Prezent dla szwagra

Pomóżcie , podrzućcie pomysł prezent na urodziny dla szwagra 33 lata , prezenty robimy raczej mniejsze do 200zl. Jest fanem FC Barcelony miałam mu kupić piżamę w Pepco ale jak na złość u mnie same ogromne rozmiary … czasu już za dużo nie mam, może coś podrzucicie .

Koszulka FC Barcelony bylaby super. Dedykowana z imieniem z tyłu. Ile masz czasu na zamowienie ?

Dwa tygodnie , koszulkę ma prosto z Barcelony więc odpada

Weszłam po jakąś rzecz do Pepco i zauważyłam tą piżamę to byłaby fajna bo krótkie spodenki idealnie na teraz ale objechałam wszystkie okoliczne Pepco i małych rozmiarów brak

Jak cos to w pepco moga sprawdzic po kodzie gdzie jest jaki rozmiar

1 polubienie

Właśnie pytałam znajomej co jest kierowniczka w Pepco i mówi że nie mogą sprawdzać w innnycb sklepach bo mają inne systemy i nie widzą co jest

1 polubienie

Zerknij tez na allegro za piżama. Czesto tez widuje na allegro kapcie dedykowane dla kibicow konkretnych klubow.
Jezeli jest fanem barcelony to na pewno lubi ogladac mecze. A jak mecz to wiadomo ze musi byc prowiant. Fajny kufel, deska do serow, cos na przekaski moze byc udanym prezentem

U nas szwagrowi złożyliśmy się wszyscy z rodzicami itp po 200 zł albo 300 już nie pamiętam. W każdym razie on jest fanem Realu Madryt i złożyliśmy się na zorganizowany wyjazd na mecz do Sevilli.
Chłop zachwycony!

Bardzo dziwne bo ja ostatnio szukalam bluzki w rozmiarze 116 lub 122 a na sklepie byla tylko 110 i Psni przy kasie wpisala kod i powiedziala mi gdzie sa najblizej nas

1 polubienie

Na allegro poszukaj napewno coś znajdziesz

Oo to byłby super pomysł

Dokładnie u nas to samo było , może zapytaj innej Pani

Ej no, piżama z Barceloną to byłby sztos,może zobacz w innym pepco albo kubek/ kufel z herbem Barcelony

A może karta podarunkowa do Decathlona, i sobie sam sobie coś wybierze

Gdybyscie mieli kogos do skladki to fajne sa zestawy Lego, tylko niestety trochę drozsze:

1 polubienie

Może kubek lub bidon z logo FC Barcelony, skarpetki w klubowych barwach, albo szalik? Fajnym pomysłem jest też gadżet do auta z herbem klubu albo mini zestaw kibica. Na Allegro czy w Decathlonie można znaleźć sporo rzeczy do 200 zł z Barceloną. Szybka dostawa też często dostępna!

O tempero genialne !

Mam wrażenie, że Lego to dobry pomysł dla większości osób i na prawie każdą okazję coś się znajdzie :rofl:
Aż dziwne, że firma jeszcze nie tak dawno była na skraju bankructwa…

Lego dla dużego i dla małego :smiley:

1 polubienie

No Lego to dla mnie taka klasyka i jakość. Te zestawy kolekcjonerskie są świetne, tym bardziej jak ktos jest akurat fanem

@_MamaKinga_1 daj znać co kupiłaś :smiling_face: