Magnolijam, moim zdaniem zamiast dawać kostki, możesz po prostu użyć wywaru mięsnego, w arzywnego.
Dokładnie, wystarczy jakiś wywar, rosół
U nas dzisiaj łosoś z ziemniakami;) muszę jeszcze co do surówki pomyśleć
Ja dziś robię frytki z leczo A dla siebie raczej coś innego
A ja dzis po prostu nalesniki z owocami. Jak mąż chodzi na drugą zmianę do pracy to nigdy nie ma czasu na jakieś wymyślne dania bo przed pierwszą już co nie ma…
Ja dziś nie Piątkowo zapiekanka z kiełbasą
Agusia a pizza naprawdę jest przepyszna.
A ja dziś placki z serka homogenizowanego i do tego powidla.
A pizzy już dawno nie robiłam ale to dlatego że pizzerie mam pod nosem bo obok mojego bloku i kto by pomyślał że na wsi też może być.
U mnie była dziś pomidorowa z makaronem i sos słodko-kwaśny z ryżem i schabowe. Jutro zobacze co mąż przyniesie na obiad.
U mnie dzis rybka z piekarnika i frytki
U mnie spagetti bolonesd na dwa dni
Ja dziś pizze haha ale w domu nic nie miałam
U mnie cebulowa z grzankami i mozzarellą. Ziemniaki ze schabem w sosie i kapusta zasmażna.
Ja dziś długo na mieście byłam więc tylko tak na szybko kurczaka usmazylam, do tego warzywa i ryż.
U mnie dzisiaj szybka zapiekanka makaronowa z serem. Jutro zrobię coś z brokułami Pewnie zapiekankę ziemniaczaną z brokułami
U mnie dziś krupnik i sas słodko-kwaśny z kurczakiem. Ale przy okresie zupełnie nie mam apetytu i w ogóle mięso mi znowu śmierdzi. Tak jak mi w ciąży śmierdziało tak i teraz mi śmierdzi mięso. Ja jakaś uprzedzona chyba jestem albo już sama nie wiem co.
Aneta ja też nie lubię zapachu mięsa.
Ja dziś żurek zrobię
A u mnie dziś gulasz drobiowy z kopytkami
uwielbiam kopytka
kopytka ugotowane w wodzie, polane ciepłym masełkiem i posypane cukrem!!! JESTEM GŁODNA!!!
U mnie dziś sos słodko-kwaśny z kurczakiem i krupnik. Myślałam, że wyjdę z siebie. Teściowa mnie rozbraja. Mówi do mnie żebym córce dała posmakować krupniku i kaszy, przecież mogłaby mi się córka zakrztusić. Więc trzeba było od razu teściową do pionu ustawić. I jak tu jej powierzyć dziecko pod opiekę.