Posiłki dla malucha

Miałam dokładnie ten sam problem, dlatego kupiłam nową i jest super :slight_smile:

Chyba kupie to mpm 1400 moc widzialam duzo osob poleca :wink:

Tak tak, są słodkie. Dlatego myślałam że batata też wciągnie ale nie, ten smak nie podszedł mu

1 polubienie

Możliwe że kupisz szybciej jak ja :face_with_hand_over_mouth: to daj znać czy jesteś zadowolona :grinning:

1 polubienie

To ja z kolei czytałam co innego o marchewce :stuck_out_tongue: jak widać temat rzeka i wiele opinii :slight_smile: odpukać u nas nic się nie działo po tej marchewce. Maluch jest radosny i rezolutny :slight_smile: więc to też kwestia indywidualna pewnie :slight_smile: ja z kolei do brokułów sceptycznie podchodzę, bo wiem ile środków ochrony roślin i oprysków jest na nie stosowane :-

Ja też słyszałam że zaczyna sie niby RD od marchwi a że broku to taki nie lubiane przez dzieci warzywo

1 polubienie

No też właśnie teorii milion, ale myślę, że i tak każda robi dla swojego jak potrafi i jak uważa najlepiej :wink:

Brokuł ma dużo błonnika i mimo że jest ,kapustny, jest dobrze przyswajany przez dziecko.

Wiem ale dzieciaki nie przepadają ze jego smakiem. Dziś otworzyłam mu ze słoiczka dynię piżmowa i aż mu się uszy trzęsły tak wcinał

1 polubienie

Kupilam taka udalo sie dorwac za 75 zl na vinted :wink: jak przyjdzie odrazu robie gofry :wink:

Oo to koniecznie daj znać jakie ci wyszły :slight_smile:

Chyba zależy od dziecka. Mój od początku jadł i je do dziś. Kalafior czy brokuł nie ważne je oba

Ooo to super. Kalafiora mój też lubi i zupki z nim zjada. Gorzej z brokułem czy batatem

1 polubienie

O dynia super :stuck_out_tongue: ja nawet sama lubię xd

No nie też smakowała.

@DDoominika byłam wczoraj w Biedronce i były też fileciki z dorsza dla dzieci i tam już pisało że odłowione w morzu więc nie hodowlane, tylko już były mrożone o nie można było mrozić

Nowa juz uzytkowaniu :wink:

3 polubienia

No i co lepsze wychodzą? To była wina gofrownicy ?
Aż ślinka cieknie :yum::yum::yum:

Tak odrazu czuc roznica te sa ladnie upieczone i chrupkie :slight_smile:

To super a masz jakiś sprawdzony przepis ?

Wyglądają smacznie :slightly_smiling_face:

@Kargaw ja zawsze robię z przepisu Ania gotuje i wychodzą super

1 polubienie