Pomóżcie , podrzućcie pomysł prezent na urodziny dla szwagra 33 lata , prezenty robimy raczej mniejsze do 200zl. Jest fanem FC Barcelony miałam mu kupić piżamę w Pepco ale jak na złość u mnie same ogromne rozmiary … czasu już za dużo nie mam, może coś podrzucicie .
Koszulka FC Barcelony bylaby super. Dedykowana z imieniem z tyłu. Ile masz czasu na zamowienie ?
Dwa tygodnie , koszulkę ma prosto z Barcelony więc odpada
Weszłam po jakąś rzecz do Pepco i zauważyłam tą piżamę to byłaby fajna bo krótkie spodenki idealnie na teraz ale objechałam wszystkie okoliczne Pepco i małych rozmiarów brak
Jak cos to w pepco moga sprawdzic po kodzie gdzie jest jaki rozmiar
Właśnie pytałam znajomej co jest kierowniczka w Pepco i mówi że nie mogą sprawdzać w innnycb sklepach bo mają inne systemy i nie widzą co jest
Zerknij tez na allegro za piżama. Czesto tez widuje na allegro kapcie dedykowane dla kibicow konkretnych klubow.
Jezeli jest fanem barcelony to na pewno lubi ogladac mecze. A jak mecz to wiadomo ze musi byc prowiant. Fajny kufel, deska do serow, cos na przekaski moze byc udanym prezentem
U nas szwagrowi złożyliśmy się wszyscy z rodzicami itp po 200 zł albo 300 już nie pamiętam. W każdym razie on jest fanem Realu Madryt i złożyliśmy się na zorganizowany wyjazd na mecz do Sevilli.
Chłop zachwycony!
Bardzo dziwne bo ja ostatnio szukalam bluzki w rozmiarze 116 lub 122 a na sklepie byla tylko 110 i Psni przy kasie wpisala kod i powiedziala mi gdzie sa najblizej nas
Na allegro poszukaj napewno coś znajdziesz
Oo to byłby super pomysł
Dokładnie u nas to samo było , może zapytaj innej Pani
Ej no, piżama z Barceloną to byłby sztos,może zobacz w innym pepco albo kubek/ kufel z herbem Barcelony
A może karta podarunkowa do Decathlona, i sobie sam sobie coś wybierze
Może kubek lub bidon z logo FC Barcelony, skarpetki w klubowych barwach, albo szalik? Fajnym pomysłem jest też gadżet do auta z herbem klubu albo mini zestaw kibica. Na Allegro czy w Decathlonie można znaleźć sporo rzeczy do 200 zł z Barceloną. Szybka dostawa też często dostępna!
O tempero genialne !
Mam wrażenie, że Lego to dobry pomysł dla większości osób i na prawie każdą okazję coś się znajdzie
Aż dziwne, że firma jeszcze nie tak dawno była na skraju bankructwa…
Lego dla dużego i dla małego
No Lego to dla mnie taka klasyka i jakość. Te zestawy kolekcjonerskie są świetne, tym bardziej jak ktos jest akurat fanem
@_MamaKinga_1 daj znać co kupiłaś