Prezent dla męża - urodziny

Dokładnie mąż ma urodziny 9, a my 10 mamy już powitac mała na świecie :) Generalnie umowilismy się na zakup do max 100 zł by nie wydawać teraz nie wiadomo ile. Tak jak Anita napisałaś te wszystkie dodatki do komputera są mega drogie … same słuchawki u niego kosztują ok 200 zł :/ Klawiaturę dostał rok temu także nic z takich technicznych rzeczy Tymbardziej, ze on strasznie zwraca uwagę na to co i jak, bo nawet komputer sam składał z najlepszych części. W gry przeróżne ale to są wszystkie jakieś internetowe i sam mówi, ze nie chce nic do gier :/ 

Na początku tez myślałam o koszulce i body ale mój nie jest jakis sentymentalny itp i raczej średnio by go to obeszło :/ Raczej wychodzi z założenia, ze Co potrzeba …

Natalia ciezki orzech do zgryzienia;) 

Mój tez lubi praktyczne rzeczy to zazwycNzazwycNa odkladam a potem cos konkretnego kupuje za wieksza cene;)

Ale w  w ubiegłym roku na gwiazdkę to nakupilam mu skarpetek bo mówil ze ciągle mu wyzucam ;) oczywiście jako dodatek;)

W tym roku to i ja nie wiem co będę mogła mu kupic na prenzent;)

Ze skarpetkami też tak zrobiłam hahaha No mój co idzie do pracy to 2-3 razy założy i skarpetki dziurawe. W sumie się zastanawiam to może uda mi się ogarnąć jakieś ciasto dla niego coś fajnego do jedzenia i kupie mu jakieś whisky - będzie miał najwyzej na zaś 

A może własne jakiś alkohol i jakieś fajne bokserki jeżeli używa, może w jakieś postacie z bajek? 

Np Sinsay ma teraz dużo różnych gaci i skarpet z bajkami.

A jak z jakością boxow w sinsay?

My mieliśmy kiedyś z sinsay i dosyć słabe były :/ Mąż najbardziej lubi te z Hm ale już ma tyle par, bo mu kiedyś na promocji nakupiłam :) No myśle, ze skończy się na alkoholu chociaz teraz to nawet nie wiem czy dam radę jeszcze wyjść do sklepu i chyba dostanie prezent dopiero po urodzinach 

Z sinsay to straszne dziadostwo. Wgl nie ma co kupować , cena zachęca ale jakość rzadna. Z hm to zalezy na jakie się trafi bo niektóre barszo szybko się dziurawia. Ja jestem najbardziej zadowolona z reserved. A mojemu raz kupiłam takie skarpetki świąteczne z rossmanna też jako dodatek do prezentu to ani razu ich nie założył bo nadruk go uwiera -.- a takie fajne są. 

Ja skarpetki mojemu kupuje na necie świąteczne ale para to około 20 zł :D fajne są takie okazjonalne. 

Są też różne inne np. W cebulę. Moja siostra kupiła szwagrowi bo lubisl chodzić z takimi dziurawymi piętami 😂 

Na urodziny dla męża kupuje prezent ze szansy z jego pasją czyli wędkowaniem.

Koniec końców nic mu nie kupiłam, bo w środę pojechalam pilnie do szpitala i nie było kiedy ... cóż w "prezencie" dostał córeczkę, bo przyszla na świat dzień po jego urodzinach :)

To chyba najpiękniejszy prezent, jaki mu mogłaś dać :)

To bardzo miło że tak nawet wyszło będą mogli razem świętować swoje urodziny 

Takiego prezentu każdy mu pozazdrości :) 

Gratulacje! Jak poród? Jak się czujesz?

Natallia taki prezent to najlepszy na świecie! Z pewnością nigdy go nie zapomni ;) jeszcze raz gratulacje

Dzięki dziewczyny :) Co do porodu opisałam go tutaj w poście https://lovi.pl/forum/1/starzejace-lozysko-duzo-wod-szyjka-martwic-sie-czy-nie

Czytałyśmy :) 

Kątownik, młotek, młotek gumowy, ołówek, marker, nożyce do blachy, nożyki tapeciarskie z ostrzami łamanymi nie wiem co jeszcze jest dużo opcji ;)

Jeśli chcielibyście skompletować narzędzia do warsztatu, ale nie znacie się na tym za bardzo, warto jest skontaktować się z nimi:

https://buythis.pl/warsztat/narzedzia-reczne/klucze-narzedzia-reczne/klucze-plasko-oczkowe-2/

Pomogą dobrać dobrej klasy klucze oczkowe oraz inne narzędzia. 

Teraz kupuje dla męża smatwatch Apple wiem ze kiedyś chciał sobie kupić ale były inne wydatki wiec myśle ze to będzie starzał w 10