Szukam inspiracji na prezent dla mojego chrześniaka, który wkrótce ma urodziny. Chciałabym, żeby to było coś może nawet elektrycznego, ciekawy gadżet albo coś edukacyjnego, ale wciągającego, bo nie mam pomysłów a chrzestny kupił mu podobno hulajnogę. Macie jakieś sprawdzone pomysły, co się sprawdza w tym wieku?
Może ten Smart watch. A jaki w ogóle masz budżet?
Lego się sprawdza u moich chłopaków
Może robot do samodzielnego złożenia albo fajne klocki z silniczkiem?
A moze dron ? To naprawde wciągające
Tak ok 200/300 zł
Ooo , to może być ciekawe
A polecasz jakiś fajny?
Szczerze mówiąc to kompletnie sie na tym nie znam, chrzesniak mial ale nie pamietam jakiej firmy i nie wiem czy polecac bo przegrzala sie ta bateria i trzeba bylo reklamacje skladac
Ja mojej 8 łatce kupowałam teraz rolki i zachwycona
Czasem takie rzeczy się zdarzają
A może mikroskop szkolny naukowy
Ooo też bardzo ciekawe, a on akurat jest takim mądrym chłopcem jak na swój wiek i lubi takie rzeczy
A może zapytaj się go, co by chciał dostać na urodziny
W sumie to już dość duże dziecko, które właśnie ma swoje zainteresowania i czasami faktycznie lepiej jest zapytać co jest potrzebne lub co się marzy, zamiast kupić coś nietrafionego
Czasem lepiej nie pytać
Może dodatkiem do prezentu Piniata ? Właśnie zrobiłam taką na szybko dla kolegi syna na 3 urodzinki no bo jakie dzieci nie lubią rozwalać
Moze lego ? Albo jakas gra planszowa .zalezy tez cos lubi robic
Jeju, ale ty masz plastyczny talent, w ogóle taką estetykę i w wypiekach i w takich właśnie diy rzeczach
Może robot do samodzielnego składania, skoro to chłopiec lubiący nauke, np taki z Clementoni? Najpierw jest frajda przy składaniu, a potem nauka robotyki i elektroniki