Pomysły na śniadanie

U nas jeszcze ryz i makaron na mleku , bo już sama nie wiem co robić , a na okrągło jajecznicy czy naleśników nie bede robiła :wink:

U nas ostatnio na zmianę dutch baby czyli ten pieczony naleśnik albo robię taki omlet ? W air fryer z serka wiejskiego z owocami , ja i dzieci uwielbiamy

2 polubienia

To jest ten z Action lub z Lidla ? bo nie wiem czy dobrze kojarze

Nie nie ten jest z philipsa , ten z action pojechał do mojego brata bo potrzebował coś tymczasowego. Ale ciągle mi wysyła zdjęcia że coś sobie robi więc jest przetestowany i polecanko

1 polubienie

Cały czas się zastanawiam czy go kupić :slight_smile:

Od maja brat go używa i jest zadowolony

1 polubienie

Dobrze wiedzieć :wink: a tam są jakieś przepisy czy jak to wygląda ?

Ja mam aplikację do urządzenia Philips ale szczerze to tylko na początku korzystałam , teraz wszystko to improwizacja ale takie omleciki , placuszki itp są wspaniałe

1 polubienie

a w tym z action też tak jest ?

Kurcze ja robiłam placuszki z serka wiejskiego ale mloda okropne kupska po tym miala :confused: dwa razy robiłam dla pewności czy ,aby na pewno od tego :frowning:

A u nas nic , maluszek tak śmiesznie mlaska jak je widzi :sweat_smile:

1 polubienie

Z przepisów możesz korzystać tylko jest napisane „ ten przepis nie jest dostosowany do twojego urządzenia może wymagać dopracowania czasu i temperatury pieczenia „

A pamiętasz może, ile zapłaciłaś za swój?

Coś około 1500 nie pamiętam dokładnie

1 polubienie

Moje śniadania to ostatni “nocna owsianka” z różnymi dodatkami owoców i orzechów.

3 polubienia

Mmm, pycha

Ale pyszne śniadanko

Też bym takie zjadła :wink:

I ja bym takie wszamała
:smiley: a nie szybko w locie bułka z wędliną

Dokładnie, chciałabym mieć czas na takie śniadanka :slight_smile: