PREMIERA smoczki Teddy Love!

U nas też właśnie w domu to od razu wypluwa, bardziej się bawi tym smoczkiem niż go ssie, ale teraz nam się na wyjeździe sprawdził też w aucie i właśnie jak miał taki marudniejszy dzień to korzystał i się trochę wyciszał :smiley:

Design z misiem jest prześliczny! :heart_eyes: Będą pasować do mojego beżowego dziecka. Na pewno wypróbujemy przy kolejnym rozmiarze. Lovi dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja jeśli chodzi o rzeczy dla małej teraz to jestem team serduszka , to dla mnie też ten z tej kolekcji byłby super :heart_eyes_cat:

1 polubienie

Piękna kolekcja misiowa :heart_eyes: Syn najbardziej lubi smoczki z tą tarczką :heart:

Masz rację , są naprawdę urocze :slight_smile:

Ciekawe , czy będzie możliwość kiedyś je przetestować :smile:

Wydaje mi się , że z którymś miesiącem tak :wink:

O tego mi jeszcze brakowało :smiling_face: Te smoczki idealnie dopełnią naszą misiową wyprawkę :heart:

To zdecydowanie mój ulubiony wzór :teddy_bear:
Rożek, kokon, pościel… wszystko kupione w misie, więc smoczki będą pasować nam perfekcyjnie :teddy_bear::white_heart:

Mi się wydaje , że już niedługo :blush::blush: wypełnia one idealnie moją wyprawkę :smiling_face:

Beda ! Te smoczki beda w styczniu do testow

2 polubienia

Ale super :star_struck::star_struck: Ale co do reszty to chyba nikt nie zgadł :smiling_face:

1 polubienie

Smoczki to wręcz był pewniak! :smiley: A co do drugiej nagrody to powtórka z listopada :slight_smile:
Jak dla mnie super, bo akurat się nie załapałam na ten zestaw, może teraz będzie mi dane :pleading_face:

1 polubienie

Życzę Ci szczęścia :tada::white_heart:

1 polubienie

Baaaardzo urocze smoczki, ten motyw Misia jest cudny :heart_eyes: i tak jak dziewczyny piszą, jest to uniwersalny motyw. Pasuje chłopcu i dziewczynce i to jest super :slight_smile: