Paulina to masz dobrze Aneta dzięki za pomysły muszę spróbować przetransportować małego do kuchni lub przedpokoju choc kiedyś robiłam mu jabłko blenderem i wzięłam go w leżaku bujaku do kuchni i nawet wtedy zbytnio nie chciał tej chwili posiedzieć i marudził.Mam nosidło więc może spróbuję coś robić mając go w nim jakieś szybkie dania ogarniać lub poprostu wieczorami gotować więcej i mrozić lub w weekendy jak mąż w domu.
Dorota szybkie dania u ciebie to dobre rozważanie.
Mi tęskno za gotowaniem. U mnie to mus obiad dwu daniowy. Dziecko zawsze miało mnie w zasiegu wzroku.
U mnie dziś ogórkowa i mięso w sosie.
A ja powiem, że często gotuję z synem… On mi pomaga, doprawia, ze mna kroi i tak nam zlatuje czas…
Ponadto mam thermomix i nastawiam obiad i nie muszę go pilnować, bo robi to za mnie maszyna i zaoszczędzam dużo czas
U mnie dzisiaj schabowy, buraczki i ziemniaki
Mi też młody pomaga podaję mi ziemniaki a jak odwrocie głowę próbuje je zjadać haha
Aneta ja też lubię gotować ale najbardziej jak mam na to czas i wtedy mogę pościć wodzę fantazji bo tak to w biegu.Zamarancza, Paulina a ile Wasi synowie mają lat?mój ma 7 mc i też nie mogę się doczekać wspólnego gotowania i pieczenia hehe termomix dobra rzecz paru znajomych posiada tylko ja bałabym się że z czasem taki drogi sprzęt pójdzie u mnie w kąt,szczególnie że trzeba też przygotować składnik tzn pokroic.
Dorota mój w marcu 2 lata skończy ale jak był taki jak twój to leżał na końcu w kuchni i walil już w Gary
Paulina hahaha surowe
U nas dzisiaj gulasz kasza gryczana i buraczki
No tak surowe dlatego trzeba go mieć na oku.
Ja wczoraj zrobiłam udka a że dziewczyny wróciły późno zostały mi na dziś a sobie robiłam placki z cukinii
Paulina nie może się doczekać obiadu
Pati no właśnie on nie bardzo przepada za ziemniakami chyba że w zupie a tak to ryż i kasze woli
Dorota mój ma 2,5 roku i chętnie gotuje ze mną ;]
Ja dzisiaj makaron ze szpinakiem i kurczakiem, a jutro pieczone pulpeciki z warzywami
To już większe szkraby hehe Paulina to miałaś wesoło ogólnie dzieci lubią rzeczy i sprzęty gospodarstwa domowego mój aktualnie zainteresowany jest odkurzaczem ale w kuchni jak go mam na rękach to oczy mu mało z orbit nie wyskoczą tyyylle atrakcji.
Dzieci to są ciekawe świata szczególnie jak zaczynają się rozglądać i poznawać świat .
U nas dzisiaj kalafiorowa
U mnie rosół zrobiony przez męża.
Ja dziś spagetti robilam
A my dzisiaj obiad u mojego rodziców więc trochę luzu od gotowania
Mąż zjadł pulpity, dziewczyny pierogi a ja łososia. Młody ma słoiczek.
U nas dziś mintaj pieczony, domowe frytki z piekarnika i sałata z jogurtem
Paulina i smakował mężowi Pulpit?