Taki prezent najpiękniejszy :) Ja urodziłam w dniu urodzin brata od męża :) Żal mi było ,że jednak nie w urodziny męża :) Ale akurat córka z lata a mąż z zimy :D
Oo super prezent. Jak chciał taki to na pewno się ucieszy.
Szukam prezentu urodzinowego na 30 urodziny dla męża.
Co ostatnio dostali wasi mężowie?
Będzie kolacja bez bombelka, torcik..
ale chciałabym jeszcze mu coś dać materialnego.
Myślałam żeby kupić coś co ułatwi mu robotę
-pracuje na dachu caly rok, jest elektrykiem
-prowadzi własną firmę, po pracy cały wieczór spędza przed komputerem, mnóstwo rzeczy na głowie, dodatkowo remontuje sam nasze mieszkanie...i najlepszym prezentem byłoby kilka dodatkowych godzin do doby
-wiem że chciałby odpocząć ale nie ma urlopu,żeby gdzieś teraz wyjechać tylko niedzielę ma wolne,myślałamżeby go umówić na masaż ale to też może nie wypalić.
-kiedyś podarowałam mu lot awionetką i to bylo fajne,ale nie chciałabym kupować niczego hardkorowego typu bungee czy skok ze spadochronem,bo sama nie chciałabym dostać prezentu przed którym będę odczuwala strach,ale na nowe doświadczenia jestem najbardziej na tak
Kup mu latarkę czołową albo taka czapkę z latarka mój mąż dostał na urodziny tak dla jaj haha a okazało się to najlepszym prezentem czasem coś trzeba przymajsterkowac i czymś przyświecic a się nie da wtedy latarka na czoło się sprawdza.
u mnie córka taką czołową chciała i kupiłam jej i też jest zachwycona :) tylko to tak bez okazji :)
Mama Wojtusia hehe ale się uśmiałam;) hehe no w sumie jak się nie spodoba mężowi to si spodoba dziecku;)
Zderia ciężko wybrać prezent dla osoby która ciągle w pracy ;( może coś związanego właśnie poza pracą aby się oderwał od niej chociaż na chwilę chociaż to będzie trudne bo wiadomo jak to jest jak ma się działalnosc gospodarczą;/
Ja kiedyś miałam mnóstwo pomysłów na prezenty dla męża brelok z grawerem srebrny zegarek czy łańcuszek albo kotlet w torebce prezent od tak bez okazji jak jeszcze nie byliśmy małzenstwem;) hehe no takie pomysły też miałam;)
ja jak pytam czasami męża co chciałby dostać to on wiecznie nic nie chce
Mój mąż zawsze mi pomaga i często podpowiada co chce :) za niedługo ma urodziny i upatrzył sobie nowa książkę Mroza - już zamówiłam w przedsprzedaży. Na urodziny powinna dotrzeć. Domówiłam Mu też.puzzle.3D z Nathional Geographic. To tak na odstresowanie - on lubi puzzle bardzo. Mamy już Big Bena i miał frajdę jak skladal.
Planuje też zamówić bodziaki dla Małego z napisem "Wszystkiego najlepszego Tata" ❤️
Ja z mężem mamy już od lat wypracowaną jedną zasadę odnośnie prezentów. Jeśli któreś z nas coś chciałoby dostać, ma coś na oku to po prostu to mówi i ta druga osoba to kupuje i już. Jeśli akurat nie ma nic takiego, a raczej nie należymy do gadżeciarzy to zawsze umawiamy się, że gdzieś po prostu razem wychodzimy i spędzamy razem czas. A to super kolacja, a to kino, kręgle, jakiś mini wyjazd weekendowy, wtedy już sobie razem kombinujemy i prezentem jest celebracja w fajny sposób.
My tak samo ostatnio mówimy co chcemy na prezent albo nic nie kupujemy jeżeli nie ma takiej potrzeby.. bez sensu kupować coś co nie przyda się I będzie leżeć.
Co do prezentu na 30stke to znajomy ostatnio dostał skok ze spadochronu ;) tylko , że on chciał dostać taki prezent ;)
a my siostrze na 40 wykupiliśmy lot balonem, ale nadal nie wykorzystała
MAma ale ucieszyła się, czy jakoś ją nie przekonują takie prezenty?
o kurcze.. lot balonem. Ja zawsze marzyłam o nim ale nie wiem czy bym się w końcu odważyła :)
Lot balonem na lotni czy skok ze spadochronem czy na bangi jak dla mnie zbyt duże emocje ;)
Lot balonem super, ale raczej nie zmieści się w 100 zł ;) Sama pamiętam, ze raz zdecydowaliśmy się na taki lot w Turcji, cudowne doświadczenie. Aczkolwiek faktycznie bardzo drogie. Od siebie polecam zastanowić się po prostu nad czymś praktycznym.
Może jakaś dobrej jakości bielizna?
Warto jest przejrzeć sobie bieliznę sportową tutaj:
meskarzecz.com
Na miejscu mają spory wybór.
Takie prezenty super ale ktoś musi to lubić. Raz koledze z pracy kupiliśmy lot w tunelu aerodynamicznym po tygodniu mieliśmy już filmik na grupie bo taki był zadowolony ze od razu wykorzystal
Może jakiś bilet na fajne wydarzenie (najlepiej 2 też i dla siebie). Jakieś kabarety czy koncert
U nas po tylu latach też już się pomysły wyczerpały, każde z nas ma praktycznie wszystko i od jakiegoś czasu właśnie stawiamy na prezenty typu wyjazd na weekend, spa, bilety na koncert, kurs gotowania, degustacje win itd.. Tak żeby ciekawie spędzić ze sobą czas, zobaczyć coś nowego, to też taki prezent dla dwojga (lub dla całej rodziny w zależności jaka atrakcja). Z tym, że niestety przekracza budżet 100zł.
Ja czesto kupuje partnerowi bilety do teatru. Wiem, że lubi oglądnąć dobra komedie w teatrze, a przy okazji ja też korzystam ;). Polecam
u nas też pomysły wyczerpane, więc jako tako prezentów nie kupujemy bardziej jakieś wyjścia we dwoje by spędzić ten czas razem