Prezent Baby shower

Też w tym tygodniu wybieram się na taką imprezkę do siostry :) może warto podpytać czego przyszła mama jeszcze nie kupiła ale zawsze sprawdza się ubranka, szczególnie pajace, których nigdy nie za wiele :) 

Ja kupiłam dla siostry matę piankową bo wiem, że jeszcze nie ma. 

Sama też organizowałam takie spotkanie przed porodem i również dostałam wiele przydatnych rzeczy w tym kocyk wełniany, bon na allegro, ubranka, grzechotki i tort z pieluszek tetrowych, skarpet i pieluszek dada :) 

RozAnett wiadomo, że ciuszków nigdy za wiele, oj pajace się przydają, głównie do spania:D 

My również pajac używamy do spania służą nam jako piżama i nie nosi ich w ciągu dnia. Jak była malutka miała może max miesiąc to ją ubierałam bo wtedy to ubranko wydawało mi się najbardziej odpowiednie i wygodne dla małego dziecka. 

Teraz ubieram małej normalne ubranka. Tylko nie zakładam rzeczy jeansowych. Nie wydają mi się wogóle praktyczne dla tak małych dzieci 

Monia ja na noc właśnie tylko pajace zostawiam, a na dzień to bodziaki i półspiochy:D

Ja do pajaców się przekonałam chociaż nigdy nie przepadałam za nimi wolalam spiochy, teraz uwazam ze do spania są wygodniejsze jednak ;)