Ramka na zdjęcie z odciskiem, bony np. do smyka, pieluchy;), otulacz do fotelika samochodowego, szumiś, ściemniające lampka do pokoju.
Ja wcześniej nawet nie pomyślałam o zawieszce do smoczka i mała ją właśnie dostała w prezencie ze swoim imieniem. A jeśli chodzi coś typowo dla dziecka to bym poszła w jakąś matę, bądź książeczkę sensoryczną, karty kontrastowe takie co przyda się na początku. A jeśli nic z tego to bym kupiła jakiś bon.
Super tak poczytać o pomysłach prezentowych.
Mi się szczególnie spodobały te pomysły z kartami podarunkowymi i voucherami na sesję zdjęciowe.
Fajne albumy na zdjecua można też kupić- takie personalizowane
Dokładnie teraz są takie czasy że każdy moze mieć czegoś więcej albo mnie albo inny gust co do unranek itd..ja zazwyczaj kupowałam kocyk albo ubranka ale teraz bardzo dużo osób właśnie kupuje karty podarunkowe . Myślę że smyk byłby ok bo tam można kupić jakąś zabawkę, grzechotkę, butelkę do karmienia, ubranka i naprawdę wybór jest więc myślę że to byłby fajny prezent;)
W takich prezentach najbardziej co mi wpadło w pamięć to kiedy koleżanka przyszła do mnie i dała prezent.... Ale dla mnie. Powiedziała, że każdy pamięta o dziecku a mamie też należy się szczególna uwaga. Otrzymałam coś dla duszy i ciała. Było to świetne :*
Bony są obecnie bardzo popularne i z tego co czytam sporo mam jednak je preferuje może wówczas kupić co uważa za najbardziej przydatne na teraz lub na za jakiś czas;)
Prezent dla mamy ;) na pewno mile;)
Super ze znalazlas rozwiazanie :)
voucher na sesję fajny, ale to juz spory wydatek bo to minimum 300zl trzeba dać i nie wiem czy dalej to nie jest mało
My za 10 zdjęć płaciliśmy w tym miesiącu 500 zł :(
Bardzo się cieszę, że udało się dobrać odpowiedni prezent. Można prosić o Pani wybór co do wyboru prezentu? Lada moment będę mieć ten sam dylemat 🤗 pozdrawiam�serdecznie�
A może wprost zapytać co by się przydało ? :) może jakaś mata ? Zabawki sensoryczne . Fakt, voucher na sesję to spory koszt a może po prostu bon do sklepy hm, smyk , czy inny dziecięcy gdzie rodzic sam sobie kupi czy to zabawki czy ubrania
Mamasia to musiało być bardzo miłe :)
Ja sama sobie robię co jakiś czas prezent- zostawiam Małego z tatusiem i idę na farbę, manicure albo po prostu na hennę na brwi i regulacje. Jak człowiek ma chwilę relaksu to tak zupełnie inaczej podchodzi do wszystkiego.
Mamasia prezent dla mamy ... Właśnie zapomniałam o tym tak mi przyjaciółka zrobila prezent jak urodzilam i to było bardzo bardzo miłe 🤗
dobrym pomysłem jest zapytanie. Ja sama wolę, gdy ktoś pyta bo czasami rzeczywiście czegoś brakuje a nie zawsze taki prezent niespodzianka okazuje sie praktyczny :)
W sumie z tym prezentem to pamiętam jak lata temu bratowa dostała koszule do karmienia ;) a było to no dosyć dawno bo dzieci już pełnoletnie ;) i też mega niespodzianka dla niej bo nawet w taka nie inwestowala;) takie niby nic a cieszy;)
Co do koszul polecam allegro. Chyba najtaniej tam jak na razie
Aniss często jest tak, że coś "niby nic" a bardzo cieszy :)