Patrzcie co mam
🩷
Piękne są , ale narazie mój syn upodobał sobie różowy Smoczek i ciągle go trzymam ręce tak się polubili ![]()
Oooo już udało Ci się je dostać ?
@LOVI_Redakcja ja mam prośbę żeby Wasz grafik zajął się robieniem grafik na ubranka dla chłopców . Wy nawet macie opakowania na te produkty dopracowane . A jak się wchodzi na dział chłopięcy w sklepie i widzę te brzydkie , naciapane nadruki na ubrankach to od razu bym wymieniła osobę która to projektuje
Cuudne są! ![]()
Fajnie gdyby był jeszcze inhalator z waszej firmy ![]()
@Kiniawes przepiękny jest ![]()
![]()
Oooo piękny
dostałaś czy kupiłaś ? ![]()
![]()
![]()
@Michaska @Majson dostałam, ten misiowy smoczek to będzie pierwszy smoczek jaki włożę do buzi mojemu maluchowi, bo przepadłam!![]()
![]()
Oo super ,
wygrałaś gdzieś ? Czy co zrobiłaś coś że go otrzymałaś ? ![]()
![]()
![]()
Prawdziwy mężczyzna różu się nie boi!
🩷
I przyłączam się do petycji aby to lovi projektowało ubranka dla chłopców
bo w sklepach to faktycznie dorwać coś ładnego gustownego bez napackanych koparek i dinozaurów bardzo ciężko ![]()
A inni też dostali te smoczki ? ![]()
![]()
nie, zestaw który był do testowania nie zawierał tych smoczków z nowej kolekcji
może będzie w następnym msc
ja go otrzymalam poza działaniami na forum
a wrzucialam wam tu żeby potwierdzić, że jest cudowny i wspaniały
zakochałam się w tym misiu
![]()
A co zrobiłaś że udało Ci się wygrać ?
Omg zakochałam sie:smiling_face_with_three_hearts: niecznie musze zamówic
nasze giną w odchłani mieszka ia szybciej niż zdążę mrugnąc:face_with_peeking_eye:
Co takiego można zrobić ? Czyli dostałaś dwa zestawy?
no chyba że nie możesz mówić ![]()
nie chcę wchodzić w szczegóły
temat zamknięty ![]()
@Natalia92 dobrze, że chociaż sa świecące w ciemności to można jeszcze coś tam w nocy odnaleźć ![]()
Cudne są te nowe smoczki
ja ogólnie jestem team miś jeżeli chodzi o rzeczy dla dzieci, także ja przepadłam ![]()
Oj napewno będziemy testować nowy hit
U nas cumelków nigdy za wiele , nie wiem czy to u nas tylko ale po 2óch tygn w środku juz jest hmm wilgotne i takie jakby z nalotem i nie nie nie od ulewania mlekiem bo po jedzeniu cumla jej nie daję , a dopiero dłuższa chwilę po wiec no każda ilość na wagę złota
aktualne mam z językami używam z świecącym dyndzlem - i twz 0-6 a corka skończyła 7 mcy a dalej jest w tym przedziałe bo 6-18 to dla niej za duży i nie potrafi go ciumkać ![]()
![]()
![]()
Mój ostatnio zauważyłam że cos wiecej używa. W domu nie weźmie do buzi ale jak jedziemy autem lub jest w nowym miejscu to lubi mieć bo chyba go to droczę uspokaja no i pomaga na idące zęby