Posiłki dla malucha

Ooo super , i moc mają taką jak chciałam to chyba się decyduje na tą :drooling_face::drooling_face:

1 polubienie

Szukaj na vinted mi sie udalo kupic za 70 zl :wink:

1 polubienie

Ooo widzisz , a zużyta nie była ? Zawsze się zastanawiam nad sprzętami używanymi jak to jest

Ona byla nowa :wink:
Jest nawet na vinted

2 polubienia

Taaak ta gofrownica mpm jest świetna! Tez ja mam :heart:

Ooo super dziękuję :pray: :grin:

O proszę, ta firma nie jakaś mega popularna a widać ma dobre opinie

2 polubienia

Ja mam gofrownice z Lidla i się u mnie sprawdza przepis na gofry belgijskie od Ania gotuje :heart_eyes: ( z ubitym białkiem )

Ja robiłam kiedyś z lidlo takie , ale nie chciało mi się dwa razy myć :rofl: i w sumie tak samo chrupiące u mnie wychodzą :smiley:

1 polubienie

Ja też korzystał z przepisu Ania gotuje :upside_down_face: Pyszne wychodzą ale teraz myślę zrobić ale zamiast cukru dać sproszkowane daktyle by mały mig jeść z nami i nie musiał jeść cukru

Sproszkowane daktyle ? O nie slyszlam o tym produkcie , czytałam na temat erytrytolu że nie jest za bardzo bezpiecznym zamiennikiem cukru a szczególnie dla dzieci to te daktyle mogły by być odpowiednikiem cukru ?

Oczywiście. Odkryłam je jak piekłam torcik młodemu na roczek i właśnie one są słodkie ale to dobry cukier. Ostatnio kupiłam na allegro ale są też w rosmanie czasem dostępne. Ja kupuję firmy Helpa

Teraz właśnie kupiłam 2op bo chcę dodawać do gofrów czy naleśników. Polecam :slightly_smiling_face:

Kupuję też mojemu jako zdrowa podgryzkę owoce liofilizowane tej firmy. Mega dobre. Sama je zajadam

Zapisałam :heart_eyes: jak będę na etapie rozszerzania diety to na pewno kupię :heart_eyes: owoce liofilizowane to złoto :heart_eyes: najbardziej lubię truskawki :face_holding_back_tears:

Oooo truskawki są super. Ale kupiłam też maliny i te miksy z borówka i ananasem.

1 polubienie

Jak będę przy okazji to przetestuje :face_holding_back_tears: sama też się zajadam ślimakiem bobem? Tymi żelkami na bazie owoców :heart_eyes:

Ooo to chyba nie słyszałam o tym

O te mi chodziło :sweat_smile:

Oooo to nie słyszałam o tym. Muszę popatrzeć i spróbować

1 polubienie

W składzie mają same owoce także :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie