Ja polecę szum misia Wyderke z Fsher Price i książeczki kontrastowe to u mnie był strzał. Fajnie są też metryczki na ścianę albo książki pamiątki w których notuje się od urodzenia różne rzeczy do 3rż.
Jak ma wszystko to ciężko utrafić z prezentem;) fajne gryzaki, pozytywki czy książeczki sensoryczne może nie na już ale na za chwilę;) mata do leżenia ale pewnie już mają;D jeśli jest smoczkowy smoczki które przecież zmienia się co chwila;D butelki lub zestaw startowy z butelkami i smoczkami tasiemkami;)
Zawieszka do wózka ;)
Coś na przyszłość czyli zabawki do kąpieli córka są fajne przelewajki do wanny ale prezent na potem ale praktyczny u nas w ciągłym użytku;)
Mata edukacyjna, taka z wiszącymi zabawkami szybko interesuje małego człowieka, karuzelka, bujaczek, podgrzewacz do butelek, monitor oddechu. Najlepiej właśnie kupić coś na co może czasem szkoda kasy i niby da się bez tego żyć ale jednak ułatwia życie.
Właśnie problem w tym że mamie ,,odwaliło,, przy kupnie wyprawki ma wszystko co tylko możliwe podgrzewacze sterylizatory, termoforki, butelek chyba z 4 rodzaje karuzele też ma. Mate dostanie odemnie później bo ja już nie używam. Dlatego jest taki problem
To może po prostu bon do jakiegoś sklepu? Ja dostałam do smyka od kuzynki i byłam bardzo zadowolona bo kupilam sobie krzesełko do karmienia na przyszlosc a czas tak zleciał że już się przydaje
Można online i właśnie online jest fajnie bo smyk na stronie ma wszysyko, ostatnio przy okazji zakupów dla syna wrzuciłam do koszyka szklane miski z pokrywkami i ręczna wyciskarkę do cytrusów :D. Także jak nawet nie wyda się całego bona na rzeczy dla dziecka zawsze można dobrać coś do domu.
bon spokojnie można wykorzystać internetowo i skoro mama wszystko ma to chyba będzie najlepszy prezent :) choć ja zawsze kupuję ubranka bo i tak się przydadzą , biorę rozmiar 69 lub 74 i będzie na później :)
możesz też jakiś spersonalizowany kupić prezent jak np. tabliczki z datą urodzin, masą ciała, wzrostem itp . Teraz jeste tego mnóstwo od ramek , do naszywek na pluszakach. Lalki Meteo też są fajne i dla chłopców też są
Wszystko zależy od budżetu, który chciałabyś przeznaczyć na prezent.
Książeczka sensoryczna, która będzie bawiła a później również uczyła. Książeczki z różnymi fakturami.
Mata sensoryczna, która będzie stymulowała dziecko.
Profesjonalna sesja zdjęciowa dla dziecka.
Zestaw do wykonywania odcisków rączek i stópek, który będzie pamiątką na lata.
Podgrzewacz do butelek, dzięki któremu mama będzie miała ciepłą wodę na mleko. W późniejszym etapie przy rozszerzaniu diety szybko będzie można podgrzać posiłek dziecku.
Łańcuszek z krzyżykiem, który będzie praktyczny a zarazem pamiątką przez całe życie dziecka.
Tak wiem sami dostaliśmy maskotkę me too króliczka z imieniem. Ciuszkow nie będę kupować bo mama ma ich za dużo poza tym dużo też dostala i będzie na bieżąco dostawać odemnie bo między chłopakami jest 8 miesięcy różnicy. Wszystkie tego typu zabawki jak książeczki sensoryczne itp. też jej dam bo mój już przestanie się nimi bawić. Myślałam żeby do bonu dokupić tasiemkę do smoczka z imieniem taka tasiemka zawsze się przyda. Poza tym nie chce na prezent wydać więcej niż 150-200 zł więc myślę że tasiemka i bon na 150 zł do smyka będzie wystarczającym prezentem
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.