Pomysły na prezent dla chrześniaka na 7. urodziny

Ja bym nie miała chyba cierpliwości do takiej piniaty aby ją zrobić samemu

O super , dziękuję spróbuję

U nas wiecznie te chłopięce wykupione :rofl:

A do wkładasz do środka? Mini zabawki, słodycze? :wink:

Ja też nie, wolałabym kupić :smiling_face:

To zależy od dzieci , czasem jakieś cukierki innym razem jakieś małe zabawki takie na raz coś do składania itp a jak są starsze to jakieś zadania albo mapy skarbów

1 polubienie

Super pomysł :smiling_face: dzieci lubią takie wyzwania :smiling_face:

Ooo te zadania mi się podobają i mapy skarbów :slight_smile: super pomysł :slight_smile:

Dzieci bardzo lubią takie drobne różności niespodzianki :smiling_face:

Pewnie że lubią dzieci takie atrakcje , u nas jak są urodzinki to zawsze się staram żeby te dzieci „ zająć „ żeby miały co wspominać !:wink:

Super sprawa! Może na następne urodziny córka będzie na tyle duża, żeby właśnie porobić jej takie atrakcje o jakich piszesz :slight_smile: dzięki za podpowiedzi :grin:

1 polubienie

Właśnie jak dzieci są większe to jest najlepsza zabawa po pierwsze dla nich bo są już takie kumate ale też dla nas rodziców . Uwielbiam te konspirację i czatowanie czy syn przypadkiem nie wstał bo szykujemy mu urodzinowe niespodzianki w s p a n i a l e

2 polubienia

No właśnie, to jest najważniejsze, żeby miały frajdę i wspomnienia na długo :blush:

1 polubienie

To prawda Te emocje przy niespodziankach są bezcenne i dla dzieci, i dla nas :heart_eyes:

Ja bym pochyliła soe nad jakims zestawem STEM/robotyke - skladanie i programowanie malych robotow jest super wciagajace i edukacyjne. Albo mini dron, interaktywny globus, czy klocki LEGO z elektroniką – wszystko co rozwija kreatywnosc i daje zabawy na dlugo. Klocki lego polecam zwlaszcza, moj 7 letni syn mial na nie faze i calkiem fajnie mj to wycjodzklo