Prezent dla szwagra

Dokładnie :smile:

Dziewczyny ! Udało mi się dzisiaj kupić tą piżamę pojechałam do pepco oddalonego o 15 km mówię jak nie będzie to zamawiam coś innego i wchodzę jest … ostatnia w rozmiarze !

7 polubień

Czasem warto się przejechać te parę kilometrów :smiling_face:

2 polubienia

Ooo to super, fajnie, że sie udało :star_struck:

2 polubienia

Twoja radosc pewnie przeogromna😁

Taaak

Brawo. Czasem warto pojeździć. Następnym razem musimy pisać jaki nas rozmiar interesuje i będziemy sprawdzać w naszych okolicznych sklepach :rofl::rofl:

Bardzo dobry pomysł !

1 polubienie

No trzeba sobie jakoś pomagać :crazy_face::crazy_face:

Super, że się udało znaleźć rozmiar! Ja pewnie jakbym nie dostała mniejszego, to wzięłabym taką w większym rozmiarze. Koszulka od piżamy może być w końcu luźniejsza a gumkę w spodniach spróbowałabym przerobić u krawcowej :wink:

Kupiłam rozmiar M a te duże to xxl wyglądała ogromnie

No właśnie te rozmiary są różne. O ile rozmiar L pewnie byłby trochę luźniejszy to już XXL trochę duży bu był

oooo żeby szwagier wiedział, ile to poświęcenia było :wink:

Jak inne systemy ? Wooow a to nowość, myślałam ze to w całej polsce tak samo jest

A komplet pościeli z logo np do tego ;)? Ale widzę po fakcie dodaję pomysł bo piżamkę juz na bank dalas :wink:

Pościel by nie przeszła w życiu moja siostra by jej nie ubrała :rofl: zresztą ja tak samo bo nie pasowałaby to wystroju sypialni :laughing:

Mowisz że modnisia musi miec pod linijkę wszytsko :wink: heheh

Ja też muszę mieć wszystko pod wystrój i komplety etc. Uwielbiam mieć np komplety ręczników i nie wyobrażam sobie inaczej, natomiast moja teściowa ma każdy z innej parafii :rofl:

Mój starszak ma ręcznik ze strażakiem samem od babci … wisi pod naszymi schowany :rofl:

1 polubienie

Teściowe chyba tak lubią, u Mnie to też nie przejdzie :grinning: :rofl: