Pomysły na prezent dla chrześniaka na 7. urodziny

Szukam inspiracji na prezent dla mojego chrześniaka, który wkrótce ma urodziny. Chciałabym, żeby to było coś może nawet elektrycznego, ciekawy gadżet albo coś edukacyjnego, ale wciągającego, bo nie mam pomysłów a chrzestny kupił mu podobno hulajnogę. Macie jakieś sprawdzone pomysły, co się sprawdza w tym wieku?

1 polubienie

Może ten Smart watch. A jaki w ogóle masz budżet?

Lego się sprawdza u moich chłopaków :slight_smile:

Może robot do samodzielnego złożenia albo fajne klocki z silniczkiem? :wink:

A moze dron ? To naprawde wciągające

Tak ok 200/300 zł

Ooo , to może być ciekawe

A polecasz jakiś fajny?

Szczerze mówiąc to kompletnie sie na tym nie znam, chrzesniak mial ale nie pamietam jakiej firmy i nie wiem czy polecac bo przegrzala sie ta bateria i trzeba bylo reklamacje skladac :rofl:

Ja mojej 8 łatce kupowałam teraz rolki i zachwycona

Czasem takie rzeczy się zdarzają :speak_no_evil::see_no_evil:

https://allegro.pl/oferta/mikroskop-delta-optical-biolight-100-szkolny-naukowy-akcesoria-16610110499?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=54301363-6003-4a28-b32f-4b3db913de52&utm_content=b7f42922df5b#

A może mikroskop szkolny naukowy

2 polubienia

Ooo też bardzo ciekawe, a on akurat jest takim mądrym chłopcem jak na swój wiek i lubi takie rzeczy :slight_smile:

A może zapytaj się go, co by chciał dostać na urodziny :wink:

1 polubienie

W sumie to już dość duże dziecko, które właśnie ma swoje zainteresowania i czasami faktycznie lepiej jest zapytać co jest potrzebne lub co się marzy, zamiast kupić coś nietrafionego :smiling_face:

Czasem lepiej nie pytać :rofl:

Może dodatkiem do prezentu Piniata ? Właśnie zrobiłam taką na szybko dla kolegi syna na 3 urodzinki :partying_face: no bo jakie dzieci nie lubią rozwalać :rofl:

3 polubienia

Moze lego ? Albo jakas gra planszowa .zalezy tez cos lubi robic :slight_smile:

Jeju, ale ty masz plastyczny talent, w ogóle taką estetykę i w wypiekach i w takich właśnie diy rzeczach :heart:

1 polubienie

Może robot do samodzielnego składania, skoro to chłopiec lubiący nauke, np taki z Clementoni? Najpierw jest frajda przy składaniu, a potem nauka robotyki i elektroniki :smiley:

1 polubienie