Miałam dokładnie ten sam problem, dlatego kupiłam nową i jest super ![]()
Chyba kupie to mpm 1400 moc widzialam duzo osob poleca ![]()
Tak tak, są słodkie. Dlatego myślałam że batata też wciągnie ale nie, ten smak nie podszedł mu
Możliwe że kupisz szybciej jak ja
to daj znać czy jesteś zadowolona ![]()
To ja z kolei czytałam co innego o marchewce
jak widać temat rzeka i wiele opinii
odpukać u nas nic się nie działo po tej marchewce. Maluch jest radosny i rezolutny
więc to też kwestia indywidualna pewnie
ja z kolei do brokułów sceptycznie podchodzę, bo wiem ile środków ochrony roślin i oprysków jest na nie stosowane :-
Ja też słyszałam że zaczyna sie niby RD od marchwi a że broku to taki nie lubiane przez dzieci warzywo
No też właśnie teorii milion, ale myślę, że i tak każda robi dla swojego jak potrafi i jak uważa najlepiej ![]()
Brokuł ma dużo błonnika i mimo że jest ,kapustny, jest dobrze przyswajany przez dziecko.
Wiem ale dzieciaki nie przepadają ze jego smakiem. Dziś otworzyłam mu ze słoiczka dynię piżmowa i aż mu się uszy trzęsły tak wcinał
Oo to koniecznie daj znać jakie ci wyszły ![]()
Chyba zależy od dziecka. Mój od początku jadł i je do dziś. Kalafior czy brokuł nie ważne je oba
Ooo to super. Kalafiora mój też lubi i zupki z nim zjada. Gorzej z brokułem czy batatem
O dynia super
ja nawet sama lubię xd
No nie też smakowała.
@DDoominika byłam wczoraj w Biedronce i były też fileciki z dorsza dla dzieci i tam już pisało że odłowione w morzu więc nie hodowlane, tylko już były mrożone o nie można było mrozić
No i co lepsze wychodzą? To była wina gofrownicy ?
Aż ślinka cieknie ![]()
![]()
![]()
Tak odrazu czuc roznica te sa ladnie upieczone i chrupkie ![]()
To super a masz jakiś sprawdzony przepis ?
Wyglądają smacznie ![]()
@Kargaw ja zawsze robię z przepisu Ania gotuje i wychodzą super