mam 32 lata temin na październik jeśli wszystko będzie dobrze to chciałam po dwóch latach znowu się starac , zawsze chciałam trójkę . ![]()
Super plan, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze
przy pierwszym jest trochę dużą różnica bo prawie 8 lat , ale już jeśli by miało być trzecie to max różnica 3 lata.
No to faktycznie spora różnica przy pierwszym, ale z drugiej strony starszak może już sporo pomóc ![]()
tez tak sobie myślę ze będzie w niektórych sytuacjach będzie lżej .
Ale no starszy już bedzie miał swoje dróżki
A co teraz bedziesz miała chłopca czy dziewczynke ?
Ja też chcę trójkę!
mąż coś jeszcze mruczy, że 2 będzie wystarczająca, ale może się jeszcze przekona ![]()
podejrzenie chłopca, ciągle jeszcze mam nadzieje ze ukaże się dziewczynka na usg . zawsze chciałam mieć parku ![]()
Najważniejsze, żeby maluszek był zdrowy. A jak będzie chłopiec, to może za kolejnym razem uda się dziewczynka ![]()
może tak, wtedy to już bardziej pewne ze będzie trojka ![]()
Nooo nieee właśnie , ale wiesz ,ze córka juz nastolatka i tak Cię noo można powiedzieć “zaszufladkowalam” z wiekiem ![]()
Przepraszam
tu nie mialam nic złego na mysli ![]()
U mnie gin mowil ,ze trzeci bedzie chłopak
a też w duchu mysllam o chlopcu , a mam zdrową córę ![]()
Pomruczy ,pomruczy i mu przejdzie ![]()
![]()
A ja się absolutnie nie obrażam
uważam że jak na swój wiek jestem stara myśleniem ![]()
mam znajomych naprawdę różnych od 20 Latków którzy już mogli by być moimi zięciami po 45 letnią przyjaciółkę
ale jednak bliżej mi tego 40 letniego wieku mentalnie ![]()
i ogólnie wam powiem że bliżej mi do facetów znajomych no do kobiet. Mam 3 koleżanki a reszta to faceci ![]()
![]()
może też dlatego że wolę pogadać o samochodach niż o kieckach ![]()
![]()
Danutka to ty dwoje masz czy troje? Bo z tego posta to ja już nie wiem ![]()
Dwójkę 🩷🩷 a że trzecie to niby ma byc chłopak ,ale poki co pauza😉
Faceci sa mniej rozszczeniowi więc to rozumiem
Dalszy znajomy kiedys pracował w Rossmannie i to czego się tam nasłuchał to uszy więdły jak jedna drugiej tyłek obrabiała a potem wielkie psiapsi , baby są okropne czasem
Ja z kolei ciałem czuję sie na 60 latkę a myśleniem no tak jaki mam wiek
Hahaha oby! ![]()
Ja bym chciała teraz dziewczynkę, bo mam 2 chłopaków. Jesli okaże się 3 chłopak to nie wiem co zrobię. Chcialabym już zakończyć produkcję ![]()