Pomysły na prezent dla chrześniaka na 7. urodziny

To bardzo miłe dziękuję :kissing_heart:

1 polubienie

Roboty są super ! Mamy takie sterowane . Albo puzzle 3d

Hahahhaha moje dziecko nie lubi piniat ! Ale to dlatego ze pierwszy raz mial stycznosc z piniata ktora byla konikiem… wszyscy walili w tego konika kijem a moj syn w ogole nie widział w tym frajdy. Uderzyl raz i powiedział mi ze nie podoba mu sie ta zabawa. Ze nie chce tego konika bić.
Gdy reszta sie bawila i wysypaly sie cukierki to nawet ich nie chcial zbierac, kolezanka podeszla i mu dala kilka.

Kolejny raz mial calkiem niedawno okazje rozbroic piniate i … mimo ze to byla zwykla pilka to znow zrobil to raz i powiedział ze nie chce.

2 polubienia

Czyli uraz po koniu został , to w sumie zrozumiałe
Źle się kojarzy i nie lubi . U nas dzieci bardzo lubią

Ale masz talent :heart_eyes:

Oo muszę zobaczyć co to jest :smiling_face:

I kolejny talent . Ile ty jeszcze ich ukażesz :smiling_face_with_three_hearts:

Ooo no widzisz czyli nie wszyscy je lubią :slight_smile:

Potrafię nauczyć się wiersza na pamięć w 5 min :laughing::laughing:

Ale tak poważnie to nie talent tylko wprawa , trooooche ich się zrobiło dla wszystkich dzieci :wink:

O tak talent to wprawą. Tez robiłam pomiaru o ile pierwsza nie wyszła dość dobrze to druga już w miarę a trzecia super. Uwielbiam dodawać takie do prezentu

Ooo tak to jest hit każdej imprezki dla dzieci ,mogą się wyżyć na tym :smiley:

Zestaw do budowania robotów z silniczkami – np. LEGO Education Spike Essential lub alternatywy Clementoni Robotics. Dziecko może składać robota, a potem sterować nim z aplikacji.
Zestaw do eksperymentów z elektrycznością – np. Snap Circuits Junior. Można składać różne obwody, wiatraczki, alarmy, lampki LED bez lutowania.
Interaktywny globus – dotykasz palcem kraju, a urządzenie opowiada ciekawostki, gra quizy i pokazuje na ekranie aplikacji dodatkowe materiały.

Ale fajntastyczna , podpowie ktoś jak zrobić pomstę samemu ?

Piniate ? Ja kształt rysuję na kartonie i robię dwie takie same kopie , wycinam długo wąski pasek kartonu i mocuję do jednej części tworząc bok , wsuztsko robię na taśmę papierową bo później łatwo posmarować go klejem . Bibułę przyklejam na zwykły klej szkolny

1 polubienie

Fajne piniaty mozna kupic w action albo tedi za nie wielkie pieniadze :wink:

Albo w dealz też są

Oo , ja nawet ich tam nie widziałam

Ty masz talenty :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: mi by to nie wyszło tak ładnie :face_with_peeking_eye:

Mi pierwsza też nie wyszła tak jak bym chciała , warto spróbować ;€

1 polubienie