Dziewczyny w Was siła, bo ja myślę i myślę i nic nie mogę wymyśleć :(
Szukam prezentu dla męża (23l), który ma urodziny w dzień, w który akurat idę do szpitala także wszelkie atrakcje odpadają czy też alkohol no i nigdzie go nie zabiorę.
- chciałabym by był to prezent do 100 zł - nie perfum (ma juz masę)
- lubi grać, ale teraz nie będzie na to czasu więc też to odpada
Powiem Ci tak ja bym kupiła coś co by było ekstermalne np. Skok ze spadochronem albo bungee czy też lot lotnia. Nie wiem ile to kosztuje ale wiem że można to wykorzystać w innym czasie jest na to troche czasu. Albo tunel aerodynamiczny może?
Ja myślę że taki prezent by zapamiętam na wiele lat.
A łańcuszek srebrny ma? Ja mojemu w tym roku kupiłam szczęśliwy był jak małe dziecko, tym bardziej ze w firmie wszyscy mieli tylko nie on i zapłaciłam około 80zl tylko wazne jakos na oko wymierzyć szyje. :D
A jeśli ma to może jakiś wisiorek nowy, coś tatusiowego.
Ewentualnie skórzany portfel na Allegro są za 100 zł nawet, a długo wytrzyma.
I skoro lubi grać, to uwierz, ze na to zawsze znajdzie czas to może paysafecard lub inny bon za 100 zł
Ja często kupuje na grouponie prezenty. Zaleta jest to, że można wykorzystać w późniejszym okresie czasu a właśnie u Ciebie to by się sprawdziło. Ostatnio kupiłam swojemu 3 okrążenia na torze wyścigowym z firmy Devil Cars (dostepne w wielu miastach w Polsce) no ale to jednak dużo wyższy wydatek. Może wiec jakis masaz? Myślę, że każdy byłby zadowolony z takiego prezentu.
Monia takie prezenty to na pewno więcej niż 100zl ale na pewno fajna pamiątka :)
Natalia ciężko cokolwiek doradzić zwłaszcza że to Ty najlepiej znasz męża co lubi i czym się interesuje . Łatwej będzie jak napiszesz jakie ma zainteresowania oprócz grania :)
Ciężko cokolwiek w ten sposób doradzić :)
Może jakaś książka
Może bilety do kina na jakiś maraton (mój by się ucieszył)
Myślę, że bon na masaż będzie jak znalazł. Jak się nanosi dzidziusia to uwierz, że będzie wniebowzięty za taki prezent (wiem z autopsji). Ja ostatnio kupiłam mężowi kupon na masaż klasyczny pleców chyba za 80zl, więc zmieścisz się w kwocie.
Monia, swiezoupieczonamama- właśnie to odpada, bo nie będzie nawet czasu na to, tymbardziej, że jeszcze zima się zbliża :( Plus w tygodniu praca, weekend studia i cała reszta czasu to będzie mała... no a masaży to szok nie lubi, bo zawsze go plecy swędzą -,-
MamaPaula - wisiorków nie lubi, a portfel akurat rok temu dostał ... bym niby mogła mu wykupić coś do gry, ale totalnie się na tym nie znam
Co do zainteresowań to w sumie głównie te gry, no i jeszcze mecze, ale teraz jak się mała urodzi to nawet nie będzie miał kiedy iść (praca, studia ...) także ciężki orzech do zgryzienia
To może po prostu kup jakiś voucher do którego sklepu z ubraniami, one przeważnie mają rok ważności i zawsze jakiś ciuch czy akcesoria sobie wybierze czy teraz czy później
Może jakaś koszulkę taka piłkarska skoro lubi mecze wiadomo.ze jak będzie maluch to z czasem juz inaczej niż teraz ale ten pomysł z bonem na jakiś masaż wydaje mi sie być fajny moze jak będzie go mial to się zmobilizuje zeby sie zebrać zorganizować fajnie czas i wykorzystać
Idzie zima moze jakis fajny sweterek koszula potem to już wiekszosc zakupow będzie szło na baby ;)
Breloki są tez fajne ze zdjęciami ale nie każdy lubi takie bibeloty ;) Ja kiedys grawerowane serduszko zamowilam brelok do kluczyków do samochodu ;)
Nie piszesz ze jest zmotoryzowany ale kiedys cos wspominałaś że macie auto może vos potrzebuje aktualnie wymienic;) Ja w ubiegłym roku kupowałam wycieraczki ;) ot taki pomysł wpadł do glowy;)
Maszynka do golenia Philipsa są cos może przeszlo 100 zł ale warto;)
Masaż odpada, bo nie lubi mieć dotykanych pleców. Jak co pytam co by chciał to oczywiście mówi, ze nic. Bo niby by mógł dostać ale i tak większość ciuchów ja mu kupuje bo on sam to do sklepu w życiu nie wejdzie - a przez internet kupowanie to koszmar przy jego wzroście :/ Myśle w sumie nad czymś do auta, bo kurczę ciezko coś mi wymyślec aby nie przewyższało kwoty na która mogę sobie pozwolić …. Najgorzej, ze miałam 1 pomysł by mu wymienić słuchawki do komputera to moja teściowa to usłyszała i tego samego dnia kupiła (ugh)
A czy dobrze rozumiem, ze urodziny ma w pobliżu terminu porodu? Może córka zrobi mu najlepszy prezent na świecie i urodzi się w ten dzień? Tego nic nie zastapi. :) A dla zabezpieczenia w razie gdyby wybrala inny dzień możesz gdzieś ukryć wiadomość w stylu
Przepraszam, ze w tym roku spędzasz urodziny sam, ale pojechałam odebrać Twój prezent urodzinowy. Lub inaczej sformułowane Ładnie oprawić dodać jakiś slodki upominek i ze szpitala mu powiesz gdzie ma szukać. Chyba, ze nie lubi takich sentymentalnych bezcennych prezentów :D No ale my nie znamy tak jak Ty, a każdy facet jest inny i lubi co innego, więc ciężko tak podpowiedzieć.
Mama Paula ma bardzo fajny i oryginalny pomysł Wydaje mi się że to mogłoby być swietne takiego prezentu na pewno długo by nie zapomniał A to byłoby też takie fajne sentymentalne i niekoniecznie trzeba wydawać przy tym pieniądze
moj na ps4 gra w NHL (hokej na lodzie) bo gra tez normalnie jets zawodnikiem i co roku na dzień chłopaka lub imieniny mu kupuje (lub to i to bo to 250 Zł około kosztuje) ale wiem ze i tak to chce
powiedz na czym gra i w jaka gre to zaraz cos wymyślimy
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.