PREMIERA smoczki Teddy Love!

Patrzcie co mam :hugs:🩷

4 polubienia

Piękne są , ale narazie mój syn upodobał sobie różowy Smoczek i ciągle go trzymam ręce tak się polubili :rofl:

1 polubienie

Oooo już udało Ci się je dostać ?

@LOVI_Redakcja ja mam prośbę żeby Wasz grafik zajął się robieniem grafik na ubranka dla chłopców . Wy nawet macie opakowania na te produkty dopracowane . A jak się wchodzi na dział chłopięcy w sklepie i widzę te brzydkie , naciapane nadruki na ubrankach to od razu bym wymieniła osobę która to projektuje

Cuudne są! :heart_eyes:

Fajnie gdyby był jeszcze inhalator z waszej firmy :smiling_face::blush: @Kiniawes przepiękny jest :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Oooo piękny :slight_smile: :heart_eyes: dostałaś czy kupiłaś ? :grinning::grinning::grinning:

@Michaska @Majson dostałam, ten misiowy smoczek to będzie pierwszy smoczek jaki włożę do buzi mojemu maluchowi, bo przepadłam!:face_holding_back_tears::heart:

Oo super , :heart_eyes_cat: wygrałaś gdzieś ? Czy co zrobiłaś coś że go otrzymałaś ? :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

Prawdziwy mężczyzna różu się nie boi!:sweat_smile:🩷

I przyłączam się do petycji aby to lovi projektowało ubranka dla chłopców :grinning: bo w sklepach to faktycznie dorwać coś ładnego gustownego bez napackanych koparek i dinozaurów bardzo ciężko :sweat_smile:

A inni też dostali te smoczki ? :heart_eyes::heart_eyes:

nie, zestaw który był do testowania nie zawierał tych smoczków z nowej kolekcji :wink: może będzie w następnym msc :star_struck:ja go otrzymalam poza działaniami na forum :wink: a wrzucialam wam tu żeby potwierdzić, że jest cudowny i wspaniały :grinning: zakochałam się w tym misiu :bear: :sweat_smile:

2 polubienia

A co zrobiłaś że udało Ci się wygrać ?

Omg zakochałam sie​:smiling_face_with_three_hearts: niecznie musze zamówic :smiley: nasze giną w odchłani mieszka ia szybciej niż zdążę mrugnąc​:face_with_peeking_eye:

Co takiego można zrobić ? Czyli dostałaś dwa zestawy? :slight_smile: no chyba że nie możesz mówić :slight_smile:

nie chcę wchodzić w szczegóły :wink: temat zamknięty :hugs:

@Natalia92 dobrze, że chociaż sa świecące w ciemności to można jeszcze coś tam w nocy odnaleźć :sweat_smile:

Cudne są te nowe smoczki :heart_eyes: ja ogólnie jestem team miś jeżeli chodzi o rzeczy dla dzieci, także ja przepadłam :heart_eyes:

1 polubienie

Oj napewno będziemy testować nowy hit

U nas cumelków nigdy za wiele , nie wiem czy to u nas tylko ale po 2óch tygn w środku juz jest hmm wilgotne i takie jakby z nalotem i nie nie nie od ulewania mlekiem bo po jedzeniu cumla jej nie daję , a dopiero dłuższa chwilę po wiec no każda ilość na wagę złota :slight_smile: aktualne mam z językami używam z świecącym dyndzlem - i twz 0-6 a corka skończyła 7 mcy a dalej jest w tym przedziałe bo 6-18 to dla niej za duży i nie potrafi go ciumkać :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Mój ostatnio zauważyłam że cos wiecej używa. W domu nie weźmie do buzi ale jak jedziemy autem lub jest w nowym miejscu to lubi mieć bo chyba go to droczę uspokaja no i pomaga na idące zęby