Praca dodatkowa, online

Cześć wszystkim szukam jakieś pracy dodatkowej w domu może któraś z was pracuje online i coś doradzi ? Czy taka praca jest legalna? Ostatnio obiło mi się o uszy praca wnioski ale dokładnie nie wiem co i  jak ? Dziękuje za pomoc �

Chętnie tez bym zarabiała online , bo teraz na wychowawczym kiepsko :(

Z tego co wiem, to nie można jedynie podjąć pracy etatowej, a można założyć własną działalność i pracować na zleceniu :D mogę się oczywiście mylić, ponieważ prawnikiem ani kadrową nie jestem :D Też bym chętnie dorobiła, ale niestety ledwo wyrabiam z garnięciem domu, dziecka i dwóch kotów :D A doba cały czas ma tylko 24h :/

Nie wiem jak wy dziewczyny ogarniacie więcej niż jedno dziecko i pracujecie :D 

Hahahha może być ciężko , ale u mnie dzieciaki chodzą spać koło 18:30 wiec takie 3/4 h bym wieczorkiem jeszcze miała :)

U mnie nawet jak uspie o tej 19 to później 21 pierwsze karmienie i 23 kolejne :D

Ja nigdy nic nie wiem o żadnej fajnej pracy online a sama też nie dorabiam 

Ja też chętnie dorobilabym trochę w wolnym czasie ;) syn teraz chodzi do przedszkola to będę miała więcej czasu, głównie kiedy przyjdzie jesień;) szukałam.ale nic ciekawego nie znalazłam jak narazie

Dużo osób teraz zarabia na marketingu anfilitacyjnym ale nie wiem dokładnie o co tam chodzi

Fajnie bylo by sobie dorobic i miec dodatkowy grosz, zwlaszcza jesli dziecko na to pozwala chociazby w czasie drzemek, czy wieczorami jak śpi, ale przyznam ze ja  wieczorem jak juz idzie spac to padam zwlaszcza ze drzemki czasami nam wypadaja;/

Zanim urodzilam mala to myslalam sobie ze bede mogla dorabic chociazby na kilka godzin w sklepie ale rzeczywistosc pokazuje jednak co innego;/

Ja sobie nie wyobrażam,  żebym miała teraz podjąć jakąkolwiek pracę - choćby to miały być 2 godzinki dziennie. Codzienne obowiązki i dzieci mnie tak pochłaniają, że dzień mam cały wypełniony i wiecznie mam wrażenie, że brakuje mi czasu. 

Dużo ofert Polfa na byciu konsultantką lub właśnie wypełnienie ankiet czy wniosków, ale z tego co mówiła znajoma - zajmuje to dużo czasu a nie przekłada się na wypłatę. Wiec poszła w konsultantkę i zarabia tyle ile ”uhandluje”

Tylko właśnie bycie konsultantka też jest wymagające czasowo bo nie da się tego robić z domu :) trzeba sporo widywać się z ludźmi, no chyba że już ma się bazę klientów :) ale to też zależy czy jest się w branży kosmetycznej czy innej :) 

Sama bym poszukała czegoś dodatkowego ,ale bycie konsultantem do mnie nie przemawia (byłam kiedyś konsultantką Avonu i Oriflame) to prawdę mówiąc nalatałam się ,a może parę groszy na tym było ,co i tak poszło w kosmetyki ,żeby dobić do kwoty ,którą muszę zrealizować. 

A tak dużo osób zajmuje się tymi termomixami. 

Tak chyba ciężko coś znaleźć ...

To nie jest praca dla mnie bycie taką konsultantką tak sobie myślę. Już szybciej mogłabym spróbować wypełniać jakieś dokumenty po godzinach jeśli mam być szczera

Oj tak , konsultantka nie wchodzi w gre . Wypełnianie dokumentow by było ok

U nas dobre zoorganizowanie i dosc sporo czasu mam wieczorem plus starszy teraz ma przedszkole to zawsze 2/3 h jak mały ma drzemkę by tez się znalazlo

Też jestem ciekawa czy coś słyszałyście. 
Niestety ani avon ani thermomix czy hizero do mnie nie przemawia...

Z termomiksem problem jest taki że jednak większość osób które by go chciały mieć już go mają :/ sama jestem posiadaczką tego sprzętu ale jeden w zupełności wystarczy. 

Nie mówiąc już o tym że jest to drogi sprzęt i nie każdy może sobie na niego pozwolić. 

Idziemka mi hizero się marzy ale kupić do domu a ani być handlowcem tego sprzętu. Jednak póki co to zdecydowanie jest za drogie 

Olaleksandra ja odkładam;D ale co mi przyjdzie pomysł na niego, to wyskakuje jakiś inny wydatek:D chyba poczekam na raty zero i wtedy go zakupię i co miesiąc będę oddawać:D