PREMIERA smoczki Teddy Love!

PREMIERA! Przedstawiamy Wam nową kolekcję smoczków uspokajających - Teddy Love. Teddy Love to uroczy wzór z misiem i serduszkami a także świecące uchwyty, które ułatwią odnalezienie smoczka w ciemności :teddy_bear: :brown_heart:

Smoczki Teddy Love dostępne tutaj: Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 0-6m 2 szt Teddy Love

Dynamiczny smoczek uspokajający LOVI został zaprojektowany tak, by chronić naturalny odruch ssania i wspierać prawidłowy rozwój mowy oraz zgryzu*.

*przy przestrzeganiu zaleceń ortodontycznych i neurologopedycznych

Dzięki unikalnej silikonowej gumce o różnej grubości smoczek rozciąga się i kurczy zgodnie z rytmem ssania malucha, nie zaburzając karmienia piersią.
Symetryczny kształt inspirowany piersią mamy daje dziecku znajome, bezpieczne odczucia

Cienka szyjka i spłaszczona gumka:
• umożliwiają prawidłową pracę dziąseł i języka
• zmniejszają ryzyko wad zgryzu i wymowy*

Bonus dla rodziców: uchwyt świecący w ciemności — łatwo znajdziesz smoczek w nocy!

Dlaczego smoczek LOVI?

• chroni odruch ssania
  • bezpieczny dla karmienia piersią
  • lekki i delikatny dla zgryzu
  • nie zniekształca się w buzi
  • ułatwia oddychanie i połykanie śliny

Jak dobrać rozmiar Teddy Love?
Jeśli Twoje dziecko jest:​

• w wieku 0-3 miesiące i do tej pory używało smoczka standardowego LOVI 0-3, to najlepiej zakupić smoczek Teddy Love 0-6m ​
  • w wieku 3-6 miesiące i do tej pory używało smoczka standardowego LOVI 3-6, to można zakupić Teddy Love 6-18m (ten sam rozmiar gumki)

Drogie mamy, jak Wam się podoba nasza nowość? :teddy_bear: :brown_heart:

9 polubień

I love it! Cały pokój mojego syneczka jest zrobiony w stylu misiowym, przewijak - w misie, naklejki na ścianę - misie, pufa - mis, półka na ścianie - miś, obrazy do zawieszenia - misie :sweat_smile: ja nawet ostatnio kupiłam bluzę i skarpetki w misie żeby pasować do synka :heart_eyes: także dla mnie te smoczki to spełnienie marzeń! Cudowności :heart:

1 polubienie

Ale one są cudowne :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: mega mi się podobają :heart_eyes::heart_eyes: super te nowości

Ten w serduszka baaardzo mi się podoba jest taki prosty i uroczy. Piękny

Sa urocze ! A co najbardziej mi sie podoba - uniwersalne. Misie pasuja i do dziewczynek i do chlopcow :heart: to moze byc idealny prezent dla przyszlej mamy, ktora nie zna plci :heart:

Sa sliczne :heart: pasuja idealnie do dziewczynki i chlopaca :heart: moin zdaniem strzal w 10 :grin::heart:

Wizualnie te smoczki łapią za serducho 🩷 są przeurocze!
No i na plus świecący uchwyt - w nocy game changer!

Mi się bardzo podoba ten z misiem :heart_eyes:

Jejku jakie przesłodkie wzory :heart_eyes:

Piękne , a że ze świecącym dzyndzlem to już je kocham :green_heart::green_heart::green_heart:

One są boskie :heart_eyes:

:teddy_bear: Ten świecący uchwyt ratuje noce do tego śliczny wzór miłość od pierwszego wejrzenia :heart_eyes: My jesteśmy zakochani . Ten z serduszkami jest przepiękny :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Jakie cudne :star_struck::heart:

Smoczki są przepiękne! :heart_eyes: Mój maluszek już akurat nie korzysta ze smoczka. Ale wszystkie smoczki z Lovi, które mieliśmy u nas się bardzo dobrze sprawdziły :smiling_face_with_three_hearts:

My to nawet innej firmy nie korzystamy, jeśli chodzi o smoczki jesteśmy fun tylko lovi :smiling_face::smiling_face:

Sa piekne :wink: kazde dziecko je pokocha :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Fajny motyw misa :rofl: chociaż dla mnie kapibara wymiata

Przepiękne! :heart_eyes: Zarówno Misiaczek jak i w serduszka są przeurocze :smiling_face_with_three_hearts: choć moje serce skradł Miś :heart:
A uchwyt świecący w ciemności - złoto! :star_struck:

To prawda , doceni każda mama szukająca smoczka po nocy w łóżeczku :smiling_face:

Lovi już mialo smoczki świecące. I ja ciemna mogiła nie wiedziała jak kupowałam. I jakież było moje zdziwienie że skoczek świeci w nocy.