek kosztował ponad 500 zł, ale warto było zobaczyć tą reakcję na ten prezent. Dodatkowo co prawda cena duża, ale zegarek będzie służył na lata.

Moja przyjaciółka, na 30 rocznice ślubu rodziców, zrobiła im piękny album ze zdjęciami od początku ich znajomości. Znalazła też ich listy gdy jej tata był w wojsku, użyła ich jako cytatów w albumie

Piękny prezent. Na pewno się wzruszyli.

Cudowne są takie prezenty :) trzeba mieć tylko czas żeby coś takiego stworzyć 

To musi być piękna miłość. 

Nie każda taka jest :D. 

A jak Wasi rodzice się ze sobą poznali? 

My jak szliśmy na taką imprezę, to złożyliśmy się na wspólny prezent i dostali zestaw ogrodowy na działkę i griil murowany, oprócz tego na telebimie byl wyświetlony film od ich urodzenia do tych 40 lat:D

Może jakiś voucher do spa albo jakieś noclegi na weekend fajna sprawa :) fajne są też grawerowane kieliszki albo coś w tym stylu :) jakiś portret na płótnie 

My w tym roku, to nasza 2 rocznica, wyjeżdżamy do hotelu w góry w listopadzie, z thermami, masażem i spa, do tego wedorki górskie. Chcemy 4 dni tam spędzić I przy okazji moje urodziny zorganizować, czyli ciepłe kakao, kocyk i wybrany film. W zeszłym roku, pojechaliśmy 800km wypić kawę przy wchodzie słońca na wyspie Rugia i posiedzieć na pustej plaży

Dla starszych osób polecam natomiast wyjazd rehabilitacyjny https://www.sanatoriaslowacki.pl/terma-slowacki/rehabilitacja

Klaudika.. pomysł marzenie :) cieszcie się tym pięknym czasem , pielęgnujcie związek, uszczęśliwiajcie siebie ;) życzę cudownego wypoczynku ♡

Wow ekstra 

Jak mi się marzy taki wyjazd tylko we dwoje ;) no ale to może za kilka lat :D 

W sumie tutaj mogłam zapytac o pomysły :slight_smile: