No u mnie tez musi wszystko do siebie pasowac
w domu jeden styl… nie ze w pokoju no loft a w drugim skandynawski… musi wszystko do siebie pasowac…
Nawet co do ubiory … jak widzr jak odbietam dzieciaki od mojej mamy i sa na kolorowo ubrane pstrokato i wgl to gotuje sie we mne
i potem tylko slyzze ze to dzieci i wgl… no rozumiem dzieci ale dla dzieci tez sa fajne kpl pasujace do siebie a nie pomaranczowa oczojebna koszulka z sponge bobem a spodnie spider man
![]()
W domu też mam na jeden styl i minimalizm ale jakoś do kolorów ręczników nie przywiązuje wagi. Tym bardziej że na górze do łazienki w zasadzie wchodzimy tylko my i czasem córki koleżanki. Ale w sumie już na dole gdzie goście często są muszę mieć albo szarość albo granat ![]()
Ja właśnie wszystko w komplecie, pościele, ręczniki, wszystko dopasowane pod kolor itp.
Moja teściowa natomiast kocha misz masz kolorów i wzorów ![]()
Czasami nawet jak ubiera pościel, to nie patrzy czy poduszka jest od tej kołdry ![]()
Ojjj to ja bym się chyba źle czuła w takim „ intensywnym „ wnętrzu ![]()
Ja też się źle w nim czuję, ale jeszcze niecałe 2 miesiące i w końcu do siebie do moich nudnych beżowo szarych wnętrz ![]()
No ja tez zle bym sie czula
u mnie jesy biel szarosc i srebro… lazdy mowi ze gak chlodno jest ![]()
![]()
U nas jest podobnie ![]()
A u mnie eklektycznie. Czyli raczej kolorowo. Lubię kolory we wnetrzu ![]()
Podoba mi się minimalizm w pomieszczeniach, ale to jakbym sama mieszkała hehe
Ja mam dokładnie tak samo, u mnie też dominuje biel, szarość ![]()
U mnie generalnie biały szary i beż to jakby baza, bo np salon jest pomalowany na biało, ale narożnik mam granatowy, dokupiłam też granatowe zasłony, wazony itp, mam też poszewki ale poszewki w kolorze musztardowym.
Także przełamuję trochę ten chłód kolorami dodatków
Tekstylia chyba zawsze robią dużą robotę we wnętrzu
U mnie salon szary, kanapa szara, srebrne dodatki i ścianka z kominkiem granatowa, do tego poduszki ozdobne granat i jak będę kupować zasłony to też granat bo na razie mnie nie stać na karnisze ![]()
![]()
Ja póki co mam zasłony ale nie mam karniszy ![]()
![]()
też mnie na nie nie stać ![]()
![]()
To jak ci te zasłony wiszą bez karnisza ? ![]()
![]()
Narazie nie wiszą, są kupione i czekają na powieszenie ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaa to zmienia postać rzeczy. Ale najważniejsze że są ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja się śmieje, że muszą po prostu nabrać mocy prawnej ![]()
![]()
![]()
Muszą swoje odleżeć ![]()
No tak jak pranie ściągnięte z suszarki ![]()
![]()
![]()
Haha , najgorsze jest to składanie
szkoda, że nie ma robota do składania rzeczy ![]()