a my rosół z indyczka dziś jutro pomidorowa
U nas dziś kotlety z piersi z frytkami i surówka z marchewki dla chłopaków i makaron pelnozisrnisty że szpinakiem dla mnie
Ja dziś zupę meksykańską z przepisu od Agaty zrobiłam. Prze pyszna jest:-)
kurcze tez musze zrobic, ja dziś rosół ba mały przy nodze
Super temat Paulina Ja czesto mam problem co zrobić do zjedzenia na obiad, fajnie jakby to były jeszcze pomysły na obiad do zrobienia na szybko, bo przy dwójce dzieci czasem trudno o czas na jakis skomplikowany obiad
Przyznawać się kto dziś miał pomidorowke bo ja tak.
Nie wiem co jutro zrobić bo pół dnia mnie nie będzie. Może coś na szybko czyli pewnie jakieś naleśniki i tyle.
Ja miałam zrobić ale okazało się ze koncentratu nie mam haha. Jutro też nie wiem co zrobię.
U nas kluski, rolada i zasmazana kapustka;)
Jutro kurczak z ziemniakami i biala kapustą.
U mnie w niedzielę nie było rosołu tylko flaki u teściów, więc od wczoraj jemy rosół, bo mojemu na chorobę najbardziej odpowiada:-) a na drugie wczoraj glulasz z kaszą i ogórem kiszonym, a dziś pierogi z kapusta i z mięskiem.
ja dziś miałam flaki ze słoika haha
U nad kurczak curry z ryżem
U mnie dziś rosół i mięso gotowane z ziemniakami i surówką.
A jutro co robicie
Pulpety w sosie słodko kwaśnym dls mnie z ryżem basmsti dla chłopaków z makaronem
Tez musze jakiś makaron albo ryż zrobić bo chyba ziemniaki mi się skończyły
Ja chyba z kurczaka mięso wyciagne z zamrażarki na jutro i upieke w woreczku.
Jutro będzie zupa pieczarkowa i ziemniaki ubijane z mąką ziemniaczaną podawane z boczkiem z cebulką zeszkloną i zsiadłym mlekiem. Mniam!
Ja obiad na dziś mam. Ale jeszcze i tak trzeba na zakupy podjechać. Muszę mężowi zrobić porcję obiadowe na klika dni. Przecież jak ja będę z dzieckiem w szpitalu to sobie gotować obiadów nie będzie, a i mi do szpitala obiad przywiezie. Co innego śniadanie czy kolację to sobie zrobi sadzone czy jajecznicę.
Ja miałam cała zamrazarke ugotowanych obiadów przed porodem bo mój mąż nie gotuję nic kompletnie a ja bałam się że jak wrócę po cc to nie będę w stanie gotować i fakt pierwsze 3dnj bardzo się przydały potem już nie miałem problemu i normalny gotowalam ale jak był gorszy dzień to wyjmkwalam i juz
Wczoraj robiłam ogórkową, a dziś po głowie chodzą mi naleśniki meksykańskie bez mięsa z tęgo przepisu