Późna ciąża - Wasze historie

mam 32 lata temin na październik jeśli wszystko będzie dobrze to chciałam po dwóch latach znowu się starac , zawsze chciałam trójkę . :wink:

1 polubienie

Super plan, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze

przy pierwszym jest trochę dużą różnica bo prawie 8 lat , ale już jeśli by miało być trzecie to max różnica 3 lata.

No to faktycznie spora różnica przy pierwszym, ale z drugiej strony starszak może już sporo pomóc :blush:

tez tak sobie myślę ze będzie w niektórych sytuacjach będzie lżej .

Ale no starszy już bedzie miał swoje dróżki

A co teraz bedziesz miała chłopca czy dziewczynke ?

Ja też chcę trójkę! :rofl: mąż coś jeszcze mruczy, że 2 będzie wystarczająca, ale może się jeszcze przekona :sweat_smile:

podejrzenie chłopca, ciągle jeszcze mam nadzieje ze ukaże się dziewczynka na usg . zawsze chciałam mieć parku :wink:

1 polubienie

Najważniejsze, żeby maluszek był zdrowy. A jak będzie chłopiec, to może za kolejnym razem uda się dziewczynka :smiley:

1 polubienie

może tak, wtedy to już bardziej pewne ze będzie trojka :wink:

Nooo nieee właśnie , ale wiesz ,ze córka juz nastolatka i tak Cię noo można powiedzieć “zaszufladkowalam” z wiekiem :frowning:
Przepraszam :slight_smile: tu nie mialam nic złego na mysli :slight_smile:

U mnie gin mowil ,ze trzeci bedzie chłopak :wink: a też w duchu mysllam o chlopcu , a mam zdrową córę :blush:

Pomruczy ,pomruczy i mu przejdzie :grin::grin:

2 polubienia

A ja się absolutnie nie obrażam :smiling_face: uważam że jak na swój wiek jestem stara myśleniem :rofl::rofl: mam znajomych naprawdę różnych od 20 Latków którzy już mogli by być moimi zięciami po 45 letnią przyjaciółkę :crazy_face: ale jednak bliżej mi tego 40 letniego wieku mentalnie :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow: i ogólnie wam powiem że bliżej mi do facetów znajomych no do kobiet. Mam 3 koleżanki a reszta to faceci :wink::wink::slightly_smiling_face: może też dlatego że wolę pogadać o samochodach niż o kieckach :rofl::rofl:

Danutka to ty dwoje masz czy troje? Bo z tego posta to ja już nie wiem :crazy_face:

Dwójkę 🩷🩷 a że trzecie to niby ma byc chłopak ,ale poki co pauza😉

1 polubienie

Faceci sa mniej rozszczeniowi więc to rozumiem
Dalszy znajomy kiedys pracował w Rossmannie i to czego się tam nasłuchał to uszy więdły jak jedna drugiej tyłek obrabiała a potem wielkie psiapsi , baby są okropne czasem

Ja z kolei ciałem czuję sie na 60 latkę a myśleniem no tak jaki mam wiek

1 polubienie

Hahaha oby! :rofl:

Ja bym chciała teraz dziewczynkę, bo mam 2 chłopaków. Jesli okaże się 3 chłopak to nie wiem co zrobię. Chcialabym już zakończyć produkcję :see_no_evil:

1 polubienie