Zamarancza haha nawet nie zauważyłam
Ja miałam obiad z wczoraj. Córka je to co my zupę i mięso gotowane. Już nie chcę jeść słoiczków chyba że deserek.
Hahaha Paulina daj przepis na pulpita
Pati to był pulpit że sklepu haha
U nas dziś ryż kotlety siekiene i salata
A u nas dzis zupa z soczewicy i pomidorów.
Paulina taki na szybko pulpit hahaha
U nas dzisiaj piersi z papryką sos i ryz
I coś na słodko
Tak szybki pulpit hihi
Ale ochoty narobilas na te chrusty
A u mnie dzisiaj była ryba kapusta kiszona i ziemniaki.
Nie mam zupełnie pomysłu co na jutro Patrycja co robisz może wpadniemy do ciebie na obiad
U nas dziś rosół i że wczoraj jeszcze było więc rosół też na jutro będzie haha
Zamarancza hahha u nas też dzisiaj była ryba . A jutro nie mam pomysłu nawet zakupów nie zrobiłam więc pewnie nic albo bardzo późny obiad będzie
U nas rosół a ja sobie robiłam kaszoto
U nas zupa śmietnik dałam wszystkie warzywa jakie mialam pod ręką i wyszła taka trochę wiosenna
Ja robie udka z piekarnika a sama nie wiem co będę jesc
Paulina a co Ty gotujesz zawsze dla siebie coś innego ??
Pati od miesiąca tak. Chyba że jest rosół to robię sobie ciemny makaron nie jem smazonego czy a że na oleju kokosowy ale im nie smakuje smak tego oleju więc sobie osobno staram się robić.
Dziś krem z cukinii mialam
Mi to by się nie chciało gotować dwóch obiadów. Mój jak miał dietę to ja przeszłam na taką samą jak on ale jak byłam w ciąży i miałam dietę cukrzycowa i właśnie ciemne pieczywo makarony itd a mój znowu miał problem z żołądkiem i musiał jest jasne pieczywo , makarony itd to myślałam że oszaleje żeby tak gotować . A tak to jemu zdrowo obydwoje i czasami też się zdarzy zjeść jakiegoś fast fooda
Mi też się zdarzy zjeść coś nie zdrowego. Ja mogłabym sobie cały czas osobno gotować ale to jednak wiąże się z kosztami.
U nas dziś bitki z kurczaka a ja zrobię sobie bez panierki i ryż zamiast ziemniaków
Ogólnie zdrowe jedzenie jest mega drogie jak miałam cukrzycę ciążowa i kupowałam czekolade bez cukru to płaciłam około 8 zł
Ja dzisiaj zrobiłam rybę bo miałam w zamrażarce jeszcze a do sklepu się nie chciało mi iść
No niestety ale ceny z kosmosu też ostatnio sobie właśnie czekoladę kupiłam. Później na paragon patrzę a tam 8 zł madakar
No niestety paradoks zdrowe jedzenie droższe a czy aż takie zdrowe jak chemia jest dosłownie wszędzie .
U nas dzisiaj pierogi ruskie