To bardzo miłe dziękuję
Roboty są super ! Mamy takie sterowane . Albo puzzle 3d
Hahahhaha moje dziecko nie lubi piniat ! Ale to dlatego ze pierwszy raz mial stycznosc z piniata ktora byla konikiem… wszyscy walili w tego konika kijem a moj syn w ogole nie widział w tym frajdy. Uderzyl raz i powiedział mi ze nie podoba mu sie ta zabawa. Ze nie chce tego konika bić.
Gdy reszta sie bawila i wysypaly sie cukierki to nawet ich nie chcial zbierac, kolezanka podeszla i mu dala kilka.
Kolejny raz mial calkiem niedawno okazje rozbroic piniate i … mimo ze to byla zwykla pilka to znow zrobil to raz i powiedział ze nie chce.
Czyli uraz po koniu został , to w sumie zrozumiałe
Źle się kojarzy i nie lubi . U nas dzieci bardzo lubią
Ale masz talent
Oo muszę zobaczyć co to jest
I kolejny talent . Ile ty jeszcze ich ukażesz
Ooo no widzisz czyli nie wszyscy je lubią
Potrafię nauczyć się wiersza na pamięć w 5 min
Ale tak poważnie to nie talent tylko wprawa , trooooche ich się zrobiło dla wszystkich dzieci
O tak talent to wprawą. Tez robiłam pomiaru o ile pierwsza nie wyszła dość dobrze to druga już w miarę a trzecia super. Uwielbiam dodawać takie do prezentu
Ooo tak to jest hit każdej imprezki dla dzieci ,mogą się wyżyć na tym
Zestaw do budowania robotów z silniczkami – np. LEGO Education Spike Essential lub alternatywy Clementoni Robotics. Dziecko może składać robota, a potem sterować nim z aplikacji.
Zestaw do eksperymentów z elektrycznością – np. Snap Circuits Junior. Można składać różne obwody, wiatraczki, alarmy, lampki LED bez lutowania.
Interaktywny globus – dotykasz palcem kraju, a urządzenie opowiada ciekawostki, gra quizy i pokazuje na ekranie aplikacji dodatkowe materiały.
Ale fajntastyczna , podpowie ktoś jak zrobić pomstę samemu ?
Piniate ? Ja kształt rysuję na kartonie i robię dwie takie same kopie , wycinam długo wąski pasek kartonu i mocuję do jednej części tworząc bok , wsuztsko robię na taśmę papierową bo później łatwo posmarować go klejem . Bibułę przyklejam na zwykły klej szkolny
Fajne piniaty mozna kupic w action albo tedi za nie wielkie pieniadze
Albo w dealz też są
Oo , ja nawet ich tam nie widziałam
Ty masz talenty mi by to nie wyszło tak ładnie
Mi pierwsza też nie wyszła tak jak bym chciała , warto spróbować ;€