Ja bym nie miała chyba cierpliwości do takiej piniaty aby ją zrobić samemu
O super , dziękuję spróbuję
U nas wiecznie te chłopięce wykupione
A do wkładasz do środka? Mini zabawki, słodycze?
Ja też nie, wolałabym kupić
To zależy od dzieci , czasem jakieś cukierki innym razem jakieś małe zabawki takie na raz coś do składania itp a jak są starsze to jakieś zadania albo mapy skarbów
Super pomysł dzieci lubią takie wyzwania
Ooo te zadania mi się podobają i mapy skarbów super pomysł
Dzieci bardzo lubią takie drobne różności niespodzianki
Pewnie że lubią dzieci takie atrakcje , u nas jak są urodzinki to zawsze się staram żeby te dzieci „ zająć „ żeby miały co wspominać !
Super sprawa! Może na następne urodziny córka będzie na tyle duża, żeby właśnie porobić jej takie atrakcje o jakich piszesz dzięki za podpowiedzi
Właśnie jak dzieci są większe to jest najlepsza zabawa po pierwsze dla nich bo są już takie kumate ale też dla nas rodziców . Uwielbiam te konspirację i czatowanie czy syn przypadkiem nie wstał bo szykujemy mu urodzinowe niespodzianki w s p a n i a l e
No właśnie, to jest najważniejsze, żeby miały frajdę i wspomnienia na długo
To prawda Te emocje przy niespodziankach są bezcenne i dla dzieci, i dla nas
Ja bym pochyliła soe nad jakims zestawem STEM/robotyke - skladanie i programowanie malych robotow jest super wciagajace i edukacyjne. Albo mini dron, interaktywny globus, czy klocki LEGO z elektroniką – wszystko co rozwija kreatywnosc i daje zabawy na dlugo. Klocki lego polecam zwlaszcza, moj 7 letni syn mial na nie faze i calkiem fajnie mj to wycjodzklo