Pomysł na balkon

U mnke w biedrze znowu zawitala trawa i druga :grin: kup 3 to kazda -50% :slight_smile: normalna cena 30 zl czylow ychodzi po 15

No to to jest dobra promocja. To się przejdę do mojej biedry i zobaczę czy czegoś tam nie ma ale najpierw muszę balkon zmierzyć

A faktycznie, też ja u mnie widziałam i jeszcze dotykałam ale całkowicie o tym zapomniałam :see_no_evil::see_no_evil:

I co fajne w dotyku są ? Szczerze to nigdy nawet sztucznych nie dotykałam

Tak fajne. Miękkie dość. Myślałam że będą twarde takie plastikowe :rofl:

Ja byłam pewna, że ona będzie taka sztywna i twarda :thinking:. Muszę pojeździć po innych Action też sprawdzić. W moich Biedronkach trawy nie było w żadnej, w ogóle nie było żadnych rzeczy ogrodowych.

U mnie też wlansie nic ogrodowego nie ma

Biedronki różnią się asortymentem

No nawet miękkie :smiley:
@daruniax33 ojej a to dziwne u nas jeszcze dużo tego zostało , a ile doniczek .

Słuchajcie dziewczyny mały update :face_with_hand_over_mouth: dziś na promocji udało mi się kupić taki namiot dla synka na balon …. Rozkłada się niby automatycznie ale kurcze nie wiem jak to złożyć …… jutro muszę przejrzeć dokładnie instrukcję…. Zawsze mam problem z tymi namiotami

Oczywiście jeszcze muszę kupić albo matę, albo chodniczek albo tą sztuczną trawę i ten stoliczek na balustradę ale pomału już się za to zabieram …. W zeszły weekend umyłam już balkon :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Ja mialam tako namiot tez dla dzieciakow… z lidla o ile dobrze pamietam… latwo sie sklada… robusz z niego balesnik i te druty wignasz w 8 i skladasz na pol na mniejsze kolo i wkladasz do pokrowca :slight_smile:

Ooo ale widzę , że nadal nic jeszcze nie zrobiłaś z balkonem :face_with_hand_over_mouth:

Kurde dziś będę z nim walczyć to będę pytać :face_with_peeking_eye: Co znaczy balonik?

Bo jeszcze nie było tak ciepło. Dopiero go umyłam i ten namiot był na promocji to wzięłam

Nalesnika :rofl::see_no_evil: literowka sie wdala :see_no_evil:

Ale super :slight_smile: gdzie kupiłaś? :slight_smile:

No fajny ten namiot. A na którym piętrze mieszkasz ? Bo widze , że dosyć wysoko

Wiesz co poszłam w piątek do Biedronki bo tam miały być po 69,99zł. No i jak byłam to kupiłam jeszcze teściowej bo chciał dla drugiego wnuka do ogródka na dzień dziecka. I wzięłam jeszcze konsole do gier dla chrześniaka mojego męża jak ich odwiedzimy i się okazało że jest promoc (dowiedziałam się dopiero przy kasie jak zapłaciłam) że jak się kupi co najmniej 3
zabawki, tekstylia albo artykuły przemysłowe które są objęte promocją to za każdą rzecz odejmują 50% i fartem się okazało że te 3 rzeczy były na promocji i zapłaciłam 35zł na namiot :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye::smiling_face_with_three_hearts:

@Wikii udalo się złożyć :joy: w sumie to mąż to zrobił. My mieliśmy kiedyś taki namiot Żywca i właśnie nie umieliśmy go złożyć i od tych prób się cały powyginał ale trochę opanował jego składanie :upside_down_face:

@magdallenka08971 mieszkam na 9 piętrze więc mam fajny widok

1 polubienie

To super ze sie udalo :grin:

Widziałam właśnie je w biedronce i się zastanawiałam